HOROSCOP 13 iulie. Lună Plină azi. Decizii care pun în dificultate zodiile

Mijlocul de săptămână stă sub influenţa Lunii Pline din Capricorn, care pune zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) în faţa unor decizii care îi pun în dificultate.

20010 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 iulie. Lună Plină azi. Decizii care pun în dificultate zodiile

HOROSCOP 13 iulie - Berbec

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în a doua parte a săptămânii, vei vedea rezultatele eforturilor pe care le-ai întreprins în plan profesional în ultima perioadă. Pe de altă parte, există riscul ca ele să fi venit pe fondul unor tensiuni cu familia, al unor treburi casnice pe care le-ai tot amânat, fapt care ţi-a atras unele reproşuri din partea celor dragi. Aşadar, s-ar putea să existe o atmosferă încărcată în plan domestic, să fie nevoie de atenţie şi implicare din partea ta pentru a depăşi cu succes impasul.

HOROSCOP 13 iulie - Taur

Luna Plină de azi ocupă casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, dacă te aşteaptă un examen, o delegaţie la o distanţă mai mică sau mai mare de casă ori o chestiune birocratică de rezolvat, fii sigur(ă) că vei reuşi să ajungi la rezultatul dorit în toate aceste cazuri. Pe de altă parte, un eveniment astral ca acesta te face mai puţin maleabil(ă), astfel că dacă ai programate negocieri, există riscul să se ajungă la dezbateri aprinse, la lucruri pe care le vei spune şi pe care ţi-ai dorit să le iei înapoi.

HOROSCOP 13 iulie - Gemeni

Luna Plină de astăzi se formează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în legătură cu investiţiile comune pe care le-aţi făcut până acum şi/ sau în raport cu cele pe care urmează să le faceţi. Pe de altă parte, banii nu vă dau afară din casă în această perioadă, astfel că trebuie să fiţi sinceri unul cu celălalt, să fiţi conştienţi de eventualele riscuri la care vă supuneţi. Orice decizie se ia în cunoştinţă deplină de cauză.

HOROSCOP 13 iulie - Rac

Luna Plină de azi se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, indiciu cum că dacă ai depus eforturi pentru a duce relaţia de cuplu sau colaborările la un alt nivel, rezultatele vor începe să se arate astăzi sau în zilele care urmează. Pe de altă parte, trebuie să fii sigur(ă) că lucrurile pe care le laşi de la tine nu ajung să te deranjeze în timp ori să îţi creeze frustrări pe care le-ai fi putut evita. Este foarte important să te asiguri că tragi o linie clară de demarcaţi între lucrurile la care renunţi şi cele ferme.

HOROSCOP 13 iulie - Leu

Luna Plină de astăzi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, astfel că dacă ai făcut o schimbare de stil de viaţă şi/ sau alimentaţie, rezultatele se vor vedea în următoarele zile cel mai bine. De asemenea, dacă ai schimbat ceva la tehnica ta profesională, vei observa diferenţa la nivelul randamentului de care dai dovadă. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă şi de liniştea ta interioară, mai ales dacă există lucruri care te supără şi cărora nu le-ai acordat atenţia necesară în ultima vreme. Altfel, schimbările pozitive nu vor fi de durată lungă.

HOROSCOP 13 iulie - Fecioară

Luna Plină de azi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că te bucuri de beneficiile timpului de calitate pe care l-ai petrecut în ultima perioadă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În schimb, trebuie să ţii cont şi de anturaj, mai ales dacă tot refuzi de la un timp încoace invitaţiile lor de a vă vedea în oraş, de a participa la evenimente importante pentru prietenii tăi. Aşadar, este important să te asiguri că viaţa ta socială nu are de suferit, că eşti echilibrat(ă) pe toate planurile în această perioadă.

HOROSCOP 13 iulie - Balanţă

Luna Plină de astăzi se formează în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care vezi astăzi diferenţa pe care o face în acest domeniu implicarea de care dai dovadă în sectorul domestic şi cel casnic. Eşti în relaţii bune cu cei dragi, iar acest lucru are o influenţă pozitivă asupra ta, dar trebuie să ţii cont de faptul că trebuie să dai dovadă de o atitudine similară şi la serviciu. Cu alte cuvinte, profesionalismul şi dedicarea trebuie să facă parte din etica ta profesională, să nu cobori ştacheta prea mult. Poţi realiza multe şi la locul de muncă.

HOROSCOP 13 iulie - Scorpion

Luna Plină de azi ocupă casa comunicării din astrograma ta solară, astfel că te bucuri astăzi de beneficiile discuţiilor pe care le-ai avut de curând în familie sau cu cineva de la serviciu. Pe de altă parte, este important să ţii la principiile tale, să nu faci prea multe compromisuri în ceea ce le priveşte. S-ar putea să ai tendinţa de a lăsa prea mult de la tine în anumite situaţii, dar pe termen lung, s-ar putea ca acest lucru să nu îţi aducă prea multe avantaje. Aşadar, ai grijă în ce privinţe eşti flexibil(ă) şi în care eşti ferm(ă).

HOROSCOP 13 iulie - Săgetător

Luna Plină de astăzi se formează în casa banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să apară azi unele câştiguri la care ai lucrat mult în ultima perioadă. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă cum le gestionezi în raport cu cheltuielile, pentru că s-ar putea să fii tentat(ă) de a merge prea departe cu cele din urmă. Încearcă să vezi dacă au mai rămas goluri în buget de umplut, achită eventualele plăţi restante şi abia apoi gândeşte-te dacă este chiar înţelept să spargi puşculiţa pentru acel ceva pe care ţi-l doreai de mai multă vreme.

HOROSCOP 13 iulie - Capricorn

Luna Plină de azi se realizează în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un influx de energie şi încredere în propria persoană. Ai o viziune mai clară despre abilităţile şi experienţa ta, despre ceea ce poţi realiza dacă îţi doreşti ceva suficient de mult. Pe de altă parte, o astfel de atitudine te face mai refractar(ă) în faţa compromisurilor în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Aşadar, trebuie să ai grijă cum gestionezi anumite chestiuni în raport cu ei şi cum depăşeşti eventualele impasuri, situaţii în care punctele voastre de vedere nu se întâlnesc.

HOROSCOP 13 iulie - Vărsător

Luna Plină de astăzi ocupă casa subconştientului din horoscopul tău solar, semn că te bucuri în această perioadă de linişte sufletească, de o conştientizare mai mare în ceea ce priveşte universul tău interior. Ai nevoie însă de acelaşi nivel de echilibru şi în plan profesional, în raport cu stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Pe aceste planuri, s-ar putea ca lucrurile să fie încă destul de haotice, motiv pentru care ele s-ar putea să nu evolueze tocmai bine. Aşadar, este important să te asiguri că nu te suprasolicitezi, că dai dovadă de moderaţie în tot ceea ce întreprinzi zilele acestea.

HOROSCOP 13 iulie - Peşti

Luna Plină de azi se formează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, semn că vezi progrese în cadrul proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi, iar în raport cu prietenii, te bucuri de susţinere şi înţelegere. Pe de altă parte, trebuie să profiţi şi de ceea ce aduce clipa, de momentele frumoase alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. Asigură-te că timpul pe care îl petreci cu ei este unul de calitate, că nu laşi să intervină distanţa între voi din cauza celorlalte preocupări ale tale.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici