HOROSCOP 11 martie. Ies la iveală secrete şi trădări. Vezi care zodii sunt cele mai afectate

Soarele aderă azi la o conjuncţie cu Neptun în semnul Peştilor, semn că se pun în lumină sectoare de viaţă unde am căzut de curând pradă iluziilor. Zodiile Mutabile sunt cele care vor face cele mai suprinzătoare descoperiri.

30626 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 martie. Ies la iveală secrete şi trădări. Vezi care zodii sunt cele mai afectate

HOROSCOP 11 martie - Berbec

Soarele se întâlneşte azi cu Neptun în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să-ţi arate ce anume din trecutul tău mai mult sau mai puţin îndepărtat ar trebui să reconsideri zilele acestea. Poate este vorba de o atitudine la care nu ai vrut să renunţi, la o zonă de confort sau o persoană care nu ţi-au făcut numai bine. Poate că nu îţi va fi uşor să acţionezi în virtutea lucrurilor care ies astăzi la lumină, dar măcar îţi dai seama de unde ai putea să începi dacă îţi faci curajul să iei taurul de coarne.

HOROSCOP 11 martie - Taur

Soarele face azi o conjuncţie cu Neptun în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, ceea ce te va ajuta să vezi ce anume face ca acestea să nu meargă înainte, să nu înregistreze proiectele scontate. S-ar putea să fie vorba de o persoană care vorbeşte multe, dar care face puţin ori de nişte aşteptări pe care nu le-ai calibrat tocmai bine în raport cu realitatea. Îţi dai seama, în orice caz, ce trebuie să schimbi pentru ca lucrurile să prindă viteză şi să se apropie mai mult de ceea ce ţi-ai propus demult.

HOROSCOP 11 martie - Gemeni  

Soarele se întâlneşte astăzi cu Neptun în casa carierei din horoscopul tău general, fapt care ar trebui să îţi arate ce anume te ţine în loc pe plan profesional. S-ar putea să fie vorba de o persoană care ţi-a promis unele lucruri, dar care întârzie să livreze ori poate că ai bătut tu la nişte uşi care nu se vor deschide degrabă. Contactul cu realitatea s-ar putea să doară la început, dar doar aşa vei realiza dacă nu cumva a venit momentul să faci o schimbare pe acest plan. Gândeşte-te dacă ar trebui să fii ferm(ă) cu ce îţi doreşti.

HOROSCOP 11 martie - Rac

Soarele îşi dă azi întâlnire cu Neptun în casa filozofiei tale personale, a studiilor şi călătoriilor din horoscopul tău solar, semn că această conjuncţie îşi poate manifesta energia pe mai multe fronturi în acelaşi timp sau într-unul din aceste domenii de viaţă. Ai putea, de exemplu, să-ţi dai seama ce anume din crezul tău nu îţi permite să mergi înainte şi te ţine în loc. În alte situaţii, s-ar putea să fie vorba despre promovarea unui examen greu ori de o deplasare pentru care primeşti undă verde după multă vreme. Oricum, este o zi în care se clarifică multe lucruri.

HOROSCOP 11 martie - Leu  

Soare aderă azi o la o conjuncţie cu Neptun în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să vezi dacă există scurgeri de fonduri din relaţia de cuplu sau în plan profesional, dintr-un parteneriat sau o colaborare. De asemenea, este o ocazie propice să vezi dacă nu cumva raportul de forţe între tine şi cei cu care lucrezi sau cu care convieţuieşti nu s-au dereglat în ultima vreme. Dacă ţi se pare că armonia dintre voi este doar de faţadă şi simţi că nu poţi discuta unele lucruri, înseamnă că se întâmplă ceva mai serios.

HOROSCOP 11 martie - Fecioară

Soarele face azi cu Neptun o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce te face să vezi ce se întâmplă mai exact cu relaţia de cuplu sau o colaborare profesională aflată în impas de un timp încoace. Nu este exclus să fi crezut că lucrurile merg bine, doar că aţi ajuns într-o situaţie care ţi-a arătat că nu staţi chiar atât de bine. Poate fi greu să îţi iei vălul de pe ochi, să vezi unde s-a ajuns dacă aţi lăsat relaţia să se mişte din inerţie, dar doar aşa vei realiza unde s-a ajuns mai exact.

HOROSCOP 11 martie - Balanţă

Soarele aderă astăzi la o conjuncţie cu Neptun în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să vezi că nu ţi-ar strica puţin mai multă rigoare în etica ta profesionalp şi/ sau în raport cu stilul tău de viaţă şi alimentaţie. S-ar putea să fi fost puţin cam prea indulgent(ă) cu tine însuţi(ăţi) din acest punct de vedere în ultima vreme, prilej numai bun să faci o schimbare pentru starea ta de bine şi pentru productivitatea de care dai dovadă la locul de muncă. În primul rând, ai nevoie de un program mai ordonat.

HOROSCOP 11 martie - Scorpion  

Soarele face azi o conjuncţie cu Neptun în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce creează o atmosferă armonioasă în raport cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici. Pe de altă parte, în subternaul relaţiei voastre, s-ar putea să existe răni nevindecate, supărări care poate nu au fost discutate la timp. Aşadar, profită de climatul creat de conjuncţia acestor astre pentru a le da celor dragi de înţeles că eşti pregătit(ă) să discuţi şi chestiuni ceva mai delicate. Dacă sunt şi ei pe aceeaşi lungime de undă, îţi vor face cunoscut acest lucru, cu siguranţă.

HOROSCOP 11 martie - Săgetător  

Soarele face astăzi o conjuncţie cu Neptun în casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care te bucuri de o atmosferă liniştită acasă. Este posibil însă ca acest climat să fie unul înşelător, în care lucrurile iau o întorsătură nu tocmai pozitivă. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să nu ignori dacă apropiaţii îţi dau semnale că se întâmplă ceva acasă ce nu le convine. S-ar putea să nu aibă curajul de a-ţi spune acest lucru direct, motiv pentru care trebuie să fii mai atent(ă) decât de obicei la limbajul nonverbal, la gesturile pe care le fac.

HOROSCOP 11 martie - Capricorn  

Soarele şi Neptun se întâlnesc astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să te foloseşti cu succes de intuiţia ta în comunicare. Cu alte cuvinte, citeşti cu uşurinţă printre rânduri ce încearcă să îţi transmită interlocutorii şi empatizezi destul de uşor cu cei care experimentează o situaţie mai grea în plan plan personal. Pe de altă parte, s-ar putea să nu fii suficient de asertiv(ă) în anumite situaţii, ceea ce ar putea să însemne că nu profiţi atât cât ai fi putut de pe urma unor oportunităţi cu care te întâlneşti pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 11 martie - Vărsător

Saturn şi Neptun îşi dau azi mâna în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Printre ele, s-ar putea să se ascundă însă şi pagube deghizate în şanse de câştig, dar poţi face destul de uşor diferenţa între ele dacă dai dovadă de o viziune realistă. Altfel spus, dacă ceva sună prea bine pentru a fi adevărat, înseamnă că aşa este, că ai de-a face cu un risc care pândeşte după slăbiciuni.

HOROSCOP 11 martie - Peşti

Saturn şi Neptun se intersectează astăzi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să dai astăzi dovadă de mai mult şarm, de carismă. Dar aerul misterios pe care îl laşi în urma ta s-ar putea să le trezească unora suspiciuni ori să îi facă să îşi pună unele întrebări în ceea ce te priveşte. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să nu apelezi la echivoc în anumite situaţii, mai ales atunci când iei contactul cu persoane de la care ai aşteptări sau pe care nu le cunoşti prea bine. S-ar putea să îţi creezi un deserviciu.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici