HOROSCOP 20 MAI 2020. Soarele intră azi în semnul Gemenilor, oferind îndrumare zodiilor de Aer

Soarele intră azi în semnul Gemenilor, oferind îndrumare zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător). Aceste semne sesizează mai uşor ce le ţine în loc pe plan financiar, profesional şi sentimental, fapt care le ajută să ia măsurile care se impun în săptămânile care urmează.

15998 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 MAI 2020. Soarele intră azi în semnul Gemenilor, oferind îndrumare zodiilor de Aer

HOROSCOP 20 MAI 2020. Soarele intră azi în semnul Gemenilor, oferind îndrumare zodiilor de Aer

HOROSCOP 20 MAI BERBEC

Soarele intră astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, potenţându-ţi abilităţile de expresie şi de socializare, în timp ce trage atenţia asupra lor. Pe de-o parte, îţi va fi mai uşor să găseşti un filon comun de discuţie cu unele persoane mai dificile, dar pe de altă parte, devii mai conştient(ă) de propriile limitări din acest punct de vedere. În ceea ce priveşte acest al doilea scenariu, te poţi folosi de tranzitul Soarelui prin acest sector pentru a scăpa de trac în anumite situaţii şi pentru a-ţi rafina abordările în ipostaza de negociator. Vezi unde mai e de lucrat.

HOROSCOP 20 MAI TAUR

În harta ta solară, Soarele poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor, revelându-ţi o serie de oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor care altfel ar fi trecut pe lângă tine. În plus, vine la pachet cu ponturi şi idei, de la tine citire sau de la alţii, despre cum ţi-ai putea minimiza unele cheltuieli sau unde anume ai putea găsi unele oferte bune la ceea ce te interesează în această perioadă. Într-un cuvânt, te poziţionezi pe o pantă ascendentă în plan financiar, care te va ajuta să te stabilizezi după perioada grea de pân-acum.

HOROSCOP 20 MAI GEMENI

Cu Soarele în semnul naşterii tale, înseamnă nu doar că începe sezonul în care îţi sărbătoreşti aniversarea, ci şi că se înregistrează debutul unei perioade în care sunt de bun augur schimbările de atitudine vis-a-vis de propria persoană şi de ceilalţi, prin extensie. Dialogul cu cei din jur îţi permite să vezi ce ar mai fi de îmbunătăţit la tine, iar reacţiile la interacţiunile tale cu ei îţi transmit unde ar mai fi cazul să lucrezi pentru a te bucura de relaţii puternice şi lucrative. În orice caz, cert este că cheia la toate aceste întrebări este comunicarea, atuu-ul tău.

HOROSCOP 20 MAI RAC

Soarele îşi face azi intrarea în casa subconştientului din horoscopul tău general şi riscă să îţi dea apă la moară. În primă fază, te face mai conştient(ă) de faptul că ai tendinţa să persişti în tipare de gândire care nu îţi fac bine ca mai apoi să nu îţi mai ţină isonul, forţându-te să ieşi din acest cerc mental vicios. Ştii că ai tendinţa să vehiculezi în cap tot felul de scenarii, că te duci prea departe cu gândul când spui sau faci ceva. Este de înţeles că ţi-e teamă de dezamăgiri, dar şi regretele sunt la fel de neplăcute.

HOROSCOP 20 MAI LEU

Soarele trece astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din astrograma ta solară, semn că ţi se atrage atenţia asupra planurilor de viitor şi a proiectelor de grup. Mai exact, îţi vin idei noi de pus în practică şi de pe urma cărora poţi avea mult de câştigat pe termen lung. Ori găseşti metode să reduci costuri sau să amortizezi pierderi pricinuite în cadrul unor iniţiative în care eşti deja implicat(ă) sau pe care le ai pe rol. La fel de posibil este să întâlneşti persoane dispuse să te ajute cu sfaturi sau bani de investit.

HOROSCOP 20 MAI FECIOARĂ

În horoscopul tău general, Soarele ajunge azi în casa carierei, ceea ce înseamnă că te preocupă mai mult decât de obicei aspectul profesional al vieţii tale, cel puţin în săptămânile următoare. Cauţi poate să interacţionezi mai mult cu şefii, să formezi conexiuni noi în compania şi/ sau în domeniul în care activezi. Nu este exclus să intri într-o discuţie cu cineva de la o companie concurentă, dar nu te grăbi cu deciziile în acest sens, cel puţin o vreme. În orice caz, părerile tale au o greutate, iar faptul că ştii să faci networking ajută la promovarea renumelui tău profesional.

HOROSCOP 20 MAI BALANŢĂ

Soarele intră astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a călătoriilor din horoscopul tău general, iar efectul său poate fi unul foarte variat în următoarele săptămâni. Pe de-o parte, îţi atrage atenţia asupra principiilor şi valorilor care ţi s-au schimbat în urma perioadei tulburate pe care cu toţii am trăit-o. Pe de altă parte, transmite semnale pozitive că, în curând, îţi poţi reprograma o călătorie, întoarcerea la studii sau susţinerea unor examene, cu toate că acestes se vor desfăşura în alte condiţii decât cele normale. Altfel spus, viaţa merge mai departe, dar tu te-ai ales cu lecţii nepreţuite.

HOROSCOP 20 MAI SCORPION

Cu Soarele într-o importantă casă relaţională din harta ta solară, este de aşteptat ca perioada următoare să fie una a reglajelor în raport cu ceilalţi. Se reinstituie aşadar echilibrul în relaţia cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale şi/ sau în cuplul pe care îl formezi cu persoana iubită. Nu te aştepta să nu existe nicio discuţie în contradictoriu, dar fii sigur(ă) că tot pe comunicare vă veţi baza pentru a reinstaura ordinea şi pentru a ajunge la un consens cu privire la chestiunile financiare sau împărţirea responsabilităţilor în proiectele comune. Poate eşti chiar tu cel(a) care invită la dialog.

HOROSCOP 20 MAI SĂGETĂTOR

Soarele poposeşte azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că unele din priorităţile tale cele mai mari în următoarele săptămâni sunt relaţiile cu ceilalţi, indiferent dacă vorbim de partenerul de viaţă şi/ sau afaceri ori de clienţi, colaboratori sau chiar competiţie. Felul în care comunici cu ei şi te faci înţeles(asă) este poate mai important ca de obicei acum, iar Universul va avea grijă să trimită în calea ta unele evenimente şi situaţii în care trebuie să demostrezi că ai cuvintele la tine şi ştii să te descurci, orice ar fi. Important este să fii autentic(ă).

HOROSCOP 20 MAI CAPRICORN

Soarele îşi face azi intrarea în casa sănătăţii şi a muncii din harta ta solară, ceea ce arată că informaţia nu este doar putere, ci şi cheia către descurcarea problemelor de la serviciu, respectiv biletul tău către o sănătate de fier. Pune-te în contact cu tehnologiile şi strategiile de optimizare dezvoltate în domeniul tău de activitate în urma pandemiei şi vezi dacă nu cumva îţi uşurează munca. Iar pentru a te feri din probleme medicale, rămâi la curent, din surse oficiale, cu cele mai noi descoperiri şi măsuri de prevenţie recomandate de specialişti. În felul acesta, nu-ţi asumi niciun risc.

HOROSCOP 20 MAI VĂRSĂTOR

Soarele soseşte astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, sugerându-ţi că ar trebui să lucrezi mai mult la modul în care comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. În primul rând, caută să nu le dai ocazia să-ţi răstălmăcească vorbele ori să le interpreteze greşit în mod involuntar. Apoi, caută să găseşti subiecte comune de discuţie dacă apar prea des pauze conversaţionale stânjenitoare. Sigur există un gen de filme care vă place tuturor sau un sport pe care l-aţi putea practica împreună, acum că avem mai multă libertate în acest sens. Profită de aceste asemănări.

HOROSCOP 20 MAI PEŞTI

Soarele se mişcă de azi înainte prin casa familiei din astrograma ta solară, semn că dacă există diferenţe de viziune între tine şi unii membri ai familiei, mai ales cei de o vârstă mai înaintată, cea mai bună metodă de a le gestiona mai uşor este aceea de a arăta mai multă deschidere în raport cu ei. Vorbiţi mai des, fă să vină iniţiativa de la tine, rezumă-te la ceea nu vă face să polemizaţi. Sunt aspecte de viaţă pe care le aveţi în comun şi pe baza cărora puteţi construi conversaţii frumoase, care vor crea momente greu de uitat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici