HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020. Lună Nouă azi în Fecioară. Căror zodii le vor intra bani în cont

Astăzi se perfectează Luna Nouă în semnul Fecioarei. Leii şi Vărsătorii se bucură de mai multe oportunităţi financiare în a doua parte a acestei săptămâni, iar zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de succes în tot ceea ce întreprind.

16444 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020. Lună Nouă azi în Fecioară. Căror zodii le vor intra bani în cont

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2020. Lună Nouă azi în Fecioară. Căror zodii le vor intra bani în cont

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE BERBEC

Luna Nouă de azi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să aduci mici ajustări pe două planuri importante ale vieţii tale. Este vorba despre etica ta de muncă şi obiceiurile de viaţă şi/ sau cele de alimentaţie. Astfel de schimbări sunt binevenite mai ales dacă te-ai confruntat în ultime vreme cu stări de oboseală sau cu un program dezordonat, din cauza căruia te-ai ales cu unele erori care ţi-au afectat termenele de livrare ale unor proiecte. Aşadar, foloseşte-te de energia acestei lunaţii pentru a pune lucrurile pe făgaşul cel mai bun.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE TAUR

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că se deschide un nou capitol relaţional în raport cu partenerul de viaţă şi cei mici. Prin urmare, dacă aţi trecut printr-o perioadă mai tensionată, acum este momentul să ştergi cu buretele ce a fost şi să aplici lecţiile cu care te-ai ales în urma acestor experienţe. În cazul altor nativi(e), această lunaţie poate aduce veşti bune dacă au cunoscut recent pe cineva special cu care şi-ar dori o relaţie. De noroc au parte şi cei care vor să-şi mărească familia.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE GEMENI

Gemeni  Cu Luna Nouă în casa familiei din harta ta solară, este de aşteptat ca, în a doua parte a acestei săptămâni, să te înţelegi mai bine cu membrii familiei, inclusiv cu aceia cu care nu împărtăşeşti prea multe valori şi idealuri comune. În plus, se reacţionează mai bine la critici la voi în casă, cu toate că nu se întâmplă prea des acest lucru. Asta îţi oferă oportunitatea să spui ceea ce crezi despre comportamentul celor dragi, despre ceea ce crezi că ar trebui să facă pentru a atrage şansa de partea lor. În plus, eşti mai organizat(ă) în gospodărie.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE RAC

Luna Nouă se formează azi în casa comunicării din horoscopul tău general, iar acest lucru îţi potenţează abilitatea de a interacţiona cu ceilalţi. Ştii exact ce şi când să spui, iar grija pentru felul în care te exprimi şi eşti perceput(ă) de ceilalţi te ajută să te faci remarcat(ă) într-un mod pozitiv, să nu treci neobservat(ă). Se deschide aşadar o perioadă bună pentru a desfăşura negocieri, pentru a semna contracte, pentru a discuta diverse oportunităţi de colaborare. Vei întâlni oameni care îţi împărtăşesc părerile şi care vor fi nişte abili parteneri de dezbatere, atunci când viziunile voastre nu sunt compatibile.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE LEU

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din harta ta solară, fapt pentru care a doua parte a acestei săptămâni pune accentul pe sectorul banilor. S-ar putea aşadar să te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Acestea pot veni pe filiera profesională, prin proiecte extra pe care ţi le asumi la serviciu sau prin intermediul unor activităţi extraprofesionale pe care le derulezi pentru a-ţi rotunji bugetul. În orice caz, cert este că te bucuri de stabilitate şi chiar de o ascensiune în acest plan.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

Luna Nouă de astăzi se desăvârşeşte în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă propice pentru a face mici schimbări de imagine. Poate fi vorba de o frizură nouă sau de nişte articole de îmbrăcăminte care îşi fac loc în garderoba ta. Această lunaţie nu te invită la vanitate, ci caută mai degrabă să te ajute să ai mai multă încredere în tine şi astfel să interacţionezi mai bine cu cei din jur. În felul acesta, vei face o figură frumoasă în cadrul mediilor sociale noi în care te învârţi şi vei atrage oportunităţi foarte mari.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE BALANŢĂ

Luna Nouă de azi se formează în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea denota că eşti mai critic(ă) cu tine însuţi(ăţi) în a doua parte a acestei săptămâni. Sub pretextul faptul că eşti realist(ă), începi să dezvolţi tot felul de gânduri negative, de scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate. Este foarte important aşadar să separi grijile fondate de frământările care nu-şi au rostul, de situaţiile care fac parte din trecut şi pe care nu le poţi schimba. În caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze în direcţia pe care o doreşti.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE SCORPION

Cu Luna Nouă în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, nu ar trebui să te mire dacă, în a doua parte a acestei săptămâni, observi progrese evidente în cazul acestora. De asemenea, este posibil să întâlneşti oameni care te vor ajuta, fie împărtăşindu-ţi din experienţa lor, fie prin intermediul unui sprijin material. În plan social, lucrurile par să meargă la fel de bine, iar tot acest eveniment astral ar putea aduce în viaţa ta oameni noi, cu care vei lega destul de uşor relaţii strânse de prietenie. Faptul că eşti selectiv(ă) aduce în viaţa ta persoane deosebite.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că a doua parte a acestei săptămâni vine la pachet cu unele oportunităţi de a te afirma în plan profesional. S-ar putea să fie vorba despre o realizare care te recomandă, de o apropiere de superiori care te aduce cu un pas mai aproape de nişte proiecte care îţi permit să arăţi ce poţi. În orice caz, cert este că ieşi în evidenţă la locul de muncă, iar părerile tale au o greutate în luarea deciziilor care te vizează în anumite privinţe.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE CAPRICORN

Luna Nouă de azi se formează în casa călătoriilor, a studiilor şi a interacţiunilor cu instituţiile statului. Aşadar, în cazul tău, efectul acestui eveniment astral se poate face simţit pe mai multe planuri. De exemplu, ar putea fi vorba despre unele deplasări, în interes de serviciu sau personal, în afara localităţii de reşedinţă sau în străinătate. Sau poate reiei unele cursuri, începi altele noi sau susţii nişte examene importante. De asemenea, dacă încerci să obţii o aprobare sau o autorizaţie, procesul va fi mai puţin complicat decât te-ai aşteptat şi vei primi asistenţă atunci când întâmpini probleme ceva mai mari.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa banilor şi a relaţiilor, ceea ce te ajută să interacţionezi mai bine cu aceia(elea) cu care desfăşori activităţi profesionale. De asemenea, este un moment bun să discuţi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi despre oportunităţi financiare prin care vă puteţi spori resursele la comun. Astrele te ajută să aduci în discuţie şi subiecte mai spinoase, care necesită o vizune practică şi deschidere la critici atât din partea ta, cât şi a interlocutorului. Aşadar, fii sigur(ă) că totul va evolua bine, în favoarea a ceea ce ţi-ai propus.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE PEŞTI

Cu Luna Nouă în casa relaţiilor, se deschide un capitol nou în relaţie cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Este un moment bun să discuţi lucrurile care nu vă mulţumesc la celălalt, pe care el/ ea le-ar putea corecta pentru a interacţiona mai bine pe viitor. Eşti deschis(ă) la critici şi reacţionezi bine la ele, iar dacă ar fi să ne luăm după astre, am spune că nici cei de lângă tine nu vor avea probleme în a le procesa. În fond, îţi este cât se poate de clar că doar aşa puteţi să v-atingeţi obiectivele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici