HOROSCOP 19 martie. Aceste zodii trebuie să-şi înghită limba. Riscă să spună ceva ce nu pot retrage

Printre altele, Luna din Gemeni face un careu cu Mercur din Peşti şi o conjuncţie cu Marte din Gemeni. Pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), se anunţă o zi plină de imprevizibil, când ar putea ajunge să regrete unele afirmaţii.

6787 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 martie. Aceste zodii trebuie să-şi înghită limba. Riscă să spună ceva ce nu pot retrage

HOROSCOP 19 martie

HOROSCOP 19 martie - Berbec

Circulă tot felul de zvonuri şi bârfe în jurul tău şi pe lângă faptul că unele din ele nu sunt adevărate, s-ar putea ca altele să fie menite să te inducă în eroare. Din acest motiv, este foarte important să pui întrebări şi să cercetezi unele lucruri singur(ă). În felul acesta, vei reuşi să vezi cu ce anume te confrunţi mai exact, dacă poţi face ceva în privinţa acestor evenimente sau nu. Încearcă să nu iei în nume personal lucruri care nu depind de tine sau reacţii pe care nu tu le-ai provocat. Poţi decide doar cum reacţionezi la ele.

HOROSCOP 19 martie - Taur

Este recomandat astăzi să nu îţi iei angajamente pe termen lung faţă de un proiect, indiferent dacă îţi aparţine sau îl dezvoltă cineva în care ai mare încredere. Codul roşu rămâne valabil până când cercetezi mai în amănunt riscurile la care te expui dacă faci acum o investiţie. După o analiză mai atentă, îţi vei da seama că nu ştiai multe lucruri importante, a căror evoluţie este greu de anticipat. Aşadar, înainte să te bagi în ceva din care rişti să ieşi greu, gândeşte-te care ar putea fi scenariul cel mai puţin plăcut. Dacă nu-i poţi face faţă, renunţă momentan.

HOROSCOP 19 martie - Gemeni

S-ar putea naşte azi tensiuni între tine şi superiori, mai ales dacă se iau decizii care te afectează şi nu ţi se cere sfatul sau nu ţi se respectă autoritatea acolo unde ea îţi revine de drept. Trebuie să ai însă foarte mare grijă cum gestionezi astfel de momente, mai ales dacă intenţionezi să creşti în ierarhia companiei în care activezi în acest moment. Dacă tu eşti cel(a) într-o poziţie de conducere, poate ar fi indicat să analizezi modul în care te foloseşti de ea. Rişti să îţi pierzi serios din popularitate dacă nu încerci să stabileşti un oarecare echilibru.

HOROSCOP 19 martie - Rac

Dacă te întrebai care este, pentru tine, cea mai puţin reuşită zi din această săptămână, iat-o că a sosit. Nivelul tău de energie şi serotonină este la cote reduse şi pari să nu ai nimic la îndemână care să te ajute să ieşi din această stare. Dintr-un anumit punct de vedere, este chiar aşa, în sensul în care astrele nu te prea susţin în ceea ce ai plănuit să realizezi astăzi. Pe de altă parte, însă, dacă apelezi la cineva drag, să îţi verşi oful sau să te ajute să îţi faci ordine în agendă, vei face faţă într-un final.

HOROSCOP 19 martie - Leu

Un parteneriat, o prietenie sau chiar relaţia de cuplu întâmpină astăzi nişte probleme destul de dificile. S-ar părea că s-a ajuns într-un punct în care trebuie să se schimbe ceva pentru ca lucruri să reintre în normalitate. Poate este vorba despre nişte atitudini din partea ta care trebuie corijate sau poate că ei nu mai trag la fel de tare la căruţă. În orice caz, este clar că lucrurile nu merg în direcţia cea bună momentan şi că trebuie să se schimbe ceva. Poate chiar este momentul să renunţi la unele lucruri, astfel încât să te poţi concentra la altele.

HOROSCOP 19 martie - Fecioară

Creşte riscul de tensiuni atât în plan profesional, cât şi în viaţa de cuplu, acolo unde s-ar părea că s-a dezechiliibrat echilibru de forţe între tine şi cei cu care lucrezi sau persoana persoana iubită. În loc să trageţi în aceeaşi direcţie, s-a ajuns la situaţii greu de gestionat şi abordat, care vă irosesc timpul şi energia, semn că trebuie tratate urgent acele chestiuni care v-au adus aici. Dacă ţi se pare că s-au depăşit unele limite, poate ar fi bine să le semnalezi celorlalţi acest lucru, căci s-ar putea ca, la mijloc, să fie doar o neînţelegere rămasă nediscutată.

HOROSCOP 19 martie - Balanţă

Se apropie sfârşitul de săptămână, dar s-ar părea că pe tine nu te energizează acest lucru. Începi să resimţi din ce în ce mai puternic eforturile depuse zilele trecute, iar provocările cu care te confrunţi astăzi nu te ajută deloc să te repui pe picioare. S-ar putea să ai de-a face, de exemplu, cu urgenţe care îţi afectează programul zilnic sau poate că nu te simţi în cea mai bună formă să afişezi randamentul de care ai fi avut nevoie pentru a-ţi finaliza sarcinile pe astăzi. În orice caz, este clar că trebuie să-ţi faci timp după odihnă după program.

HOROSCOP 19 martie - Scorpion

Tensiunile cresc astăzi între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii, cel mai probabil pe seama unei probleme nerezolvate. Trebuie să-ţi găseşti curajul să spui ce gândeşti şi să îi încurajezi pe cei dragi să facă acelaşi lucru, mai ales dacă acesta este punctul culminant al unei situaţii care există de ceva vreme încoace. Aşadar, pentru ca situaţia să nu devină toxică, este foarte important să iei atitudine. Este posibil ca, înainte să se îndrepte, să iasă şi mai mult de pe făgaşul normal, deci aşteaptă la nişte replici în contradictoriu. Încearcă totuşi să nu perpetuezi starea de conflict.

HOROSCOP 19 martie - Săgetător

Nici pentru tine nu se întrevede o zi prea liniştită acasă, deoarece unele chestiuni de viaţă domestică, legate de gospodărie sau unele probleme locative scot la iveală diferenţele de mentalitate între tine şi persoana iubită. Cu toate că obiectivul principal este acelaşi, să le rezolvaţi adică, păreţi să nu aveţi puncte de vedere similare cu privire la modul în care ar fi cel mai bine să se ajungă la o remediere a acestor situaţii. Poţi fi tentat(ă) să ceri sfatul altor apropiaţi, dar s-ar putea ca lucrurile să ia o altă întorsătură şi să se ajungă la tensiuni mai mari.

HOROSCOP 19 martie - Capricorn

Comunicare cu colegii de muncă nu se desfăşoară la cei mai buni parametri astăzi. Asta s-ar putea să fie din vina mijloacelor de comunicare de care depindeţi lucrând de acasă ori pentru că aveţi stiluri diferite de a vedea lucrurile şi de a le aborda. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre probleme care ţin de aparatură sau de programele utilizate pentru a-şi derula activităţile. Este important să te gândeşti la ce ar putea merge rău şi să îţi faci un plan în caz că lucrurile nu merg chiar aşa cum te-ai aşteptat.

HOROSCOP 19 martie - Vărsător

Ai grijă astăzi la cheltuieli pentru că s-ar putea să depăşească bugetul pe care îl ai la dispoziţie. Ţi-ai luat unele angajamente care implică nişte plăţi destul de mari, ceea ce implică unele compromisuri în privinţa altor achiziţii, care nu reprezintă o prioritate în această perioadă. E drept că ar putea exista tendinţa de a raţionaliza unele cumpărături care nu sunt ceva de care ai nevoie, sar s-ar putea să bagi mâna prea adânc în economii şi să nu poţi umple golurile atât de repede precum te-ai aşteptat. În consecinţă, trebuie să te asiguri că  deţii controlul în plan financiar.

HOROSCOP 19 martie - Peşti

S-ar putea să se contureze azi o serie de tensiuni între tine şi unele persoane apropiate din universul familial. Cel mai probabil, de vină sunt diferenţele de mentalitate şi comportament, pe care astăzi le gestionezi mai greu decât de obicei. O soluţie ar fi aceea să eviţi discuţiile pe teme sensibile, care ar putea să toarne gaz pe foc. Încearcă mai bine să dai dovadă de diplomaţie, să nu laşi orgoliul să dicteze modul în care evoluează lucrurile între tine şi cei dragi. În caz contrar, se va aduce chiar şi mai departe şi va fi greu să te întorci.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici