HOROSCOP 14 martie: Ai grijă în cine te încrezi! Din cauza astrelor, unele persoane îşi dau arama pe faţă

Venus aderă azi la o conjuncţie cu Neptun în semnul Peştilor, ceea ce le arată azi zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) că unele persoane le vor binele, iar altele, doar să le amăgească.

24654 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 martie: Ai grijă în cine te încrezi! Din cauza astrelor, unele persoane îşi dau arama pe faţă

HOROSCOP 14 martie - Berbec

Venus face o conjuncţie cu Neptun în casa subconştientului din horoscopul general al zodiei tale, ceea ce poate face ca, în cazul anumitor nativi(e), să se întoarcă un fost partener în peisajul actual. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba de o poveste de dragoste pe care nu vor să o facă ştiută de restul oamenilor. Trebuie să ţină minte însă că asta poate fi o sabie cu două tăişuri.

HOROSCOP 14 martie - Taur  

Venus se întâlneşte azi cu Neptun în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, motiv pentru care întâlnirile cu prietenii de astăzi vor fi prilej de revelaţii ori de vindecare după un eveniment mai puţin plăcut întâmplat recent. În orice caz, ajută să te conectezi cu persoane care îţi împărtăşesc valorile şi principiile şi te încurajează să-ţi urmezi visurile, cu toate că nu este uşor întotdeauna să faci asta.

HOROSCOP 14 martie - Gemeni

Venus intră azi într-un raport de conjuncţie cu Neptun în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să te faci mai uşor plăcut(ă) la locul de muncă. Pe de altă parte, cresc şi şansele de a da peste feţe zâmbitoare care au intenţii ce nu îţi sunt neapărat benefice. Aşadar, este important să fii selectiv(ă) cu aşa-zisele oportunităţi care îţi trec pragul astăzi, căci nu toate sunt în avantajul tău, de fapt.

HOROSCOP 14 martie - Rac  

Venus şi Neptun îşi dau întâlnire astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi călătoriilor din horoscopul tău general, iar cel mai bun mod în care le-ai putea utiliza energia este acela de a încerca să te ierţi pentru o greşeală comisă recent. În acest sens, te poţi folosi de cărţi de dezvoltare personală, de o ieşire în natură sau într-un loc care te încarcă pozitiv. Nu uita s-o iei mereu de la capăt.

HOROSCOP 14 martie - Leu

Venus dă azi mâna cu Neptun în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să te facă mai prudent(ă) în legătură cu finanţele pe care le deţii şi/ sau le câştigi împreună cu alte persoane. E drept că acest aspect aduce şi oportunităţi de ordin financiar, dar în acelaşi timp, nu sunt deloc puţine nici piedicile pe care ţi le ridică. În anumite situaţii, încrede-te doar în tine însuţi(ăţi).

HOROSCOP 14 martie - Fecioară  

Venus se întâlneşte astăzi cu Neptun în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce îndulceşte atmosfera între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau readuce armonia în raport cu un coleg de muncă ori un colaborator de care te-ai cam răcit în ultima vreme. Pe de altă parte, planează în continuare riscul că se poate profita oricât de bunătatea ta din nou. Aşadar, este important să-ţi impui nişte limite când vine vorba de sacrificii.

HOROSCOP 14 martie - Balanţă  

Venus aderă azi la o conjuncţie cu Neptun în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce te face mai pasibil(ă) de neatenţie la serviciu, mai puţin riguros(oasă) cu programul tău de somn şi/ sau de alimentaţie. E drept că uneori îţi prinde bine să fii mai indulgent(ă) cu tine însuţi(ăţi), dar în ultima perioadă, nu se poate spune că te-ai privat de anumite lucruri importante, că poţi trişa în unele situaţii.

HOROSCOP 14 martie - Scorpion  

Venus se întâlneşte azi cu Neptun în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care nu vei duce lipsă de linişte şi armonie în relaţie cu persoana dragă şi/ sau cei mici. Pe de altă parte, s-ar putea să strice dacă le arăţi prea multă afecţiune, în sensul că ea poate fiinterpretată ca o dovadă de slăbiciune, că nu le poţi refuza anumite lucruri. Trebuie să ştii când să te opreşti.

HOROSCOP 14 martie - Săgetător

Venus face azi o conjuncţie cu Neptun în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce face ca, pe de-o parte, acest mediu să fie unul liniştit astăzi, dar în acelaşi timp, expus intemperiilor. Aşadar, ai mare grijă să nu te laşi indus(ă) în eroare de aparenţe. Foloseşte-te de intuiţie pentru a vedea dacă există cumva pricini de agresivitate pasivă la unul dintre cei dragi. Dialogul calm vă este aliat.

HOROSCOP 14 martie - Capricorn

Venus aderă astăzi la o conjuncţie cu Neptun în casa comunicării, ceea ce îţi accentuează empatia şi capacitatea de a-i asculta pe cei dragi, dar îţi afectează abilitatea de a dac dovadă de asertivitate în felul în care comunici. Altfel spus, s-ar putea să se treacă pe lângă tine pentru că forţa argumentelor tale nu este necesară pentru a schimba cursul lucrurilor. Ţine minte însă că nu totul face legea, ci felul în care gândeşti şi te impui în comunicare.

HOROSCOP 14 martie - Vărsător

Venus face azi o conjuncţie cu Neptun în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce te face generos(oasă) cu resursele tale şi mai puţin îngrijorat(ă) cu privire la ele. Această schimbare de comportament s-ar putea să nu aibă însă legătură cu faptul că te-ai îmbogăţit peste noapte, ci mai degrabă cu faptul că nu mai eşti la fel de atent(ă) cu bugetul. Se poate ajunge foarte departe - şi nu în bine.

HOROSCOP 14 martie - Peşti

Venus îşi dă azi întâlnire cu Neptun în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează şarmul şi carisma, fapt care te face o prezenţă agreabilă şi la mare căutare în plan social. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi persoane care ar putea încerca să profite de încrederea pe care le-o oferi. Poate ar fi mai bine, aşadar, să nu o oferi chiar atât de uşor, să aştepţi puţin înainte de asta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici