HOROSCOP 2 decembrie: Binecuvântări deghizate azi pentru aceste zodii. Ce surprize au pregătit astrele pentru ele

Luna ajunge azi în Rac, de unde trimite un sextil armonios lui Uranus retrograd din Taur. Se anunţă aşadar surprize pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), care ar putea să le scoată din zona de confort, dar cu un deznodământ pozitiv.

16292 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 decembrie: Binecuvântări deghizate azi pentru aceste zodii. Ce surprize au pregătit astrele pentru ele

HOROSCOP 2 decembrie Berbec

Se arată pentru tine o zi bună pentru investiţii. Acestea s-ar putea realiza chiar fără să îţi fi programat tu acest lucru. Poate că insistă familia să cumpăraţi ceva pentru casă sau se strică ceva brusc şi eşti condiţionat(ă) cumva să faci o achiziţie. Pe de altă parte, lucrurile par să se fi potrivit bine pentru tine, căci găseşti o ofertă bună pentru ceea ce vrei să achiziţionezi. Iar dacă desfăşori lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare, profită de acest context pentru a mai face nişte cumpărături. Vei ieşi mai ieftin decât ţi se întâmplă în alte zile, pentru aceleaşi produse.

HOROSCOP 2 decembrie Taur

Abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt potenţate astăzi de astre, iar asta te ajută să faci bine faţă oricărei discuţii, indiferent dacă este una cu mize importante, care se duce în plan profesional sau la nivel personal. Nu este exclus, de asemenea, ca una din interacţiunile pe care le ai astăzi să te surprindă într-o manieră sau alta. Poate fi vorba de o convorbire telefonică la care nu te aşteptai sau de un e-mail care te ia prin surprindere şi îţi face mai bună ziua. În orice caz, cert este că pot apărea veşti bune astăzi pe toate planurile.

HOROSCOP 2 decembrie Gemeni 

Te-ai putea intersecta astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii. S-ar putea să fie vorba de şanse de câştig la care nu te-ai aşteptat, de persoane sau surse pe care nu le-ai luat în calcul până acum. S-ar putea să nu fie vorba de sume prea mari, de ceva care te va scoate dintr-o gaură financiară dacă aceasta există. Dar merită menţionat faptul că-ţi consolidează bugetul într-o măsură considerabilă, că te susţine în privinţa unor cheltuieli destul de importante pe care le ai de făcut astăzi sau cândva în zilele care urmează.

HOROSCOP 2 decembrie Rac

Ai foarte multe aşteptări de la această zi, dar s-ar putea să te şi suprindă diverse lucruri de la modul în care evoluează astăzi unele activităţi. Sau poate întâlneşti unele persoane care îţi oferă nişte revelaţii, care îţi facilitează intrarea în nişte grupuri care te stimulează intelectual, care te sprijină să îţi urmezi visurile. Tot pe neaşteptate, s-ar putea să formezi o prietenie cu o persoană nouă, să se lege o relaţie mai repede decât ţi se întâmplă în mod obişnuit. Totuşi, ar fi bine să nu te laşi mânat(ă) de entuziasm, să rămâi totuşi raţional(ă), pe cât se poate.

HOROSCOP 2 decembrie Leu

Pot apărea astăzi tot felul de surprize plăcute în plan profesional. Printr-un concurs de circumstanţe pozitive, te vei afla astăzi în nişte conjuncturi bune pe plan profesional, care te vor propulsa în lumina reflectoarelor. Părerile ţi se ascultă cu atenţie, eşti înconjurat(ă) de oameni care pot aduce în calea ta oportunităţi de afirmare. S-ar putea totuşi ca influenţa lor să vină fără să o ceri sau fără să te aştepţi că vine. Aşadar, şi oportunităţile s-ar putea să fie mai greu de observat, deci încearcă să fii cu ochii în patru şi să nu ratezi ce vine înspre tine azi.

HOROSCOP 2 decembrie Fecioară

Astăzi întâlneşti tot felul de oameni de la care te alegi cu epifanii. Pe unii în cunoşti deja, cu alţii faci cunoştinţă astăzi, cert este că parcă vă ştiţi de o viaţă. Sunteţi fix pe aceeaşi lungime de undă, iar asta se vede din felul în care ideile voastre se suprapun în mai multe privinţe. Astfel de persoane te pot ajuta să îţi rafinezi unele planuri, să conturezi proiecte sau direcţii de dezvoltare pentru iniţiativele pe care deja le-ai demarat. Vei primi încurajările de care ai nevoie să îţi pui planurile în aplicare, sfaturi, dar şi ajutor material sau financiar.

HOROSCOP 2 decembrie Balanţă

Atât la serviciu, cât şi acasă, te bucuri de respectul şi autoritatea pe care le meriţi. Este drept, ai şi demonstrat că trebuie să fii tratat(ă) aşa, că nu doar soliciţi să fie respectate anumite limite, că faci şi tu acelaşi lucru când vine vorba de alţii. Nu se pune problema aşadar de dezechilibre astăzi la nivelul raportului de forţe dintre tine şi cei din jur. În consecinţă, colaboraţi bine împreună, comunicaţi la un nivel şi mai bun, iar asta se vede din toate lucrurile pe care le faceţi împreună. Încercaţi să urmaţi aceeaşi traiectorie, căci este una într-adevăr pozitivă.

HOROSCOP 2 decembrie Scorpion

Astăzi astrele te aduc pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi la nivel profesional. Multe din ideile voastre se suprapun aproape perfect, semn că aveţi viziuni similare, că priviţi din acelaşi unghi anumite chestiuni. Pe de altă parte, s-ar putea să aveţi şi de pierdut de pe urma acestui lucru. O compatibilitate de genul acesta poate funcţiona şi ca nişte ochelari de cal, în sensul în care nu mai vedeţi când celălalt greşeşte în raţionamentul său. În plus, spontaneitatea şi originalitatea ar putea începe şi ele să sufere, să lipsească.

HOROSCOP 2 decembrie Săgetător

Ai astăzi un randament care te surprinde şi pe tine. Reuşeşti să te mobilizezi foarte bine, să îţi pui în mişcare resursele pentru a obţine ceea ce ţi-ai propus la locul de muncă. Ajută şi faptul că ai o agendă clară pe astăzi, că ştii exact ce urmăreşti să faci. În acelaşi timp însă, există riscul să îţi supraevaluezi capacitatea de a rezista la efort, să nu iei suficiente pauze în raport cu timpul pe care îl petreci muncind efectiv. Este foarte important să nu faci rabat de la odihnă, să îţi conservi acest ritm şi în zilele care urmează.

HOROSCOP 2 decembrie Capricorn

Aceasta este o zi bună pe care să ţi-o petreci în cuplu sau alături de copii ori şi cu unii, şi cu alţii dacă există cu toţii în peisaj. Preocupările comune vă ajută să vă bucuraţi din plin de timpul petrecut împreună, cu toate că este mai greu de preţuit în ultima vreme, când oricum stăm mai mult decât de obicei cu cei dragi. Dacă încă nu ai întâlnit pe cineva, se anunţă astăzi rost de flirt. S-ar putea să cunoşti pe cineva ori cunoşti deja pe cineva care îţi trezeşte interesul, care îţi face inima să tresalte cu adevărat.

HOROSCOP 2 decembrie Vărsător

Se anunţă o zi destul de productivă pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează de acasă, dar şi pentru cei care activează într-o afacere cu familia. Ideea este că mediul de acasă le prinde bine, iar cei dragi s-ar putea să aibă o influenţă bună asupra randamentului de care dai dovadă. La fel de bine performezi şi în cazul îndatoririlor casnice, pe care le îndeplineşti fără prea multe comentarii, spre bucuria celor din familie care văd că totul merge ca pe roate acasă. Dacă există totuşi treburi la care te împotmoleşti sau de care nu ai timp, cere ajutorul celor dragi.

HOROSCOP 2 decembrie Peşti

Ai astăzi un fel aparte de a comunica, mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Eşti ludic(ă) în exprimare, încerci să îi surprinzi, să faci apel la lucrurile pe care le aveţi în comun pentru a forma o punte stabilă de comunicare, mai ales în privinţa lucrurilor care vă diferenţiază unii de ceilalţi. S-ar putea ca această strategie să fie cea mai bună în acest caz, dar s-ar putea să existe momente în care nu eşti luat(ă) în serios, când ceilalţi dragi nu-şi schimbă atitudinea atunci când încerci să muţi discuţia într-un alt registru şi alte teme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici