HOROSCOP 22 MAI 2020. Începuturi noi în viaţa sentimentală, profesională şi în bugetul zodiilor Mutabile

HOROSCOP 22 MAI 2020. Azi se formează Luna Nouă în zodia Gemenilor, eveniment astral care anunţă începuturi noi în viaţa sentimentală, profesională şi în bugetul zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

15624 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 MAI 2020. Începuturi noi în viaţa sentimentală, profesională şi în bugetul zodiilor Mutabile

HOROSCOP 22 MAI 2020. Începuturi noi în viaţa sentimentală, profesională şi în bugetul zodiilor Mutabile

HOROSCOP 22 MAI 2020 BERBEC

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că săptămâna aceasta ar fi indicat să schimbi ceva la felul în care te exprimi şi interacţionezi cu cei din jur. Este important să laşi faptele să vorbească pentru tine ori să vrei să te impui într-o conversaţie, dar trebuie să mai faci apel şi la cuvinte, să transformi monologul într-un dialog. În caz contrar, s-ar putea să îţi fie greu să formezi acele relaţii de care ai nevoie pentru a te dezvolta atât pe plan personal, cât şi profesional. Concentrează-te deci pe comunicare.

 

HOROSCOP 22 MAI 2020 TAUR

Luna Nouă care se formează azi îţi face simţită influenţa în casa banilor şi a bunurilor, fapt ce denotă că, din a doua parte a acestei săptămâni şi până miercurea viitoare, ar putea apărea importante oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Fii atent(ă) la corespondenţa din aceste zile, la conversaţiile pe care le porţi şi la informaţiile ce îţi parvin prin diverse canale de comunicare. Ele îţi vor oferi ponturile de care ai nevoie pentru a-ţi rotunji bugetul, pentru a acoperi cheltuieli sau a scăpa de povara anumitor pagube pe care le-ai înregistrat de curând.

HOROSCOP 22 MAI 2020 GEMENI

Luna Nouă de azi se desăvârşeşte tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce sugerează că astăzi se deschide o perioadă de mari transformări pentru tine. Mai exact, vor apărea evenimente şi persoane care vor genera schimbări în felul în care te raportezi la propria persoană şi în consecinţă la cei din jur. Indiferent de specificul acestor întâmplări ori de personalităţile oamenilor cu care vei intra în contact, un lucru este cert: trebuie să mai lucrezi la felul în care comunici, la curajul de a-i aborda pe ceilalţi într-un mod natural şi autentic. În acest fel, nu te alegi cu regrete.

HOROSCOP 22 MAI 2020 RAC

Luna Nouă se perfectează astăzi în casa subconştientului din astrograma ta solară, fapt care îţi arată că te aşteaptă o etapă nou în relaţia ta cu propriul univers interior. E drept că, în primă fază, te vei lupta cu tot felul de gânduri, dar în zilele care urmează, ele se vor filtra rând pe rând şi vor rămâne doar cele care te ajută să îţi înţelegi mai bine trecutul, să îţi procesezi eficient frustrările şi temerile. Încearcă să priveşti în interior raţional, să nu te mai laşi la voia oscilaţiilor de stare de spirit care îţi sunt atât de familiare.

HOROSCOP 22 MAI 2020 LEU

În harta ta solară, Luna Nouă de azi ocupă casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup. Această lunaţie semnalează debutul unor iniţiative noi pe termen lung sau reluarea unora care s-au sistat sau chiar au involuat în ultima vreme. De asemenea, ar putea apărea feţe noi în peisajul tău social, cu care ai multe lucruri şi subiecte de discuţie în comun. Altfel spus, te aşteaptă o perioadă favorabilă pentru a demara proiecte, relaţii, dar şi colaborări pe baza unor interese şi obiective comune. Nu îţi faci griji, vei primi şi asistenţă din partea apropiaţilor dacă dai de greu.

HOROSCOP 22 MAI 2020 FECIOARĂ

În horoscopul tău general, Luna Nouă de astăzi se formează în casa carierei, iar preocuparea ta pentru acest sector se arată a fi una foarte mare. Simţi cum că intri într-o nouă etapă pe acest plan, că ceva este pe cale să se schime în modul în care te raportezi la şefi, la compania şi/ sau domeniul tău de activitate, la noţiunea de autoritate în general. Informaţia este putere, deci caută să fii la curent cu ultimele noutăţi din aria specializării tale, iar cât priveşte interacţiunile cu ceilalţi, trebuie să creşti eficienţa modului în care comunici cu colegii de muncă.

HOROSCOP 22 MAI 2020 BALANŢĂ

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a călătoriilor, semn că te aşteaptă la orizont o perioadă extrem de diversă în evenimente. Pe de-o parte, a venit vremea să te foloseşti de lecţiile şi experienţa acumulate în ultima perioadă, ajustându-ţi pe ici-pe colo sistemul de principii şi valori. Pe de altă parte, se clarifică planuri de călătorie amânate până acum ori intri în anotimpul examenelor (sau cel puţin în atmosfera pre-mergătoare a lor). În orice caz, cert este că astrele te susţin în tot ce presupune să te informezi în ritm constant.

HOROSCOP 22 MAI 2020 SCORPION

Luna Nouă de astăzi se perfectează într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, una care aduce laolaltă parteneriatul de viaţă şi/ sau afaceri şi domeniul financiar. Acest eveniment astral dă startul unei perioade în care este foarte important să clarifici eventualele neclarităţi sau neînţelegeri cu privire la bani care ar putea exista între tine şi persoana iubită şi/ sau persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale. La fel de posibil este ca, în cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, să apară unele noi oportunităţi de colaborare, de a încasa profituri importante de pe urma unor sarcini efectuate în asociate cu alţii.

HOROSCOP 22 MAI 2020 SĂGETĂTOR

Luna Nouă de azi ocupă casa parteneriatelor din astrograma ta solară, iar acest lucru înseamnă că se schimbă ceva la modul în care te raportezi la relaţiile profesionale şi/ sau la relaţia de cuplu. În ceea ce îi/le priveşte pe unii(ele) nativi(e), acest eveniment astral poate coincide cu începuturile unei relaţii romantice sau ale unei noi colaborări. Dar oricare ar fi manifestările acestei lunaţii în viaţa ta, trebuie să ţii cont de importanţa comunicării cu cei cu care conlucrezi sau convieţuieşti. Nu lăsa ambiguitatea să îşi facă loc în conversaţiile voastre şi asigură-te că nu eşti interpretat(ă) greşit de ceilalţi.

HOROSCOP 22 MAI 2020 CAPRICORN 

Cu Luna Nouă în casa muncii şi a sănătăţii fizice, este de aşteptat ca a doua parte a acestei săptămâni şi prima jumătate a celei ce urmează să fie destul de solicitante şi aglomerate. Sarcinile de care te ocupi, fie ele de ordin profesional sau domestic, necesită eforturi mari din partea ta şi astfel este important ca nivelul tău de energie să poată face faţă cu succes acestui volum de muncă suplimentar. Nu îţi va fi uşor să vezi de tine şi să îţi finalizezi cu brio toate treburile, dar dacă te organizezi puţin, nu vei ajunge să te neglijezi.

HOROSCOP 22 MAI 2020 VĂRSĂTOR

În astrograma ta solară, Luna Nouă se poziţionează în casa iubirii şi a copiilor, semn că astrele te cheamă să lucrezi la felul în care comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Perioada tulbure prin care am trecut cu toţii v-a servit o serie de lecţii importante despre zonele în care interacţionaţi bine şi cele în care mai este de lucrat pentru a vă bucura de o deschidere mai mare unul în raport cu celălalt. Caută să vezi care sunt subiectele de discuţie pe care îţi este greu să le abordezi şi construieşte-ţi o strategie în acest sens.

HOROSCOP 22 MAI 2020 PEŞTI

În horoscopul tău general, Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa familiei, indiciu că şi în cazul tău familia urcă în fruntea listei de priorităţi. Preocuparea ta principală ar trebui să fie, ca în cazul Vărsătorilor, modul în care interacţionezi cu membrii familiei, dar mai ales cu acele rude de o vârstă mai înaintată. Dacă locuiţi împreună sau le-ai oferit asistenţă mai multă în perioada de izolare, sigur au ieşit la iveală tensiuni şi arii de interes comun unde viziunile voastre nu se intersectează. Caută să lucrezi la aceste aspecte pentru a le transforma în puncte forte relaţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici