HOROSCOP 16 martie. Mercur intră în Peşti. Ghinion dublu pentru aceste zodii

Mercur intră azi în zodia căderii şi a exilului său, Peştii, unde rămâne până pe 4 aprilie. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), mai ales, riscă să se îmbete cu apă rece. Creativitatea şi inventivitatea le pot veni de hac, deci trebuie să fie în continuare raţionale.

33798 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 martie. Mercur intră în Peşti. Ghinion dublu pentru aceste zodii

HOROSCOP 16 martie - Berbec

Mercur intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te surprinzi mai des gândindu-te la trecut, la evenimente mai mult sau mai puţin plăcute care au avut loc la un moment dat. Aceste momente de reflecţie pot contribui însă pozitiv la procesarea unor situaţii cu care nu te-ai împăcat, care îţi influenţează încă, într-o mare măsură, deciziile. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre persoane din trecut care revin în prezent, care îţi dau nişte teme importante de gândire. În felul acesta, pregăteşti terenul pentru noi atitudini şi strategii pe viitor.

HOROSCOP 16 martie - Taur

Mercur ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, prilej numai bun să discuţi idei de afaceri cu persoane care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Se înmulţesc, de asemenea, conjuncturile în care întâlneşti persoane care te inspiră, care te pot ajuta cu idei sau chiar financiar să îţi pui pe picioare o iniţiativă sau să extinzi ori să continui o alta mai veche. Te bucuri, oricum, de validare pentru ceea ce gândeşti şi ţi se trimit tot felul de semnale că te îndrepţi în direcţia cea bună, că misiunea ta merită efortul.

HOROSCOP 16 martie - Gemeni

Mercur se mută astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, comunici mai bine atât cu superiorii, cât şi cu persoanele influente din comunitate, cu care poate vrei să construieşti relaţii şi/ sau să dezvolţi proiecte. Asta nu anulează însă riscul de a apărea neînţelegeri în anumite privinţe, semn că trebuie să ceri lămuriri dacă nu ţi se pare ceva suficient de clar. Dacă te bazezi exclusiv pe limbajul lor nonverbal, s-ar putea să interpretezi greşit unele gesturi sau modulaţii ale vocii. Dă dovadă de diplomaţie şi nu te baza pe semnale.

HOROSCOP 16 martie - Rac

Mercur începe astăzi să se mişte prin casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, semn că multe din conversaţiile pe care le ai în aceste săptămâni şi din lucrurile pe care le citeşti şi le experimentezi încearcă să te înveţe ceva despre lume, să aducă ajustări necesare sistemului tău de valori, principii şi credinţe. Este important totuşi să te deschizi acestor schimbări, să încerci să le înţelegi menirea. În caz contrar, s-ar putea să apară oportunităţi pe care fie nu le percepi la timp, fie le vezi mai degrabă ca pe o provocare pe care nu ţi-o asumi.

HOROSCOP 16 martie Leu

Mercur intră azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce te încurajează să investeşti mai mult timp, energie, dar şi comunicare în parteneriatele profesionale, în relaţiile cu colegii de muncă şi în cea cu partenerul de viaţă, mai ales dacă aţi făcut sau intenţionaţi să faceţi proiecte împreună, care implică să împărţiţi activităţi şi să vă înhămaţi la nişte riscuri comune. Se pot naşte probleme pe care le-aţi fi putut evita dacă nu aveţi grijă să vă împărtăşiţi unii altora neclarităţile şi chiar nemulţumirile. Tranzitul acesta încurajează aşadar la mai multă transparenţă în perioada care urmează.

HOROSCOP 16 martie - Fecioară

Mercur ajunge azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care se pune accentul, în săptămânile care urmează, pe relaţia de cuplu şi pe legăturile pe care le ai cu cei de la serviciu. În anumite privinţe, s-ar putea să comunicaţi mai bine unul cu celălalt şi să le înţelegi mai bine poziţiile, mai ales dacă îţi asculţi intuiţia. Pe de altă parte, însă, s-ar putea să îţi fie greu să ataci unele subiecte de discuţie, mai ales dacă ele presupun să fii ferm(ă) cu privire la ceea ce crezi, chiar dacă asta nu te face plăcut(ă) uneori.

HOROSCOP 16 martie - Balanţă

Mercur pătrunde astăzi în casa muncii şi a sănătăţii fizice din horoscopul tău general, ceea ce creează un climat în care poţi comunica mai bine cu colegii de serviciu, în care simţi să te informezi cu privire la potenţiale schimbări pe care le-ai putea aduce stilului tău de viaţă şi alimentaţie. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi fie destul de dificil să treci de la teorie la practică, să îţi implementezi ideile cu privire la muncă şi sănătate. Aşadar, trebuie să ţii minte că, oricât de bune ar fi planurile tale, nu au valoare dacă nu le aplici.

HOROSCOP 16 martie - Scorpion

Mercur începe azi să se mişte prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie mai uşor să comunici cu cei mici şi/ sau cu partenerul de viaţă în lunile următoare. De asemenea, se întrevede o perioadă bună şi pentru burlacii(ăciţele) acestui semn, care se simt mai în largul lor în raport cu acel cineva special. Iar dacă încă nu ai pus ochii pe cineva anume, s-ar putea să ai mai multe ocazii de flirt în săptămânile care urmează. Indiferent dacă se leagă sau nu ceva, îţi face foarte bine atenţia.

HOROSCOP 16 martie - Săgetător

Mercur ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să navighezi mai uşor diferenţele de mentalitate şi/ sau personalitate dintre tine şi cei dragi. Asta se datorează energiei acestui tranzit, care te încurajează la compasiune, la empatie în raport cu ceilalţi. Pe de altă parte, asta nu înseamnă că trebuie să renunţi cu totul la opiniile tale, doar pentru a le face pe plac rudelor. Faptul că îi asculţi, că încerci să le înţelegi punctul de vedere, te poate ajuta să îi convingi de validitatea propriilor viziuni. Altfel, vor avea impresia că forţezi anumite mentalităţi.

HOROSCOP 16 martie - Capricorn

Mercur începe azi să se mişte prin casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te surprindă şi pe tine faptul că te exprimi cu mai multă uşurinţă decât de obicei, mai ales în situaţii în care interlocutorii nu sunt cei mai comozi parteneri de discuţie. Se întrevede aşadar o perioadă numai bună pentru negocieri, întâlniri de afaceri, interviuri de angajare sau tot felul de alte activităţi care presupun să iei contactul cu alte persoane, să faci schimb de idei şi viziuni, să convingi că punctul tău de vedere merită mai multă atenţie decât până acum.

HOROSCOP 16 martie- Vărsător

Mercur poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, s-ar putea să afli ponturi despre oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Pe de altă parte, trebuie să fii selectiv(ă) în ceea ce le priveşte, să nu îţi pierzi timpul şi energia în mai multe direcţii, fără să realizezi ceva notabil. Aşadar, încearcă să le ocheşti pe acelea care nu implică riscuri, care pot conduce la alte şanse de câştig mai încolo sau la relaţii pe care poţi să le fructifici.

HOROSCOP 16 martie - Peşti

Mercur intră azi tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce te face mai uşor de abordat, mai comunicativ(ă) cu cei din jurul tău. S-ar putea să existe însă şi situaţii în care ai tendinţa să pozezi în ceva ce nu eşti, doar-doar reuşeşti să faci o impresie mai bună, să ieşi în evidenţă în faţa unor persoane de la care speri să obţii ceva. Pe termen lung, astfel de atitudini s-ar putea să nu te ajute, ci dimpotrivă, să îţi creeze deservicii. Dă dovadă de autenticitate, chiar dacă asta înseamnă să îţi creezi unele antipatii, să nu-i mulţumeşti pe toţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici