HOROSCOP 15 MAI 2020: Zodiile răsfăţate de astre azi cu reuşite pe toate planurile

În cea mai mare parte a acestei zile, răsfăţatele astrelor sunt zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), ale căror planuri, la serviciu şi de weekend, sunt susţinute de conjuncţia Lunii cu Marte din Peşti, de trigonul Soarelui din Taur cu Pluto retrograd din Capricorn şi de sextilul Lunii cu Uranus din Taur.

23816 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 MAI 2020: Zodiile răsfăţate de astre azi cu reuşite pe toate planurile

Sursa FOTO: Profimedia

Peştii şi celelalte semne Mutabile (Gemenii, Fecioarele şi Săgetătorii) ar putea încheia însă ziua într-o notă negativă, cu unele regrete pricinuite de careul Lunii cu Mercur din Gemeni.

HOROSCOP 15 MAI 2020 Berbec

În dimineaţa acestei zile, dai semne că te resimţi după săptămâna aceasta agitată, în care energiile cu care operează astrele s-au modificat destul de mult. Te încearcă tot felul de trăiri contradictorii, iar pentru a-ţi menţii echilibrul interior, este nevoie să te agăţi de ceva din prezent care este stabil - o persoană, un obiectiv, o situaţie. În felul acesta, vei reuşi să-ţi duci treburile la bun sfârşit şi să te alegi chiar cu nişte bani peste weekend. Şanse de câştig apar şi în a doua parte a zilei, dar tot atunci afli şi lucruri care te pun pe gânduri.

HOROSCOP 15 MAI 2020 Taur

Începi ziua bine, în sensul că eşti animat(ă) de obiectivele la care lucrezi şi de oamenii care te ajută ori alături de care lucrezi pentru a dezvolta nişte proiecte în care ţi-ai pus speranţe mari. Ai tot felul de idei şi ştii să le expui în aşa fel încât să fie înţelese de ceilalţi şi să constituie un punct de plecare pentru nişte discuţii fructuoase. Pe de altă parte, oricât de bine ar evolua lucrurile, astrele recomandă să nu faci încă investiţii. Iar dacă aceste iniţiative nu-ţi aparţin, dar ţi se solicită o finanţare, gândeşte-te bine înainte să iei decizia.

HOROSCOP 15 MAI 2020 Gemeni

Cu toate că aproape a început weekend-ul, dai dovadă de o atitudine proactivă la serviciu şi te implici în tot felul de activităţi derulate la locul de muncă. Cu siguranţă ai tu nişte planuri cu asta, căci dacă ne gândim la resursele tale de energie, ele nu par să fie prea mari. Dar cu toate acestea, reuşeşti să te motivezi şi să dovedeşti o mare putere de muncă. Pe de altă parte, superiorilor le faci o impresie contradictorie. Unii te apreciază pentru eforturile depuse, în timp ce alţii par să aibă numai critici la adresa modului în care abordezi lucrurile.

HOROSCOP 15 MAI 2020 Rac

Eşti într-o formă bună în dimineaţa aceasta, din punct de vedere mental mai ales. Ai viteză de reacţie, îţi faci repede o imagine despre care-i treaba şi ce ar trebui făcut în situaţiile în care te afli. Acest lucru îţi vine în ajutor într-o multitudine de situaţii, dar mai ales atunci când faci planuri sau lucrezi pentru materializarea lor cu alte persoane. Aşadar, te aşteaptă o zi bună pentru brainstorming-uri, şedinţe de creaţie sau colaborări în general. Dar deşi lucrurile merg bine pe parcursul zilei, seara s-ar putea să te surprindă destul de trist(ă), cufundat(ă) în tot felul de gânduri.

HOROSCOP 15 MAI 2020 Leu

În prima jumătate a zilei, se conturează primele semne ale unei lupte pentru putere în cadrul parteneriatului tău de viaţă şi/ sau de afaceri. În rest, te descurci bine la serviciu, ai spor în tot ce întreprinzi şi dai dovadă de un randament la care nu te-ai fi aşteptat. În plan relaţional, lucrurile par să evolueze fără incidente, în ciuda tensiunii vădite dintre tine şi cel drag sau persoanele cu care derulezi activităţi profesionale. Spre seară s-ar putea sparge buba, moment în care începi să-ţi pui unele întrebări referitoare la direcţia în care vă va duce atmosfera actuală dintre voi.

HOROSCOP 15 MAI 2020 Fecioară

Nici pe tine nu te ocolesc astăzi tensiuni cu cel drag şi/ sau persoanele cu care colaborezi. De dimineaţă apar semne că ceva nu este în regulă, dar cel puţin în plan sentimental. Nu apar încă indicii că ar putea escalada lucrurile. Ba dimpotrivă, vă faceţi planuri pentru azi mai târziu, vă gândiţi chiar să ieşiţi pe undeva pe afară, să vă bucuraţi de weekend. Pe seară însă, lucrurile o apucă pe o pantă descendentă şi riscaţi să vă certaţi, mai ales dacă unul dintre voi încearcă să-şi impună punctul de vedere. Nu te inflama, ci caută să discuţi calm.

HOROSCOP 15 MAI 2020 Balanţă

În această dimineaţă, pari că stai bine cu energia sau în orice caz, te motivezi destul de uşor. Dar pe de altă parte, nu prea vrei agitaţie în jurul tău şi speri la o zi liniştită, în compania celor apropiaţi sau fără să te deranjeze cineva prea mult. Până spre seară, lucrurile par să evolueze bine, în sensul că faci unele sforţări pentru a-ţi termina treburile şi a te elibera de sarcini pe care n-ai fi vrut să le laşi pe săptămâna viitoare. Există însă posibilitatea ca unele dintre ele să se dovedească a fi mai complicate decât te-ai aşteptat.

HOROSCOP 15 MAI 2020 Scorpion

Te aşteaptă o dimineaţă plină de neprevăzut în relaţie cu partenerul de viaţă şi/sau copiii. Asta poate însemna două lucruri: fie reuşeşti să combaţi o rutină de vineri monotonă, propunând ceva cu totul spontan, fie ajungeţi în punctul de a vă certa din tot felul de nimicuri. În principiu, păreţi să comunicaţi bine, iar ziua de azi pare una dintre acelea în care reuşiţi să armonizaţi punctele de vedere diferite. Dar s-ar putea ca, spre seară, să se ia o întorsătură nu prea bună. Din pricina unor probleme relaţionale puţin discutate, există riscul să apară probleme de comunicare foarte mari.

HOROSCOP 15 MAI 2020 Săgetător

În plan familial, ai parte în această dimineaţă de o atmosferă dinamică, care poate deveni foarte uşor inflamabilă, deci încearcă să o ţii sub control. Ai putea, de exemplu, să îţi vezi de activităţile (extra)profesionale, mai ales în condiţiile în care îţi aduc unele venituri pe lângă salariul pe care îl primeşti în mod obişnuit. Apoi concentrează-te pe treburile casnice şi implică-i şi pe cei dragi în ele. Ţine însă cont de faptul că ar putea apărea tensiuni pe marginea lor între tine şi partener, mai ales dacă nu primeşti ajutorul la care te-ai fi aşteptat de la cel drag.

HOROSCOP 15 MAI 2020 Capricorn

Ştii să te impui prin felul în care comunici, iar părerile pe care le emiţi îi impresionează plăcut pe cei dragi. Te văd dintr-o altă perspectivă şi îşi dau seama poate că te-au judecat greşit în anumite privinţe. Dar dacă lor le laşi o impresie bună, colegii de muncă nu se arată fericiţi că adopţi o atitudine atât de vocală. Ba chiar rişti să fii prost înţeles(asă), mai ales dacă lucrezi de acasă şi eşti nevoit(ă) să apelezi la mijloace alternative de comunicare. Dacă ţi se pare că te-au interpretat eronat, poate n-ar fi rău să revii asupra unor chestiuni.

HOROSCOP 15 MAI 2020 Vărsător

Aceasta poate fi o zi a unor decizii nu prea înţelepte în plan financiar. Per ansamblu, eşti într-o dispoziţie bună, dar tot îţi lipseşte ceva ori nu te simţi complet împlinit(ă) pe fundalul situaţiei din prezent. Important este să nu cazi în plasa cumpărăturilor fără noimă, căci satisfacţiile pe care le aduc ele sunt trecătoare şi îţi vei da seama că nu sunt ceea ce aveai nevoie. Dacă tot vrei să investeşti în ceva, optează mai degrabă pentru lucruri care îţi îmbunătăţesc ţie şi celor dragi confortul. Un obiect electrocasnic nou sau decoraţiunile pentru un colţ al casei sunt binevenite.

HOROSCOP 15 MAI 2020 Peşti

Eşti într-o formă excelentă astăzi, atât la nivel mental, cât şi fizic, iar asta se vede din felul în care te poziţionezi în discuţii, negocieri sau în întâlnirile de afaceri programate pe astăzi. La fel de posibil este să primeşti o veste bună legată de un proiect sau de un prieten, ceea ce nu face decât să îţi dea şi mai multe motive să zâmbeşti astăzi. Orice ar fi, cert este că ai o mentalitate de învingător(oare) şi vezi oportunităţi acolo unde altfel ai fi trecut pe lângă ele. Pe de altă parte, în raport cu familia, se arată tensiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici