HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020: Schimbări pozitive pentru Tauri şi încă două zodii. Vezi dacă te afli printre ele

15676 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020: Schimbări pozitive pentru Tauri şi încă două zodii. Vezi dacă te afli printre ele

Aspectul cel mai important al acestei zile este cel favorabil de trigon între Mercur din Fecioară şi Pluto retrograd din Capricorn. Pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), el aduce schimbări în bine pe toate planurile.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE BERBEC

Pe parcursul acestei zile, te bucuri de un randament ieşit din comun, care îţi permite să te achiţi cu succes de sarcinile care ţi-au fost delegate astăzi şi să faci progrese importante în privinţa celor de care ţi-ai propus sau ţi s-a zis să te ocupi mâine. De asemenea, nu este exclus să mai ai timp şi energie şi pentru unele proiecte extraprofesionale, care te pot ajuta să îţi suplimentezi veniturile. La asta te ajută şi tranzitul Lunii prin casa subconştientului, care te ajută să te mobilizezi şi să apelezi la resurse interioare pe care nu le-ai explorat până acum.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE TAUR

Te trezeşti azi bine dispus(ă) şi inspirat(ă), iar acest lucru te ajută să găseşti soluţii ingenioase la problemele cu care te confrunţi în plan profesional. Performezi cel mai bine în privinţa sarcinilor de lucru care îţi surescită interesul, care-ţi permit să dai dovadă de o abordare creativă. În plus, aspectele zilei îţi asigură un mers bun al zilei şi după programul de la serviciu, când te bucuri de momente frumoase în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. În cazul în care eşti în concediu, poţi fi sigur(ă) aşadar că te vei distra de minute alături de cei dragi.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE GEMENI

În cazul tău, a doua zi a acestei săptămâni poate aduce încheierea unei perioade tensionate în raport cu familia şi mai ales cu rudele mai în vârstă. De asemenea, dacă eşti implicat(ă) într-un litigiu care vizează o proprietate, un teren sau obiecte de patrimoniu, s-ar putea să primeşti veşti bune sau chiar câştig de cauză. Astrele favorizează şi Gemenii care desfăşoară lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare împreună cu familia. Aveţi idei similare în legătură cu materialele în care veţi investi şi alte cheltuieli aferente. La serviciu, ţi se recomandă să uzezi din plin de intuiţia ta, care este mult îmbunătăţită.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE RAC

Astrele îţi potenţează astăzi abilităţile de comunicare, astfel că nu vor exista contexte sociale sau interlocutori cărora să nu le faci faţă. Favorizate sunt în principal negocierile şi întâlnirile de afaceri, fie cu persoane cu care deja colaborezi sau cu oameni cu care intenţionezi să lucrezi pe viitor. De succes vei avea parte şi dacă participi la interviuri de angajare, şedinţe de creaţie sau iei cuvântul în cadrul şedinţelor. Ajută mult faptul că simţi când trebuie să fii flexibil(ă) cu planurile tale şi când ar fi cazul să fii ferm(ă) cu ideile în care crezi şi pe care le promovezi.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE LEU

Comunici astăzi bine în raport cu colegii de muncă, indiferent dacă lucrezi de la distanţă sau mergi la birou. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi aveţi idei similare în legătură cu ceea ce trebuie făcut, motiv pentru care ai putea înregistra progrese neaşteptate în cazul proiectelor de care vă ocupaţi împreună. De menţionat ar mai fi că Luna se mişcă azi prin casa relaţiilor şi a banilor, semn că se arată deopotrivă o zi bună pentru a discuta oportunităţi de câştig şi/ sau investiţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi de ordin profesional.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

Te numeri astăzi printre zodiile care se simt bine în pielea lor, care sunt creative în tot ceea ce întreprind şi care molipsesc pe toată lumea în jur cu starea lor de bine. Asta îţi face bine atât în plan profesional, unde implementezi soluţii ingenioase, cât şi în plan personal, acolo unde ai parte de momente de calitate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. În cazul în care nu eşti implicat(ă) într-o relaţie, apar ocazii de flirturi, iar dacă ai pus deja ochii pe cineva, poate veni o invitaţie la o cafea. Sau dacă nu, propune-o tu.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE BALANŢĂ

Starea ta de spirit nici nu lasă de dorit, dar nici nu se poate spune că jubliezi. Mai degrabă, îţi fac bine momentele de solitudine şi te bucură amintirea dulce-amăruie a unor momente trăite în cerc restrâns, alături de cei dragi. Din aceste motive, ar fi indicat să te ocupi astăzi de sarcini care nu implică lucru în echipă şi deci riscul de a te impregna cu energia străine potenţial negative. De asemenea, îţi prinde bine să petreci timp cu familia, în locuri dragi. În felul acesta, nu rişti să îţi pierzi energia încercând să restabileşti echilibrul în jurul tău.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE SCORPION

Contextele sociale în care te vei afla astăzi sunt dintre cele mai interesante şi promiţătoare. Mai exact, îţi permit să stabileşti contacte noi, să pui primele cărămizi la fundaţia unor prietenii sau colaborări de mare perspectivă. Persoanele cu care interacţionezi azi, fie ele deja membre ale cercului tău de apropiaţi sau noi cunoştinţe, te inspiră să îţi urmezi visurile, să dezvolţi mai departe proiecte în care eşti implicat(ă) sau pe care le coordonezi. Spre seară, oferă mai mult din timpul tău persoanei iubite şi/ sau copiilor. Astrele garantează că te bucuri de un final de zi cu clipe de neuitat.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

Astrele conspiră astăzi la intersecţia tu unele oportunităţi importante de rotunjire a bugetului şi/ sau de valorificare a unei părţi de economii prin intermediul investiţiilor, de exemplu. S-ar putea ca acestea să vină pe filiera unor proiecte primite la serviciu sau prin intermediul unor activităţi (extra)profesionale. În orice caz, cert este că se simte sau se va simţi cât de curând diferenţa la buzunar. În familie, lucrurile merg la fel de bine pare-se, în sensul că acasă ai parte de toleranţă şi energie. Încearcă să dai dovadă şi tu de aceleaşi atitudini, chiar dacă uneori ţi-e greu să faci compromisuri.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE CAPRICORN

Eşti activ(ă) astăzi din punct de vedere mental, poate mai mult decât de obicei în această zi a săptămânii, iar acest lucru te ajută să fii cu un pas înaintea celorlalţi, să gândeşti cu două mişcări în faţă. Favorizaţi(te) sunt, mai ales, nativii(ele) care susţin examene, se înscriu la cursuri, întreprind călătorii în interes de afaceri sau interacţionează într-un fel sau altul cu instituţiile de stat. Tranzitul Lunii te sprijină şi el, în sensul că, în contextelor dificile de comunicare, ştii ce să spui şi cum să convingi. Aşadar, vei avea câştig de cauză în cadrul dezbaterilor sau negocierilor importante.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

Aspectele astrale de astăzi pot conduce la tot felul de evenimente, care mai de care mai intense din punct de vedere emoţional, dar în acelaşi timp, te ajută să nu te pierzi cu firea, să rămâi stăpân(ă) pe poziţii. În plus, asta te ajută să apelezi la resursele interioare pentru a trece peste obstacole sau pentru a o lua de la capăt, în funcţie de situaţie. De menţionat ar mai fi că azi intră Luna în casa banilor din harta ta solară, semn că te motivezi uşor să termini proiecte înainte de termenul-limită pentru a te încadra pentru o primă.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE PEŞTI

Astăzi se creează contextul astral ideal pentru a începe noi colaborări, pentru a pune bazele unor proiecte în parteneriat. Iar dacă nu este vorba despre o iniţiativă colectivă, atunci cu siguranţă apar persoane care te vor ajuta cu idei, un împrumut sau deschizându-ţi unele uşi care ţi-au fost inaccesibile până astăzi. De asemenea, se prefigurează o zi bună şi în plan social, acolo unde te bucuri de popularitate şi de persoane noi şi vechi cu care rezonezi pe mai multe planuri. În plus, Luna este în semnul naşterii tale, ceea ce te face să te simţi bine în pielea ta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici