HOROSCOP 14 februarie. Nu aborda azi anumite subiecte dacă te-ai născut în această zodie. La ce riscuri te expui

Mercur retrograd aderă astăzi la o conjuncţie cu Jupiter în semnul Vărsătorului, semn că, pentru zodiile Fixe, vor continua şi azi problemele de comunicare (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) şi s-ar putea chiar să se complice.

6283 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 februarie. Nu aborda azi anumite subiecte dacă te-ai născut în această zodie. La ce riscuri te expui

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Berbec

Mercur retrograd îşi dă întâlnire azi cu Jupiter în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale din horoscopul tău general. Încearcă să nu devii prea entuziasmat(ă) cu privire la aparentele progrese care se înregistrează la acest nivel, cu persoanele care intră în viaţa ta. Îţi vei da seama zilele următoare dacă este vorba despre o evoluţie reală, de persoane care merităîntr-adevăr să fie primite cu braţele deschise în viaţa ta.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Taur  

Mercur retrograd aderă la o conjuncţie cu Jupiter în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, la serviciu, ai putea avea astăzi sau zilele acestea în general tendinţa de a atrage lumina reflectoarelor asupra ta. Nu este nimic rău în a vrea să te faci remarcat(ă) la acest nivel, dar trebuie să te asiguri că faci impresia unei persoane profesioniste, că nu alergi după atenţie fără să dublezi cu nişte rezultate notabile.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Gemeni

Mercur retrograd face azi o conjuncţie cu Jupiter în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să ai puţin prea multă încredere în viziunile tale. Din acest motiv, nu pari a fi deloc deschis(ă) la alte păreri, la încercările celor de lângă tine de a-ţi expune anumite situaţii dintr-o altă lumină. S-ar putea totuşi să ai mai multe de câştigat - sau să nu ai de pierdut - dacă accepţi sfaturi.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Rac

Mercur retrograd aderă astăzi la o conjuncţie cu Jupiter în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că entuziasmul partenerului de viaţă şi/ sau al celor cu care lucrezi te-ar putea face iei unele decizii cu implicaţii pe termen lung din punct de vedere financiar, care nu par a fi cele mai bune pentru tine în viitor. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să îţi expui părerile deschis, fără menajamente.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Leu  

Mercur retrograd şi Jupiter realizează azi o conjuncţie în casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face unele conversaţii din cuplu sau din planul profesional mai importante decât au părut în primă fază. Mai exact, s-ar putea să capete unele proporţii la care nu te aşteptai şi nişte repercusiuni pe măsură, deci ai grijă pe ce ton se duc acestea şi unde le laşi să ajungă. Altfel vor apărea probleme foarte serioase.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Fecioară  

Mercur retrograd îşi dă întâlnire azi cu Jupiter în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce poate face volumul de muncă al celor care lucrează azi mai mare decât de obicei. Iar dacă ai experimentat de curând nişte probleme serioase de sănătate, poate nu ar fi rău să te îngrijeşti mai mult. Aspecte astrale cum ar fi acesta au tendinţa să accentueze situaţii existente deja, inclusiv pe cele mai puţin plăcute.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Balanţă

Mercur retrograd perfectează azi o conjuncţie cu Jupiter în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar. Pentru unii(ele) nativi(e), veştile cu privire la extinderea familiei s-ar putea să se lase aşteptate sau chiar dimpotrivă, să îi/le surprindă. În cazul altor persoane născute în acest semn, s-ar putea să fie vorba de nişte situaţii în raport cu copiii şi/ sau cu partenerul de cuplu în care comunicarea pare că deraiază de la subiectul principal.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Scorpion  

Mercur retrograd face azi o conjuncţie cu Jupiter în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce pune lumina reflectoarelor pe modul în care interacţionezi cu cei dragi. În multe situaţii, chiar şi în cele mai complicate, reuşiţi să ajungeţi la un punct de vedere comun fără multe dificultăţi, dar astăzi s-ar putea accentul pe lucruri care nu sunt importante, care reprezintă detalii şi nu chestiuni de ansamblu, care vă interesează pe toţi de fapt.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Săgetător

Mercur retrograd aderă astăzi la o conjuncţie cu Jupiter în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face să sari calul în privinţa unor declaraţii. Sau poate că laşi impresia unei prea mari încrederi în propria persoană, a unei condescendenţe pe care de fapt nu o ai în raport cu cei de lângă tine. Din acest motiv, este foarte important să analizezi mai îndeaproape genul de abordări avute în planul vieţii sociale.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Capricorn  

Mercur retrograd face azi o conjuncţie cu Jupiter în casa banilor din horoscopul tău solar, semn că te-ai putea număra printre norocoşii(oasele) care se intersectează azi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Dar având în vedere planetele care formează acest aspect, trebuie să ai grijă să nu fie vorba de un foc de paie, să nu apară neînţelegeri care periclitează aceste şanse de câştig.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Vărsător  

Mercur retrograd se întâlneşte azi cu Jupiter în tocmai semnul naşterii tale, iar acest eveniment astral îţi oferă un plus de încredere în propria persoană. Pe de altă parte, s-ar putea ca acest lucru să fie interpretat ca o dovadă de condescendenţă din partea ta, de superioritate în faţa anumitor persoane din anturajul tău. Aşadar, poate ar fi bine să acorzi mai multă atenţie felului în care comunici şi impresiei pe care o laşi uneori.

HOROSCOP 14 FEBRUARIE - Peşti

Mercur retrograd face azi o conjuncţie cu Jupiter în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că ai putea primi semnale din partea voicii tale interioare. Aceasta doreşte să îţi transmită ceva care să te protejeze în condiţiile apariţiei unui evenimente pe care nu îl vei putea evita, dar căruia i-ai putea răspunde mai bine. Meditaţia şi introspeciţia îţi sunt aliaţi importanţi astăzi, deci oferă-ţi timp şi ai încredere în primul instinct pe care-l ai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici