HOROSCOP 12 februarie. Luna intră în Peşti. Acestor zodii li se fac oferte greu de refuzat

Luna intră azi în semnul Peştilor, semn că începutul de weekend este unul pe placul zodiilor de Apă (Rac, Scorpion, Peşti). Energia lor este la cote ridicate, iar totul pare să se mişte în favoarea lor.

14158 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 februarie. Luna intră în Peşti. Acestor zodii li se fac oferte greu de refuzat

HOROSCOP 12 FEBRUARIE - Berbec

Luna intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar asta te face mai puţin extrovertit(ă) decât eşti în general. Mai degrabă eşti introspectiv(ă) astăzi şi încerci să asculţi mai mult decât să îţi expui propriile viziuni. Te va ajuta foarte mult să schimbi tactica în acest mod din când în când, să abordezi altfel decât în mod normal situaţiile de viaţă pe care le întâmpini. Pe de altă parte, îţi lipseşte azi spiritul de iniţiativă pe care îl ai de obicei, ceea ce face ca unele aşteptări în legătură cu tine să nu fie îndeplinite pe parcursul zilei.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE - Taur

Cu Luna în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, te gândeşti astăzi mai mult decât de obicei la cum îţi va merge pe termen lung, la oamenii pe care îi ai alături şi la cât te poţi baza pe ei, la ambiţiile tale şi unde te pot duce ele. În acelaşi timp însă, trebuie să ai mai multă grijă să vezi cât de sustenabile sunt obiectivele tale, dacă se pot materializa aşa cum ţi le-ai imaginat. De asemenea, trebuie să te gândeşti ce faci dacă nu poţi apela la ceilalţi aşa cum ţi-ai propus. Pot apărea surprize.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE - Gemeni  

Luna intră astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că sectorul profesional este prioritatea ta numărul unu astăzi. Cu toate acestea, s-ar putea să ai dificultăţi în a-ţi impune punctul de vedere la serviciu. Ai nişte viziuni destul de idealiste în legătură cu ceea ce trebuie făcut în anumite privinţe, iar părerile persoanelor influente de la locul de muncă nu te susţin. Încearcă să ai mai multă încredere în ceea ce vrei să realizezi, dar deschide-te totuşi şi la feedback-ul din partea celorlalţi. S-ar putea să-ţi dai seama că aveau dreptate în ce încercau să-ţi transmită.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE - Rac

Luna ajunge astăzi în casa studiilor, a filozofiei de viaţă şi a călătoriilor din horoscopul tău general, iar oricare ar fi experienţele la care te expun astrele astăzi, un lucru este cert: Universul încearcă să te înveţe astăzi nişte lucruri cu privire la atitudinea ta faţă de propria persoană sau anumite aspecte din viaţa ta. Poate nu ar strica să fii ceva mai indulgent(ă) cu tine însuţi(ăţi), să ai o perspectivă mai nuanţată asupra unor lucruri. Dacă eşti prea categoric(ă) în ceea ce priveşte unele principii şi valori în care crezi, s-ar putea să ai de pierdut cândva pe viitor.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE - Leu  

Luna poposeşte astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care ar trebui să te preocupe azi mai mult modul în care se tratează acest aspect în relaţia de cuplu sau în raport cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Este nevoie de mai multă comunicare atât în această privinţă, cât şi în raportul cu felul în care se gestionează raportul de forţe între tine şi ceilalţi. Ar putea exista tendinţa de a se încerca nişte limite, fapt care poate conduce la situaţii cu risc de conflicte. Dacă transmiţi doar semnale, pot apărea unele confuzii.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE - Fecioară

Luna ajunge azi în casa relaţiilor din horoscopul tău general, iar asta denotă faptul că atenţia ta ar trebui să se îndrepte în direcţia aceasta astăzi. Relaţionezi bine cu persoana iubită şi cu cei cu care lucrezi, dar în acelaşi timp, întârzie începerea unor discuţii pe nişte teme fierbinţi din această perioadă. Dai de înţeles ce ţi-ai dori şi care sunt nevoile tale, trimit şi ei semnale la rândul lor, dar nu faceţi niciun pas înainte, către un dialog pe această temă. Dacă vezi că nu vine vreo iniţiativă în acest sens, poate n-ar strica să iei taurul de coarne.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE - Balanţă

Luna progresează azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Energia cu care operează ea în acest sector te face mai creativ(ă) decât metodic(ă) la serviciu, ceea ce îţi poate crea probleme dacă te ocupi de sarcini care implică să urmezi un protocol, de exemplu. În ceea ce priveşte dispoziţia ta şi forma în care te afli, s-ar putea ca lucrurile să stea destul de bine, dar ai tendinţa să te laşi puţin cam prea mult influenţat(ă) de energiile cu care intri în contact. Te-ar ajuta mai mult dacă te-ai implica emoţional ceva mai puţin în viitor.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE - Scorpion  

Luna intră astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce face din această zi una perfectă pentru a petrece timp cu cei dragi. De asemenea, sunt favorizate azi hobby-urile şi activităţile care le implică, dar şi afacerile de suflet sau alte chestiuni care te aduc mai aproape de lucrurile care îţi aduc satisfacţii. Eşti spontan(ă) şi jucăuş(ă), iar asta te va ajuta să faci o impresie de durată dacă îţi dai astăzi întâlnire cu cineva de care eşti interesat(ă) din punct de vedere romantic. Per ansamblu, te aşteaptă aşadar o zi cu multe momente frumoase.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE - Săgetător  

Luna poposeşte azi în casa familiei din horoscopul tău general, garantând o atmosferă calmă în familie şi alături de cei dragi. Te înţelegi bine cu cei din familie, iar diferenţele de personalitate între voi nu ies la iveală. Acest lucru îţi dă oportunitatea să porţi unele discuţii importante cu cei dragi fără să îţi fie teamă că veţi ajunge la replici în contradictoriu. Pe de altă parte, există riscul ca unele vorbe să fie interpretate greşit, deci încearcă să ai mai multă grijă cum pui problema în anumite situaţii. Oferă explicaţii suplimentare dacă crezi că ai putea fi înţeles(asă) eronat.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE - Capricorn  

Luna ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că discuţiile pe care le porţi astăzi ar putea avea efecte pe termen lung. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba de nişte negocieri care se apropie de final, de un deznodământ care te bucură. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba despre nişte relaţii ale căror baze se pun astăzi. Ai parte de mici succese în cadrul conversaţiilor pe care le porţi, de câştig de cauză care ţi se dă în legătură cu unele aspecte pe care le consideri importante.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE - Vărsător

Luna progresează astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semn că te procupă destul de mult aspectul financiar astăzi. Energia acestui tranzit poate fi una bună, în sensul în care te ajută să fructifici oportunităţi de ordin economic, dar pe de altă parte, ar putea apărea şi tendinţa de a cheltui ceva mai mult decât de obicei. Din acest motiv, se recomandă să acorzi o mai mare atenţie modului în care îţi gestionezi bugetul. În caz contrar, s-ar putea ca banii să-ţi alunece printre degete şi să nu-ţi dai seama decât atunci când e prea târziu.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE - Peşti

Luna intră azi în tocmai semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că primeşti un plus de energie din partea astrelor. De asemenea, ai mai multă încredere în tine, iar asta atrage şansa de partea ta atât în carieră, cât şi în viaţa ta privată. În felul acesta, reuşeşti să îţi finalizezi toate treburile pe săptămâna aceasta, dar şi să te bucuri de timpul liber şi de planurile pe care ţi le-ai făcut pe dup-amiază. S-ar putea totuşi să existe momente în care starea ta de spirit fluctează, dar s-ar putea să nu fie vorba de ceva serios, care să afecteze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici