HOROSCOP 23 APRILIE 2020: Zodiile Fixe se bucură azi de stabilitate şi armonie în familie

HOROSCOP 23 APRILIE. Se formează azi fenomenul de Lună Nouă în semnul Taurului, care trezeşte dorinţa conservării stării de fapt actuale în plan profesional, sentimental sau financiar.

18368 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 APRILIE 2020: Zodiile Fixe se bucură azi de stabilitate şi armonie în familie

HOROSCOP 23 APRILIE 2020

O astfel de atitudine le prinde bine zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), dar semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) vor avea nevoie uneori să ia atitudine pentru a se bucura de stabilitate.

HOROSCOP 23 APRILIE BERBEC

Luna Nouă de joia aceasta se formează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, iar îndemnul său este acela de a te apleca mai mult asupra sectorului financiar în zilele care urmează. Indiferent dacă ai făcut cheltuieli relativ mari de Paşte sau doar te îngrijorează situaţia ta materială pe termen lung, cert este că trebuie să îţi conservi bugetul actual sau să îl suplimentezi prin economii de tot felul. Reevaluează-ţi lista de cumpărături şi taie de pe ea tot ceea ce nu îţi este necesar în această perioadă. În felul acesta, îţi securizezi pe mai departe finanţele.

HOROSCOP 23 APRILIE TAUR

În cazul tău, Luna Nouă de astăzi se perfectează în semnul naşterii tale, iar pe fondul acesta, se deschide o perioadă propice transformărilor pe plan personal. Nu-i nimic rău, ba chiar e de înţeles dacă nu vrei să te desparţi de unele principii ferme de viaţă pe care le ai, dar nu ţi-ar strica deloc dacă ai admite că există neajunsuri în atitudinea faţă de propria persoană şi/ sau cei din jur, indiferent că vorbim de oameni dragi ori de persoane cu care derulezi proiecte. Arată-le că se pot încrede-n tine, dar nu te agăţa de o stare de confort.

HOROSCOP 23 APRILIE GEMENI

În astrograma ta solară, Luna Nouă de joia aceasta ocupă sectorul subconştientului, ceea ce denotă faptul că trebuie să faci zilele acestea ceva în privinţa gândurilor persistente sau a unor trăiri care simţi că te trag înapoi. Cu toate că eşti, de regulă, maleabil(ă) şi deschis(ă) la nou, ţi se întâmplă totuşi să dezvolţi automatisme de ordin mental sau emoţional. Vezi de ce anume ai tendinţa să te agăţi, care sunt situaţiile la care nu poţi renunţa din pricina fricii de necunoscut. Procesează ceea nu înţelegi din universul tău interior şi permite-ţi să simţi ceea ce ai măturat sub covor.

HOROSCOP 23 APRILIE RAC

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa planurilor de viitor, a vieţii sociale şi a proiectelor de grup, semn că abordarea ta în raport cu toate aceste aspecte ar trebui să fie una animată de dorinţa de a păstra controlul. E drept că unele lucruri nu ţin de tine - dai mai greu de unii prieteni şi colaboratori, nu poţi controla anumite coordonate ale iniţiativelor avute acum pe rol -, dar în cazul în care poţi face ceva în privinţa altora, nu te da în lături să iei decizii prompte. Încearcă să conservi situaţia actuală sau să o stabilizezi cumva.

HOROSCOP 23 APRILIE LEU

În ceea ce te priveşte, Luna Nouă de joia aceasta îşi face simţită influenţa în casa carierei din horoscopul tău general, iar energia cu care ea operează este una pe care ar fi bine să o foloseşti cu scopul de ancora actuala ta poziţie în ierarhia profesională. Mai exact, caută să te asigură că eşti un element indispensabil la locul de muncă, un profesionist dotat cu o atitudine proactivă, orientată spre rezultate şi soluţii. Cu toate că s-ar putea să nu fii răsplătit(ă) prea curând cu o promovare, măcar te asiguri că nu eşti retrogradat(ă) sau eliminat(ă) din rândurile angajaţilor.

HOROSCOP 23 APRILIE FECIOARĂ

Cu Luna Nouă în casa filozofiei de viaţă din astrograma ta solară, este de aşteptat ca, în următoarele zile, să integrezi o serie de principii şi valori solide în crezul tău personal. Fie că vin pe filiera unor evenimente prin care ai trecut deja, fie că urmează să fii pus(ă) în situaţii care te schimbă, cert este că te alegi cu lecţii de viaţă care-şi vor demonstra cât de curând valoarea. Pe de altă parte, alţi(te) nativi(e) ai(le) semnului pot întreprinde călătorii urgente, se pregătesc de examene importante sau demarează/ finalizează procese birocrative complexe. Este un timp al noilor începuturi.

HOROSCOP 23 APRILIE BALANŢĂ

Luna Nouă de joia aceasta semnalează debutul unei perioade pline de provocări în plan relaţional. Cel mai probabil este vorba despre bani, care devin o pricină de discordie între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţi şi/ sau colaboratori. Ori poate că se duc lupte aprige pentru putere pe frontul relaţiei voastre, ceea ce riscă să aibă un impact negativ asupra bunului mers al activităţilor pe care le derulaţi împreună. Încercaţi să vorbiţi deschis despre ceea ce vă deranjează, aveţi nevoie sau vă doriţi, atât în privinţa finanţelor comune, cât şi cu privire la alte diverse aspecte.

HOROSCOP 23 APRILIE SCORPION

Şi pe tine te influenţează Luna Nouă de astăzi în felul în care interacţionezi cu ceilalţi şi ei se raportează la tine. Ideea este să încerci să menţii lucrurile în echilibru, să cultivi relaţiile deja existente, mai ales la nivel profesional. Cât priveşte relaţia cu partenerul, asigură-te că parteneriatul vostru este unul stabil, care poate naviga fără dificultăţi această perioadă învolburată. Acum nu este momentul să trimiţi semnale şi să te aştepţi ca partenerul, asociaţii, clienţii şi/ sau colaboratorii să le repereze, respectiv să le descifreze corect. Nu-i timp de jocuri şi trebuie să te asiguri că totul merge bine.

HOROSCOP 23 APRILIE SĂGETĂTOR

Astăzi se perfectează fenomenul de Lună Nouă în casa sănătăţii fizice şi a muncii, iar copul ei este acela de a-ţi direcţiona atenţia către aceste două aspecte importante ale vieţii tale. Judecând după energia Fixă, stabilizatoare, de Pământ, a semnului aferent acestui sector din horoscopul tău general, am putea spune că perioada aceasta este una propice pentru a-ţi contura stategii clare la locul de muncă, orientate către rezultate şi bine înfipte în realităţile actuale. Cât priveşte bunăstarea ta, urmăreşte să îţi întăreşti sistemul imunitar şi să faci mişcare, indiferent dacă faci exerciţii în casă sau te îndeletniceşti cu activităţi gospodăreşti.

HOROSCOP 23 APRILIE CAPRICORN

În cazul tău, Luna Nouă ocupă casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, prilej numai bun să lucrezi la relaţia cu cei dragi, să te apropii şi mai mult de ei. Poţi realiza acest lucru prin intermediul preocupărilor pe care le aveţi în comun, al hobby-urilor pe care le puteţi transforma în obiceiuri de familie. Încearcă să lucrezi la ceea ce nu merge în raport cu ei, să corectezi neajunsuri şi puncte slabe ale relaţiei cu ei. Evaluează situaţia în care vă aflaţi şi caută să le oferi siguranţa şi încrederea necesară pentru a se deschide-n faţa ta.

HOROSCOP 23 APRILIE VĂRSĂTOR

Luna Nouă de joia aceasta prefigurează o perioadă liniştită, încărcată de armonie în raport cu apropiaţii, dar mai ales cu rudele mai în vârstă. Ajungi la vorba lor în privinţa anumitor lucruri şi realizezi importanţa şi avantajele stabilităţii în contextul vieţii de familie, acolo unde se formează această lunaţie. De asemenea, acesta este un moment bun pentru a rezolva probleme casnice măturate sub preş sau de care nu ai avut timp să te ocupi în perioada următoare. În cazul altor nativi(e), zilele acestea aduc o rezolvare pentru o situaţie complicată de ordin locativ, care le-a pricinuit griji în ultima vreme.

HOROSCOP 23 APRILIE PEŞTI

În ceea ce te priveşte, Luna Nouă de astăzi comportă efecte în planul comunicării, unde eşti mai rezervat(ă) decât de obicei în privinţa declaraţiilor. Preferi să laşi faptele să vorbească pentru tine şi nu pui prea mult preţ pe vorbele frumoase, dar goale de conţinut sau care nu sunt dublate de acţiuni pe măsură. În unele contexte, o atitudine ca aceasta te ajută să laşi impresia unei persoane pe care se poate conta, dar există riscul să fii catalogat(ă) drept cineva care se teme să preia iniţiativa. Analizează cu grijă circumstanţele în care te regăseşti şi caută să te adaptezi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici