HOROSCOP 10 MAI 2020: Zodiile de Foc şi cele de Aer sunt azi vedetele Zodiacului

Zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) şi cele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) sunt şi azi vedetele Zodiacului graţie sextilului armonios dintre Luna din Săgetător şi Marte din Vărsător, iar împreună sunt de neoprit.

29492 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 MAI 2020: Zodiile de Foc şi cele de Aer sunt azi vedetele Zodiacului

HOROSCOP 10 MAI 2020: Zodiile de Foc şi cele de Aer sunt azi vedetele Zodiacului

La amiază, Luna trece în Capricorn, de unde readuce semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) în lumina reflectoarelor, transpunându-le în cele mai favorabile situaţii, prin intermediul trigonului lui Mercur cu Jupiter retrograd din Capricorn. Spre seară, sextilul Soarelui din Taur cu Neptun din Peşti aduce în atenţie zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti), care se bucură de un final de săptămână reuşit în compania celor dragi născuţi în semne de Pământ.

HOROSCOP 10 MAI 2020 Berbec

Continui să fii şi în această dimineaţă într-o formă bună, entuziast(ă) chiar când te gândeşti la ce îţi rezervă ziua sau săptămâna care urmează. Oportunităţi de câştig se arată şi astăzi, mai pe dup-amiază, chiar dacă sunt ceva mai greu de reperat. Stai aşadar cu ochii în patru pentru a fi pregătit(ă) să acţionezi la timp. Iar cum stai bine cu energia, cu siguranţă nu-ţi va fi prea greu să te mobilizezi în timp util.

HOROSCOP 10 MAI 2020 Taur

Dimineaţa aceasta te găseşte şi ea la fel de echilibrat(ă) ca ieri, urmând ca de la orele prânzului încolo să te bucuri de o stare de spirit şi mai bună. Ţi-ar prinde bine să-ţi ocupi a doua parte a zilei făcându-ţi planuri pentru ziua de luni sau chiar un program pentru toată săptămâna care urmează. Nu ar fi rău şi să te vezi cu unii prietenii, chiar şi doar la o teleconferinţă în faţa laptopului.

HOROSCOP 10 MAI 2020 Gemeni

Felul în care comunici rămâne şi astăzi unul dintre atuurile tale cele mai mari. Dup-amiaza însă te surprinde într-o dispoziţie contemplativă, meditând la tot felul de lucruri care s-au întâmplat în săptămâna care este pe cale să se încheie. Ceva îţi spune, de asemenea, să faci câte ceva pentru serviciu. În felul acesta, mâine vei avea parte de fericita revelaţie că te-ai scăpat de unele treburi care ţi-ar fi răpit o bună bucată din zi.

HOROSCOP 10 MAI 2020 Rac

Pare că ai şi astăzi un program destul de încărcat, dar pe care-l poţi susţine graţie faptului că oboseala nu îţi dă încă târcoale. În plus, eşti şi entuziast(ă) în privinţa a ceea ce va să fie în cadrul unor proiecte, fie că există deja ori urmează să le implementezi. Dacă crezi că te-ar ajuta să primeşti feedback, caută-l la prieteni sau persoanele care îţi împărteşesc idealurile şi viziunile. Vor fi bucuroşi să ţi-l dea.

HOROSCOP 10 MAI 2020 Leu

Nu vrei să îţi iroseşti nici astăzi zi de duminică pe griji cu privire la planurile pentru săptămâna viitoare. Continui aşadar să te bucuri de hobby-urile tale ori de activităţi care te apropie de cei dragi. Cu toate acestea, printre picături, găseşti timp să te ocupi de proiecte extraprofesionale care îţi pot suplimenta simţitor veniturile. Faptul că îmbini cu succes utilul cu plăcutul îţi consolidează o mentalitate de învingător(oare), care te ajută să progresezi mult.

HOROSCOP 10 MAI 2020 Fecioară

Dimineaţa aceasta este rezervată în exclusivitate familiei şi/ sau activităţile concentrate pe spaţiul de locuit şi întreţinerea sa. În a doua parte a zilei, migrezi către o dispoziţie mai extrovertită, iar acest lucru se datorează şi faptului că găseşte înţelegere şi reciprocitate la persoane dragi. Gândesc ca tine şi aveţi preocupări de timp liber similare, ceea ce vă ajută să vă conectaţi cu succes pe aceeaşi frecvenţă, să comunicaţi fără multe vorbe. Pregăteşte-le ceva special.

HOROSCOP 10 MAI 2020 Balanţă

Faci faţă astăzi cu brio oricărei discuţii pe care o porţi de dimineaţă. Dup-amiază, s-ar putea să nu mai fii la fel de expansiv(ă), preferând mai degrabă compania propriei persoane şi a unui cerc mic de apropiaţi. Spre seară, fă-ţi un pic de timp pentru nişte treburi rămase restante din zilele trecute şi configurează-ţi un plan de acţiune pentru săptămâna care urmează. Îţi vei mulţumi cât de curând pentru faptul că ai fost organizat(ă) azi.

HOROSCOP 10 MAI 2020 Scorpion

Banii rămân o preocupare pentru tine astăzi şi dacă n-ai apucat să faci investiţii ieri, astăzi vei opta pentru cele rezonabile, care vor aduce un real beneficiu ţie şi familiei tale. Spre seară, îţi vine dorul să ieşi cu prietenii, dar îl poţi amortiza dacă le dai un telefon sau organizaţi o teleconferinţă spontană. În cazul în care weekend-ul a fost cam sărac în momente de calitate cu partenerul, ai şansa să te revanşezi diseară.

HOROSCOP 10 MAI 2020 Săgetător

Cel puţin de dimineaţă, par să nu se fi schimbat prea multe în ceea ce priveşte dispoziţia ta. Luna se află încă în semnul naşterii tale până la prânz, conferindu-ţi energie şi o stare de spirit bună. Ba mai mult, se păstrează şi şansele de câştig destul de ridicate care s-au manifestat ieri pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului. Spre seară, gândeşte-te ce ar mai fi de făcut pe lângă casă pentru a întâmpina bine lunea.

HOROSCOP 10 MAI 2020 Capricorn

Dimineaţa te găseşte lucrând încă la oportunităţile financiare apărute ieri. Dup-amiază, Luna trece în zodia naşterii tale şi îndeamnă să laşi treaba deoparte, să te dedici prezentului şi clipelor de calitate în compania persoanei iubite şi/ sau a copiilor. Sau doar să te dedici hobby-urilor, ca metodă de a te elibera de stres şi a-ţi reîncărca bateriile. Îţi face bine să discuţi despre preocupările tale, mai ales dacă familia ţi le înţelege şi chiar împărtăşeşte.

HOROSCOP 10 MAI 2020 Vărsător

Eşti într-o formă de milioane în această dimineaţă, iar asta se datorează unei simple conversaţii cu un prieten sau unor planurilor îndelung anticipate pentru azi ori săptămâna viitoare. Dup-amiaza nu te surprinde la fel de extrovertit(ă), dar nu se poate spune că te-au năpădit motivele de supărare. Reflectezi doar asupra posibilităţii de a face unele investiţii în casă, de a-ţi îmbunătăţi cumva starea de confort în această perioadă pe care o petreci mult la domiciliu.

HOROSCOP 10 MAI 2020 Peşti

Te trezeşti în dimineaţa aceasta pozitiv(ă), pe o curbă ascendentă în ceea ce priveşte starea ta de spirit. Ajungi la vârful dispoziţiei optimiste cândva la mijlocul zilei, când se conturează nişte planuri clare pentru săptămâna viitoare, unele pentru care ai toate motive din lume să fii optimist(ă). Poate nu ar fi rău să le prezinţi cuiva în care ai încredere. O perspectivă nouă, un alt unghi de observaţie ţi-ar putea ajuta extrem de mult acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici