HOROSCOP 17 MAI 2020: Zodiile de Apă şi cele de Pământ sunt în graţiile astrelor

Zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară şi Gemeni) rămân şi azi în graţiile astrelor, care le pregătesc o dimineaţă aşa cum şi-au dorit-o prin sextilele trasate de Luna din Peşti la Pluto şi Jupiter retrograde din Capricorn.

22390 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 MAI 2020: Zodiile de Apă şi cele de Pământ sunt în graţiile astrelor
După-amiază, Luna trece în Berbec, de unde formează acelaşi aspect, de data aceasta cu Saturn retrograd din Vărsător, semn că vine rândul semnelor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) şi al celor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) să resimtă energiile pozitive ale astrelor. Spre seară, trigonul Soarelui din Taur cu Jupiter retrograd din Capricorn readuce în prim plan zodiile de Pământ, care încep şi sfârşesc ziua fix aşa cum şi-au propus.
 
HOROSCOP 17 MAI BERBEC 
 
Prima parte a zilei te surprinde într-o dispoziţie bună. Ai încredere că lucrurile vor evolua în direcţia bună, deşi premisele nu sunt tocmai favorabile în anumite situaţii. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea apărea şi mai multe motive de bucurie. Mai exact, s-ar putea întâlni cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor care îi ajută să îşi consolideze situaţia materială şi să nu îşi schimbe stilul de viaţă.
 
HOROSCOP 17 MAI TAUR  
 
Comunici astăzi eficient cu cei din jur şi se vede din faptul că ştii să le asculţi părerile şi să direcţionezi discuţia către o strategie comună. Într-un context ca acesta, poţi aduce în discuţie idei şi planuri de acţiune cu privire la obiectivele voastre comune şi să le propui să facă acelaşi lucru. Brainstorming-ul de azi poate constitui o sursă importantă de inspiraţie pentru proiectele voastre pe termen lung. Puneţi-vă imaginaţia şi creativitatea la lucru.
 
HOROSCOP 17 MAI GEMENI
 
Prima parte a acestei zile este una propice pentru a te întâlni, online măcar, cu prietenii. Dacă nu prea eşti în starea necesară să socializezi, rezervă-ţi timp să explorezi modalităţi în care poţi să dezvolţi, să ajustezi sau să pui pe picioare proiecte la care te-ai gândit de multă vreme. Nu îţi face griji, vei da de oameni care cred în ideile tale şi care se vor oferi să te sprijine moral sau chiar financiar.
 
HOROSCOP 17 MAI RAC  
 
Şi tu te numeri astăzi printre zodiile care văd cu ochi bun perspectivele zilei de mâine. Simţi că îţi preiei încetul cu încetul controlul asupra propriei vieţi, că te adaptezi treptat la contextul actual şi reuşeşti să îl faci să funcţioneze în favoarea ta. Dacă nu ai alte angajamente ferme astăzi, ai putea să discuţi cu partenerul de viaţă, colaboratorii şi/ sau prietenii cum anume v-aţi putea îmbunătăţi planurile pe care le aveţi în parteneriat.
 
HOROSCOP 17 MAI LEU
 
Eşti într-o formă fizică foarte bună astăzi, iar dacă ai rămas cu treburi restante din zilele anterioare, fie ele de ordin profesional sau casnic, vei reuşi să te achiţi de o bună parte din ele chiar în această dimineaţă. Dacă pe unele nu reuşeşti să le finalizezi, poate îţi faci timp puţin diseară să te ocupi de ele. În cazul în care te depăşesc unele situaţii, cere-i celui drag să te ajute în anumite privinţe.
 
HOROSCOP 17 MAI FECIOARĂ  
 
Ziua începe şi se încheie într-o notă pozitivă, în compania celor dragi sau făcând lucruri care-ţi plac. În ceea ce priveşte însă mijlocul zilei, trebuie să te gândeşti la ce activităţi ai putea derula care te-ar putea degreva de o parte din sarcinile lăsate pe săptămâna viitoare. Astrele anunţă zile de luni şi marţi destul de agitate, semn că ţi-ar cădea destul de bine să-ţi eliberezi programul de treburi pe care le poţi finaliza azi.
 
HOROSCOP 17 MAI BALANŢĂ  
 
Şi pe tine te aşteaptă o zi în care poţi combina cu succes utilul cu plăcutul. Astrele creează contextul potrivit pentru a-ţi face planuri şi cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, şi timp pentru treburi profesionale sau de casă pe care nu ai reuşit să le rezolvi până azi. Vin-o în întâmpinarea celor dragi cu unele propuneri de petrecere a timpului liber şi între ele, strecoară un dat cu aspiratorul sau revizia unor proiecte.
 
HOROSCOP 17 MAI SCORPION  
 
Şi în ceea ce te priveşte se anunţă o duminică liniştită, fără agitaţie sau urgenţe. Punctul forte al zilei este felul în care comunici cu cei dragi, semn că nu puţine vor fi momentele în care te vei surprinde deschizând tot felul de subiecte de conversaţie cu ei. Bine ar fi să pui pe tapet şi chestiuni importante de pe agenda comună, mai ales dacă-n alte condiţii ar fi condus la tensiuni mari între voi.
 
HOROSCOP 17 MAI SĂGETĂTOR 
 
Dacă nu ţi-ai propus să faci mare lucru astăzi, poate că îţi găseşti puţin timp să cercetezi piaţa pentru unele investiţii în spaţiul de locuit. În cazul în care ai găsit ceva care crezi că s-ar potrivi nevoilor tale şi ale celor dragi, cere-le părerea şi lor în legătură cu opţiunea ta. Astfel de preocupări sunt încurajate de astre, mai ales că vin cât de curând suplimente financiare care să astupe eventualele găuri rămase-n buget.
 
HOROSCOP 17 MAI CAPRICORN 
 
Cu toate că nu eşti foarte comunicativ(ă) şi energic(ă) astăzi, încerci să te menţii într-o dispoziţie pozitivă şi să întreţii unele conversaţii plăcute cu cei dragi. Adevărul este şi că aveţi multe să vă spuneţi, mai ales în contextul în care n-aţi făcut cumpărături pe săptămâna viitoare şi unul dintre voi este nevoit să plece la magazin. Încercaţi să compuneţi de comun acord lista şi nu daţi curs tensiunilor care pot apărea pe acest fond.
 
HOROSCOP 17 MAI VĂRSĂTOR
 
Nu pari să te numeri printre nativii(ele) zodiilor care se bucură astăzi de un tonus nemaipomenit. Dar pe de altă parte, nici cu pari foarte obosit(ă). Aşadar, cel mai indicat pentru tine ar fi să păstrezi un oarecare echilibru astăzi, să îţi faci timp pentru odihnă, dar şi pentru unele activităţi cu cei dragi. Gândeşte-te la ceva care v-ar face plăcere tuturor şi care v-ar putea aduce mai aproape. Sigur aveţi un hobby comun ascuns.
 
HOROSCOP 17 MAI PEŞTI  
 
Se arată primele semne ale unor oportunităţi financiare care se vor concretiza săptămâna viitoare. Astăzi ar putea avea loc unele discuţii preliminare cu privire la ele, iar reacţia celor cu care vei colabora în privinţa lor este una bună. Nu este cazul acum să îţi baţi capul cu aspecte complexe, este timp să te ocupi de ele săptămâna viitoare. Dar pe de altă parte, poţi explora metode prin care să îţi eficientizezi munca. Informează-te temeinic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici