HOROSCOP 11 MAI 2020: Zodiile Fixe sunt chemate să exploreze ce anume le ţine în loc pe plan financiar, profesional şi personal

În această săptămână, nu mai puţin de trei planete îşi schimbă sensul de mers, iar două semnul în care sunt poziţionate. Pe final de stare de urgenţă, astrele schimbă energiile cu care operează şi propun un set de noi provocări.

20556 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 MAI 2020: Zodiile Fixe sunt chemate să exploreze ce anume le ţine în loc pe plan financiar, profesional şi personal

HOROSCOP 11 MAI 2020: Zodiile Fixe sunt chemate să exploreze ce anume le ţine în loc pe plan financiar, profesional şi personal

Azi avem în prim plan retrogradarea lui Saturn prin Vărsător, sens de mers pe care îl menţine până pe 2 iulie când revine în Capricorn. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) sunt chemate să exploreze ce anume le ţine în loc pe plan financiar, profesional şi personal.

HOROSCOP 11 MAI 2020 Berbec

Săptămâna se deschide cu debutul retrogradării lui Saturn prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup. Această schimbare de sens de mers semnalează începutul unei perioade de câteva luni în care va trebui să îţi restructurezi serios iniţiativele pe termen lung, indiferent dacă le derulezi singur(ă) sau în asociere cu alte persoane, dacă le-ai pus bazele deja sau se află încă pe hârtie. Lucrurile nu se vor întoarce prea curând la ceea ce a fost înainte, iar pentru ca proiectele tale să nu eşueze, trebuie să te gândeşti la strategii de a le face fezabile în contextul actual.

HOROSCOP 11 MAI 2020 Taur

În cazul tău, efectele retrogradării lui Saturn se vor vedea pe plan profesional. Dacă înainte de situaţia actuală te vedeai foarte aproape de o promovare, s-ar putea ca ea să se mai lase aşteptată pentru câteva luni. În fapt, întreaga ta ascensiune s-ar putea să se desfăşoare mai greoi. Acest lucru poate fi dezamăgitor, mai ales dacă ai investit timp şi energie în evoluţia ta la locul de muncă, dar pe de altă parte, îţi oferă răgazul să te pui mai bine în temă cu inovaţiile aduse de pandemie în domeniul tău de activitate şi cum te pot ajuta ele.

HOROSCOP 11 MAI 2020 Gemeni

Retrogradarea lui Saturn afectează, în astrograma ta solară, casa studiilor, a călătoriilor şi a interacţiunii cu diverse instituţii. Deşi s-a instituit starea de alertă, unele restricţii rămân încă valabile, iar mişcarea astrelor le reflectă fidel. Dacă urmează să susţii examene importante, ai putea constata că ele se desfăşoară anevoios, îţi vine greu să înveţi şi nu prea ştii de unde să apuci materia. În cazul în care ai vrea să te întorci/ să pleci într-o anumită ţară cu restricţii, acest proces ar putea întâmpina mai multe dificultăţi decât te-ai aşteptat. De obstacole s-ar putea să dai şi la instituţiile publice.

HOROSCOP 11 MAI 2020 Rac

În ceea ce te priveşte, influenţa retrogradării lui Saturn se resimte la nivelul banilor şi al bunurilor pe care le deţii şi/ sau le-ai câştigat sau îţi propui să le dobândeşti în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Există şanse mari să te afli printre persoanele care percep acut la nivel financiar efectele pandemiei, mai ales în contextul în care veniturile tale se bazează pe colaborări, lucrul cu publicul sau alte activităţi care implică interacţiuni cu diverşi oameni. Cert este că nu poţi merge înainte dacă nu reuşeşti să faci front comun cu asociaţii, colaboratorii şi clienţii tăi. 

HOROSCOP 11 MAI 2020 Leu

Saturn începe astăzi să retrogradeze prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea aduce un sentiment de distanţare în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii şi colaboratorii tăi. Această perioadă dificilă prin care trecem v-a trecut pe sub furcile caudine, iar ceea ce aţi realizat este că există diferenţe de mentalitate importante între voi, de care nu prea eraţi conştienţi înainte. E drept că te-ai maturizat mult în relaţie cu ei, dar pe alocuri ţi s-a schimbat comportamentul şi nu toate transformările pe care le-ai suferit sunt cele mai bune. Caută să-ţi reevaluezi atitudinea.

HOROSCOP 11 MAI 2020 Fecioară

Astăzi are loc debutul retrogradării lui Saturn prin casa sănătăţii din horoscopul tău general, motiv pentru care este esenţial să ai mai multă grijă de tine în perioada următoare. Restricţiile de deplasare şi/ sau programul prelungit de muncă la care ai fost supus(ă) în această perioadă şi-au pus amprenta asupra organismului tău, chiar dacă nu eşti foarte conştient(ă) de acest lucru. Nu deveni deci superficial(ă) cu măsurile de prevenţie, odihna şi exerciţiul fizic. La serviciu, lucrurile s-ar putea complica şi mai mult, în sensul că s-ar putea să ai unele ore de recuperat ori un volum mai mare de muncă.

HOROSCOP 11 MAI 2020 Balanţă

Saturn retrogradează de azi înainte, pentru câteva luni, prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară. Acest tranzit aparent invers îşi face simţită influenţa în felul în care relaţionezi cu cei mici şi/ sau persoana iubită. Din anumite puncte de vedere, ultima perioadă a dus la o oarecare distanţare emoţională de aceştia, lucru care poate afecta pe termen lung relaţia voastră dacă nu iei atitudine într-un fel sau altul. Vezi ce mai exact a dus la această parţială degradare şi preia iniţiativa unor schimbări în rutina de cuplu şi de familie pentru ca situaţia să revină la normal.

HOROSCOP 11 MAI 2020 Scorpion

Saturn începe să retrogradeze azi prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce poate conduce la o răcire a relaţiilor cu anumiţi membri ai familiei, mai ales dacă sunt de o vârstă mai înaintată. Diferenţele de mentalitate specifice prăpastiei între generaţii dintre voi par să îşi fi pus amprenta pe atmosfera de acasă, care a devenit glacială în situaţii în care ar fi trebuit să comunicaţi deschis. Aşadar, trebuie să vină de la tine iniţiativa dialogului pentru a calma spiritele şi a reinstitui un climat în care se poate discuta calm despre toate subiectele de pe agenda voastră comună.

HOROSCOP 11 MAI 2020 Săgetător

Retrogradarea lui Saturn poate face destul de dificilă interacţiunea cu ceilalţi în următoarele luni. Influenţa acestei planete se coroborează cu efectul distanţării sociale, care a făcut ca abilităţile tale de socializare şi comunicare să intre într-o stare latentă. În consecinţă, dacă te aşteaptă discuţii importante, un pitch, o sesiune de negocieri ori chiar un interviu profesional, asigură-te că te pregăteşti temeinic şi iei în calcul posibilele contraargumente care ţi s-ar putea aduce de interlocutori. Dat fiind contextul astral, nu se recomandă acum semnarea de contracte decât dacă le-ai parcurs atent, punct cu punct, pentru a nu ieşi cumva în pierdere.

HOROSCOP 11 MAI 2020 Capricorn

Faptul că Saturn retrogradează de azi încolo prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general poate însemna că, din punct de vedere financiar, nu vei sta prea roz în următoarele luni. Apar mai greu oportunităţi de câştig, iar când se ivesc, implică mai multă muncă decât de obicei pentru o remuneraţie mai mică decât eşti obişnuit(ă). Pentru a traversa cu bine această perioadă, se recomandă să reduci cheltuielile şi să încerci să faci economii. Făcând nişte ajustări în ceea ce priveşte bugetul, în vară te vei alege cu o sumă frumuşică pusă deoparte, numai bună pentru o vacanţă.

HOROSCOP 11 MAI 2020 Vărsător

Saturn începe astăzi să retrogradeze în tocmai semnul naşterii tale, ceea ce te-ar putea face cam stângace în felul în care interacţionezi cu cei din jur. Eşti o persoană extrovertit(ă) şi ai o mulţime de prieteni, dar ca toată lumea, te confrunţi cu anumite temeri şi lipsuri în ceea ce priveşte încrederea de sine. Pe fondul acestui tranzit saturnian, le resimţi mai puternic decât în mod normal, fapt care poate duce la faux pas-uri în plan social. Pe de altă parte, te aşteaptă o perioadă în care vei învăţa multe lucruri despre tine, ceea ce te ajută să te maturizezi.

HOROSCOP 11 MAI 2020 Peşti

Saturn începe azi să retrogradeze prin casa subconştientului din astrograma ta solară, iar acest lucru semnalează debutul unei perioade intense de introspecţie. Aceasta vine pe fondul exacerbării unor temeri şi frustrări de care ai fost mai mult sau mai puţin conştient(ă) în ultima perioadă şi pe care distanţarea socială le-a exagerat mult ca proporţii. Iată un prilej bun să vezi ce nu mai funcţionează în viaţa ta în contextul actual, să renunţi la ceea ce te trage în jos sau te face să baţi pasul pe loc. Trebuie să faci faţă unui nou început, iar acest lucru implică unele renunţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici