HOROSCOP 10 martie. Stellium azi în Vărsător. Trei zodii, ţinta unor experienţe care le schimbă viaţa

Luna formează azi un stellium, adică o conjuncţie multiplă, cu Saturn şi Jupiter în Vărsător. Pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), astrele pregătesc astăzi nişte experienţe care le vor scoate, cel puţin pentru un moment, din zona de confort.

4838 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 martie. Stellium azi în Vărsător. Trei zodii, ţinta unor experienţe care le schimbă viaţa

HOROSCOP 10 martie - Berbec

Stellium-ul Lunii cu Saturn şi Jupiter are loc în casa planurilor de viitor şi a proiectelor din horoscopul tău general, semn că în privinţa lor, s-ar putea să ai parte astăzi atât de progrese, cât şi de unele piedici peste care treci mai greu. Poate fi vorba despre unele oportunităţi care nu se mai materializează ori despre nişte persoane care nu îţi mai oferă ajutorul pe care ţi l-au promis la un moment dat. În orice caz, este destul de clar că experienţele de azi contribuie la o viziune mai matură cu privire la viitor şi la ziua de mâine.

HOROSCOP 10 martie - Taur  

Cu Luna, Saturn şi Jupiter în casa carierei din horoscopul tău solar, s-ar putea să faci astăzi paşi importanţi în direcţia ascensiunii tale pe plan profesional. Cu alte cuvinte, se întrevăd şanse importante de afirmare la serviciu, dar nu fără investiţii mari de timp, efort şi energie din partea ta. S-ar putea să apară chiar şi unele greutăţi în această privinţă, în sensul că unele persoane au mai puţină încredere în tine decât ar trebui. Nu-ţi va fi uşor să le arăţi de ce eşti în stare, dar trebuie să nu te dai bătut(ă), deşi apar unele obstacole pe parcursul.

HOROSCOP 10 martie - Gemeni

Luna, Saturn şi Jupiter se întâlnesc astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Ceea ce face, de regulă, acest aspect multiplu este să contribuie la concretizarea planurilor tale, dar nu fără unele sacrificii ori impasuri în prealabil. Aşadar, dacă intenţionezi să pleci într-o deplasare, să obţii o aprobare/ adeverinţă ori să dobndeşti o diplomă, toate demersurile pe care le faci astăzi vin în avantajul tău, dar nu chiar aşa cum te-ai aşteptat. Caută să dai dovadă de flexibilitate, să te foloseşti de oportunităţile cu care te întâlneşti surprinzător pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 10 martie - Rac  

Luna, Saturn şi Jupiter îşi dau mâna astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi pe relaţia de cuplu şi/ sau pe legăturile pe care le ai cu cei cu care lucrezi. Ele pot fi o sursă de oportunităţi, dar şi de probleme în plan financiar, chiar pe parcursul aceleiaşi zile. Se prefigurează momente-cheie în care trebuie să ai grijă cum acţionezi, mai ales dacă repercusiunile pot fi nu doar de ordin bănesc, ci şi emoţional. Sfatul astrelor este acela de a afişa transparenţă, de a lua decizii de comun acord.

HOROSCOP 10 martie - Leu  

Luna, Saturn şi Jupiter formează azi o conjuncţie în casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că te aşteaptă o zi plină din punct de vedere relaţional. Asta înseamnă că trebuie să te pregăteşti pentru surprize din partea partenerul de viaţă şi/ sau a celor cu care lucrezi, iar nu toate vor fi pozitive. Într-un fel sau altul, veţi ajunge la o strategie comună, la o viziune similară cu privire la planurile şi proiectele voastre, dar este nevoie de compromisuri şi, deci, de comunicare. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă cât laşi de la tine.

HOROSCOP 10 martie - Fecioară

Luna, Saturn şi Jupiter se întâlnesc astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, iar acest lucru înseamnă că te numeri şi tu printre nativii(ele) care se confruntă cu o zi mai solicitantă. La serviciu, te întâlneşti deopotrivă cu situaţii care te ajută în ceea ce ţi-ai propus să realizezi, dar şi cu unele lucruri care nu merg conform planului. Eşti într-o formă care să îţi permită să te adaptezi la schimbările de peste zi, dar este important să dai dovadă de echilibru, să nu te suprasoliciţi. Îţi reuşesc toate cele planificate când rămâi stăpân(ă) pe situaţie.

HOROSCOP 10 martie - Balanţă  

Luna, Saturn şi Jupiter aderă astăzi la o conjuncţie multiplă în casa iubirii şi copiilor din astrograma ta generală, semn că nu te vei plictisi în raport cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici. În anumite privinţe, vă înţelegeţi de minune, dar în altele, abia dacă reuşiţi să comunicaţi, dat fiind că diferenţele de viziune par mai mari astăzi decât de obicei. În consecinţă, nu se anunţă o zi uşoară la orizont, dar dacă eşti dispus(ă) să laşi de la tine în anumite privinţe, nu se va ajunge la replici în contradictoriu. Trebuie să fie şi reciproca valabilă însă.

HOROSCOP 10 martie - Scorpion  

Luna, Saturn şi Jupiter se întâlnesc astăzi în casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce anunţă o zi plină în plan domestic. Eşti de acord cu unele puncte de vedere ale celor dragi, dar în cazul altora, există incompatibilităţi între mentalitatea ta şi a lor. Probabil mai mult decât în alte zile, provocarea astrelor pentru tine este aceea de a trece cu vederea ce vă desparte şi de a te concentra pe ceea ce vă apropie. În felul acesta, nu veţi pierde vremea certându-vă când o situaţie din gospodărie sau de familie necesită un răspuns urgent şi front comun.

HOROSCOP 10 martie - Săgetător 

Luna, Saturn şi Jupiter îşi dau azi o întâlnire în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te face mai asertiv(ă) în felul în care comunici, dar şi mai rezervat(ă) în privinţa unor aspecte pe care nu vrei să le discuţi cu oricine. Pe un asemenea fundal, sunt favorizate mai ales negocierile şi semnările de contracte, pentru că îţi dai seama foarte bine în ce te bagi şi care sunt aşteptările de la tine pe termen lung. În felul acesta, nu te expui riscului de a cădea la înţelegeri care se vor dovedi păguboase pentru tine în viitorul apropiat.

HOROSCOP 10 martie - Capricorn

Luna, Saturn şi Jupiter sunt prezenţi astăzi într-un stelium în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, semn că prioritatea principală pentru tine astăzi sunt finanţele. Te întâlneşti poate cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Ori poate că reuşeşti să descoperi nişte oferte pentru o achiziţie pe care trebuie să o faci, unele suficient de bune încât bugetul tău să nu o simtă prea tare. În orice caz, pari să te bucuri de o oarecare stabilitate pe acest plan, deşi simţi că ar fi loc de mai bine.

HOROSCOP 10 martie - Vărsător

Luna, Saturn şi Jupiter îşi unesc astăzi forţele în semnul naşterii tale, semn că vei fi o prezenţă memorabilă indiferent de cercurile în care te-nvârţi. În plus, ştii când este cazul să atragi atenţia ta şi când să asişti din umbră la ceea ce se întâmplă în jurul tău, iar acest lucru te ajută să consolidezi relaţii şi să începi altele noi care te vor ajuta mult pe mai târziu. Pe de altă parte, există riscul şi să semeni confuzii în rândul anumitor persoane, care ar putea să creadă că joci un rol. Dar uneori trebuie să faci şi asta.

HOROSCOP 10 martie - Peşti  

Cu Luna, Saturn şi Jupiter în casa subconştientului din horoscopul tău general, se anunţă o zi în care te gândeşti cam mult la trecut, iar amintirile nu te lasă rece. Ba chiar s-ar putea să le resimţi influenţa mai mult decât de obicei. Gândeşte-te însă cât de productiv este acest lucru, mai ales dacă nu vrei să faci ceva în privinţa oamenilor sau a situaţiilor care fac încă parte, într-o formă sau alta, din viaţa ta. Aşadar, încearcă să procesezi ce te nemulţumeşte, să vezi dacă poţi găsi o rezolvare pentru acele răni care nu par să se vindece nicicum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici