HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE 2020: Patru zodii sunt puse astăzi să faci alegeri dificile. Vezi care sunt opţiunile lor

Astăzi se formează trei aspecte astrale majore, dar cel mai important din ele este, fără doar şi poate, cel tensionat de opoziţie între Soarele din Fecioară şi Neptun retrograd din Peşti. Din pricina lui, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) trebuie să ia unele decizii dificile.

11937 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE 2020: Patru zodii sunt puse astăzi să faci alegeri dificile. Vezi care sunt opţiunile lor

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE BERBEC

După câteva zile de randament crescut la serviciu, este de înţeles dacă astăzi ajungi să te resimţi în ceea ce priveşte oboseala fizică, dar mai ales psihică şi emoţională. Continuă să fie o perioadă aglomerată şi solicitantă pentru tine la locul de muncă, dar parcă nu îi mai poţi face faţă la fel de bine ca luni, marţi sau miercuri. Aşadar, pentru binele tău, încearcă să faci paşi mai mărunţi, să mai domoleşti din ritmul pe care îl ai pe aceste plan. Ai grijă la ce oră te pui să dormi, ce stil de alimentaţie adopţi şi câtă mişcare faci.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE TAUR

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să dai dovadă de aceeaşi implicare şi în ceea ce priveşte planurile de viitor, şi în preocupările de moment. Este de înţeles dacă eşti activ(ă) pe un plan, iar în relaţie cu celălalt, pari delăsător(oare). De vină ar putea fi şi faptul că nu ţi-ai calculat bine timpul, că ţi-ai luat mai multe angajamente decât îţi permite ziua să duci la îndeplinire. Ar fi bine totuşi să faci aceleaşi eforturi pe ambele planuri, să nu existe diferenţe. În caz contrar, s-ar putea să pierzi unele oportunităţi cu care nu te mai întâlneşti curând.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE GEMENI

Zilele trecute ţi-au permis să acorzi mai mult din timpul şi energia ta vieţii de familie sau proiectelor care îi implică şi pe cei dragi. S-ar putea totuşi să îţi dai seama azi că ai făcut asta în detrimentul implicării în plan profesional, urmări pe care le vei vedea pe pacursul acestei zile de joi. Poate ţi-ai pierdut ritmul pe plan profesional sau nu ai reuşit să respecţi anumite termene-limită. Acest lucru ţi-ar putea afecta imaginea la locul de muncă ori chiar relaţia cu superiorii, semn că trebuie să te revaşezi, să îţi reintri în mână la nivelul acestui sector.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE RAC

În zilele de luni, marţi şi miercuri, te-ai înţeles foarte bine cu toate persoanele cu care ai intrat în contact. Astăzi însă, ar putea să se schimbe placa, în sensul că îţi simţi atacate principiile şi convingerile în cadrul anumitor conversaţii pe care le porţi la locul de muncă ori în plan personal. S-ar putea totuşi ca totul să plece de fapt de la o problemă de perspectivă. Încearcă să vezi dacă nu cumva tu te ataci inutil, reacţionând prea abrupt la unele lucruri care nu au fost ţintite astfel. Poate că nivelul tău de sensibilitate este mult prea ridicat.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE LEU

Prima parte a acestei săptămâni ţi-a permis să realizezi unele profituri, fie din activităţi extraprofesionale, fie din proiecte pe care ţi le-ai luat în plus la serviciu. Astăzi, ca balanţa universală să se echilibreze, ai putea încasa unele pagube sau poate te confrunţi cu cheltuieli pe care nu le-ai anticipat. În cazul anumitor nativi(e) ai(le) acestui semn, poate fi vorba despre unele plăţi pe care nu prea aveau cum să le intuiască din timp, de anumite pierderi financiare care sunt, de fapt, urmări ale unor decizii pripite luate acum ceva timp. Este timpul să schimbi ceva la etica ta financiară.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

În prima jumătate a săptămânii, te-ai înţeles foarte bine cu partenerul de viaţă şi aţi fost pe aceeaşi lungime de undă pe mai multe planuri, dar s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze la fel astăzi. Este greu de spus ce vă aduce într-o stare de tensiune, dar cert este că simţi că este ceva în neregulă, că riscă să se ajungă la un conflict de proporţii dacă nu eşti foarte atent(ă) şi faci un pas greşit. Aşadar, ar fi bine să faci primul pas, să vezi ce anume îl nemulţumeşte pe cel drag. Poate fi vorba de ceva minor.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE BALANŢĂ

Te-ai bucurat în ultimele zile de o atmosferă liniştită în jurul tău, care ţi-a permis să te simţi bine în pielea ta şi să faci lucrurile aşa cum ai simţit şi în plan profesional, şi la locul de muncă. S-ar putea astăzi să te cuprindă o stare de stres, datorată fie unor evenimente care au loc astăzi, fie faptului că te apropii vertiginos de unele termene-limită. Cert este că nu te ajută deloc să te impacientezi, să cedezi în faţa provocărilor pe care le întâlneşti. Încearcă să îţi faci un plan cât mai organizat şi să te ţii de el.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE SCORPION

Ai comunicat bine în ultimele zile cu cei cu care desfăşori proiecte şi/ sau cu prietenii, dar astăzi s-ar putea să realizezi de ce anume au mers lucrurile chiar atât de bine. S-ar putea să fie pentru că ai lăsat de la tine, că ai pus pe primul loc binele comun. Nu este nimic rău în a te concentra pe un proiect superior nevoilor şi dorinţelor tale de moment, dar există o limită atunci când faci compromisuri şi sacrificii. Poate tu ai întrecut-o, iar astăzi, când vrei să te impui, s-ar putea să fii catalogat(ă) ca cineva cu intenţii maliţioase.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

Ai avut parte de o primă parte a săptămânii în care ai avut parte de realizări importante atât pe plan profesional, cât şi la nivel financiar, dar s-ar putea ca toate acestea să se datoreze, de fapt, unei implicări mai reduse ori chiar inexistente în planul de vieţii de familie sau în gospodărie. Aşadar, astăzi s-ar putea să vezi efectele acestei delasări, în sensul că ai parte de tensiune în familie, iar îndatoririle casnice s-au tot adunat. Trebuie să ai mai multă grijă cum îţi organizezi timpul în această perioadă, ce faci pentru a te împărţi egal pe toate planurile.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE CAPRICORN

În ultimele zile, ai reuşit să te impui cu succes în multe din discuţiile pe care le-ai avut, iar uneori nici nu a fost nevoie de prea multe eforturi din partea ta pentru a-ţi face vocea auzită peste toate celelalte. S-ar putea ca astăzi să se schimbe totuşi placa, să dai de situaţii în care ţi se aduc argumente redutabile. Lucrul cel mai puţin bun pe care l-ai putea face în astfel de circumstanţe este să ridici tonul sau să începi să te cerţi. Mai bine încearcă să te documentezi, să porţi o dezbatere de pe o poziţie de egalitate.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

Ai avut parte de nişte zile bune luni, marţi şi miercuri, dar s-ar putea ca atunci să nu fi fost atent(ă) la anumite detalii practice, care ţin de finanţe sau alte chestiuni serioase de genul acesta. Aşadar, este foarte posibil să fi ajuns în situaţia în care ai luat unele decizii pripite sau ai făcut unele cheltuieli care nu erau deloc indicate în perioada aceasta. S-ar putea să poţi evita unele din pagube dacă se mai poate face ceva, dar cert este că, pe termen lung, trebuie să fii mai atent(ă) cu bugetul tău. Ţine-ţi o evidenţă ceva mai clară.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE PEŞTI

În ultimele trei zile, ai comunicat foarte bine cu persoana iubită şi/ sau cu persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale, dar s-ar putea ca, de data aceasta, lucrurile să se schimbe. Parcă nu mai sunteţi pe aceeaşi lungime de undă sau nu mai sunteţi dispuşi să faceţi aceleaşi concesii pentru a ajunge la un numitor comun cu ceilalţi. Nu se poate spune cu claritate care sunt situaţiile cu care te vei întâlni astăzi în raport cu ei, dar cu siguranţă vor fi unele suficient de serioase încât să conştientizezi că mai este nevoie de muncă la relaţia ta cu ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici