HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE Patru zodii renunţă la planurile lor de azi. Vezi dacă a ta este printre ele

Luna din Scorpion face azi două aspecte tensionate: o opoziţie cu Uranus retrograd din Taur şi un careu cu Venus din Leu. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) vor avea dificultăţi în a-şi putea duce la îndeplinire planurile de weekend.

13030 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE Patru zodii renunţă la planurile lor de azi. Vezi dacă a ta este printre ele

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE Patru zodii renunţă la planurile lor de azi. Vezi dacă a ta este printre ele

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Berbec

Astăzi este cod roşu de tendinţe de gelozie şi posesivitate în cuplu. Aşadar, este foarte important să discuţi cu persoana iubită ceea ce simţi şi care sunt neliniştile tale în ceea ce o priveşte. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea fi vorba despre unele cheltuieli care le depăşesc posibilităţile financiare pentru acest sfârşit de săptămână. Este important să eviţi să cedezi tentaţiilor astăzi, căci va trebui să îţi regândeşti bugetul pentru următoarele zile.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Taur 

Orice ai face astăzi, asigură-te că nu îţi produce şi mai mult stres şi oboseală decât ai avut parte în ultimele zile. S-ar putea să nu îţi dai seama, dar organismul şi mintea ta se resimt după această săptămână, în care a trebui să navighezi tot felul de provocări. Încearcă să te pui la somn la o oră adecvată şi dacă simţi nevoia, poate nu ar fi rău să te odihneşti şi peste zi cândva.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Gemeni

Finanţele sunt un aspect la care trebuie să te gândeşti mai serios astăzi, mai ales dacă apar presiuni în jurul tău să participi la activităţi de weekend pe care ţi le permiţi doar dacă faci anumite compromisuri. Familia şi prietenii vor înţelege dacă alegi să spui ,,pas" weekend-ul acesta la anumite planuri pe care ei le au în minte pentru tine. Aşadar, nu ezita să fii sincer(ă) cu privire la posibilităţile pe care le ai.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Rac 

Ar putea apărea astăzi unele tensiuni între tine şi apropiaţi. Ar putea avea legătură cu faptul că unele atitudini de la serviciu le afişezi şi acasă ori cu faptul că munceşti şi în weekend pentru a putea atinge obiective pe care le ai la serviciu. În orice caz, nu este bine să combini cele două domenii de viaţă în aceast sfârşit de săptămână. Orice anume ai încerca să realizezi la serviciu, nu uita de familie.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Leu

Ai o dispoziţie mai certăreaţă astăzi, iar stimuli pe care altă dată nu îi băgai în seamă constituie astăzi subiect de conflict. Eşti mai sensibil(ă) decât de obicei la vorbe sau gesturi, motiv pentru care trebuie să te asiguri că nu reacţionezi într-un mod deplasat. Analizează la rece lucrurile înainte să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi cândva mai devreme sau mai târziu. Depinde doar de tine asta.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Fecioară 

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să faci faţă pretenţiilor prietenilor şi familiei. Fiecare vrea ceva de la tine şi nu ai cum să îi mulţumeşti pe toţi. Asta semnalează o problemă şi importantă şi ţine doar de tine să o rezolvi. Este vorba despre faptul că uneori ai tendinţa să te pui pe locul doi, căutând să mulţumeşti pe alţii şi nu să îţi satisfaci întâi propriile dorinţe. Întreabă-te ce îţi doreşti tu.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE  - Balanţă 

Din punct de vedere financiar, nu te bucuri de o situaţie prea grozavă, iar asta s-ar putea să te limiteze în ceea ce priveşte planurile tale de weekend. Unii din apropiaţii tăi s-ar putea să nu înţeleagă acest lucru, dar dacă le explici ceea ce se întâmplă, nu vor avea nicio problemă în a accepta că lucrurile nu stau întotdeauana aşa cum ne dorim. Aşadar, ţine doar de tine să te faci înţeles(asă) cum trebuie.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Scorpion 

Se manifestă azi o serie de tensiuni între tine şi persoana iubită, iar asta s-ar putea datora unei game variate de motive. Cel mai probabil este vorba de escaladarea unor stări pe care le experimentaţi deja de ceva vreme încoace. Străduieşte-te să nu se ajungă în punctul în care le lăsaţi să dea pe dinafară şi să vă strice planurile de weekend. Ar fi păcat, mai ales că aţi avut cu toţii o săptămână dificilă.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Săgetător

Te numeri printre nativii(ele) semnelor care se resimt astăzi după o săptămână destul de aglomerată şi obositoare. Poate că ai angajamente pe care nu le mai poţi amâna, dar oricare ar fi situaţia, cert este că nu rezolvi nimic dacă te sustragi nevoii de a-ţi dedica timp ţie şi reîncărcării bateriilor. Aşadar, oricât de plin îţi este programul, trebuie să faci cumva să îţi găseşti un moment să te odihneşti şi să nu faci nimic.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Capricorn

Ţi-ar putea da azi târcoale sentimente de gelozie şi posesivitate vis-a-vis de persoana iubită. Poate ştii de unde ţi se trag sau poate că este vorba de o tendinţă care apare ca din neant. În orice caz, cert este că nu trebuie să îi cedezi. În caz contrar, s-ar putea să realizezi cât de mult ai greşit că n-ai dat curs unei conversaţii calme şi deschise despre suspiciunile pe care le ai în acest sens.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE  - Vărsător

Aceasta nu este una din aceste zile în care să sacrifici din timpul pe care l-ai putea petrece cu familia pentru a merge la serviciu sau pentru a te ocupa de treburi profesionale acasă. Ia în considerare acest sfat mai ales dacă ai avut parte de o săptămână plină care nu ţi-a permis să fii atent(ă) la nevoile celor din jur sau să te ocupi de treburile casnice pe care le aveai pe rol atunci.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE - Peşti

S-ar putea să îţi fie destul de dificil astăzi să abordezi anumite subiecte de discuţie, motiv pentru care riscul de a se ajunge la conflicte este destul de mare. Dacă nu ai răbdare sau disponibilitatea de a asculta şi alte puncte de vedere, caută să eviţi anumite discuţii şi să te concentrezi pe ceea ce te aduce aproape de cei dragi. În caz contrar, ar putea fi dificil să te ţii de planurile de weekend.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici