HOROSCOP 23 IULIE. Zodiile de Pământ şi Apă, favoritele Zodiacului. Vezi ce te aşteaptă dacă eşti Rac

  • Interacţiunile de astăzi între zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pot conduce la idei de-a dreptul inovatoar
  • Cele două tipuri de zodii continuă să aibă parte de succese împreună, dar şi separat
28691 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 IULIE. Zodiile de Pământ şi Apă, favoritele Zodiacului. Vezi ce te aşteaptă dacă eşti Rac

HOROSCOP 23 IULIE. Zodiile de Pământ şi Apă, favoritele Zodiacului. Vezi ce te aşteaptă dacă eşti Rac

În prima parte a zilei, Mercur din Rac formează un sextil armonios cu Uranus din Taur, ceea ce înseamnă că interacţiunile de astăzi între zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pot conduce la idei de-a dreptul inovatoare. Tot atunci, Luna intră în semnul Fecioarei de unde trasează două aspecte favorabile, unul de trigon la acelaşi Uranus din Taur şi unul de sextil la Mercur din Rac, ceea ce înseamnă că cele două tipuri de zodii continuă să aibă parte de succese împreună, dar şi separat.

HOROSCOP 23 IULIE BERBEC

Se arată o zi bună astăzi să faci cumpărături pentru acasă, mai ales dacă ţi-ai propus unele activităţi de weekend care presupun să ai frigiderul plin şi alte bunătăţi de pus pe masă. Sau poate găseşti o ofertă avantajoasă pentru ceva de luat pentru casă, care va îmbunătăţi nivelul de confort pentru tine şi cei dragi. Nu te impacienta în legătură cu cheltuielile; ai un buget suficient şi cât de curând, vor apărea şi alte oportunităţi financiare. Dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce priveşte treburile casnice, nu ezita să ceri ajutorul membrilor familiei. Ţi-l vor acorda fără probleme.

HOROSCOP 23 IULIE TAUR

Eşti comunicativ(ă) şi sociabil(ă) astăzi, ceea ce te ajută să te poziţionezi bine în discuţiile cu ceilalţi, să îţi găseşti la timp cuvintele care să se potrivească circumstanţelor în care te afli. Cel mai bine interacţionezi cu persoana iubită şi/ sau copiii, motiv pentru care ar fi de dorit să îţi faci timp pentru activităţi cu ei astăzi. În cazul în care nu ai întâlnit încă pe acel cineva special, deschide ochii, căci cineva s-ar putea să îţi facă ochi dulci. Diseară, se anunţă un climat armonios şi liniştit acasă, care îmbie la relaxare şi destindere în compania celor dragi.

HOROSCOP 23 IULIE GEMENI

Dacă te-ai confruntat cu unele lipsuri financiare, s-ar putea să scapi de această problemă astăzi. Îţi parvin nişte informaţii cu privire la oportunitţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat până acum. La fel de posibil este să se ofere cineva din familie să te ajute, acordându-ţi suma de care (mai) aveai nevoie pentru a-ţi acoperi nişte cheltuieli sau a face o achiziţie care nu mai suportă amânare. În felul acesta, poţi respira uşurat(ă), mai ales dacă te-ai frământat cam mult cu privire la modul în care o vei scoate la capăt.

HOROSCOP 23 IULIE RAC

Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, iese la iveală latura ta extrovertă, activă pe plan social. În plus, ele te aduc în ipostaza de a interacţiona cu oameni care te inspiră, care îţi oferă motive să fii optimist(ă) şi să priveşti cu speranţă către viitor. S-ar putea, de asemenea, să primeşti nişte veşti bune ori să fie direcţionate către tine gesturi care înseamnă mult, care dovedesc devotamentul pe care ţi-l poartă cei dragi, fie ei prieteni sau rude. Oricare ar fi situaţia, cert este că te simţi inclus(ă), că îţi sunt ascultate părările şi că se creează un adevărat dialog.

HOROSCOP 23 IULIE LEU 

Astăzi este o zi în care devii mai conştient(ă) de adevăratul tău potenţial. Ai parte de unele provocări la serviciu, de anumite responsabilităţi care atârnă destul de greu pe umerii tăi, dar asta nu îţi dă motive de teamă. Ba dimpotrivă, te ajută să îţi accesezi resurse nebănuite şi să te ambiţionezi să depăşeşti mai mult decât onorabil eventualele impedimente. În felul acesta, vei avea de câştigat atât în sens propriu, devenind eligibil(ă) pentru un plus la salariu, cât şi figurat, prin faptul că îţi îmbunătăţeşti relaţia cu familia. Te situezi pe o curbă ascendentă şi trebuie s-o urmezi îndeaproape.

HOROSCOP 23 IULIE FECIOARĂ

În întâmpinarea ta, astrele vin cu tot felul de oportunităţi de a face networking şi de a realiza progrese în ceea ce priveşte planurile tale de viitor sau proiectele, indiferent dacă le derulezi singur(ă) ori în asociere cu alte persoane. Ai multe de învăţat din experienţa de viaţă a persoanelor cu care intri în contact, fie că le cunoşteai de mai multă vreme sau le întâlneşti abia astăzi, prin intermediul unor apropiaţi. S-ar putea chiar să te ajute să descurci nişte probleme birocratice ori să le eviţi. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba de o ofertă de colaborare.

HOROSCOP 23 IULIE BALANŢĂ

Se anunţă o zi în care îţi poţi demonstra cu succes valoarea în societate şi/ sau la locul de muncă. Tot ceea ce trebuie să faci este să dai dovadă de o atitudine proactivă, mai ales în situaţiile în care ceilalţi dau înapoi sau nu se arată prea convinşi de faptul că te vei descurca. Ia aceste situaţii ca pe un stimulent să dovedeşti contrariul, să arăţi lor şi ţie inclusiv că poţi mai mult. În felul acesta, nu vei avea probleme în a-ţi accesa resursele interioare şi a le folosi pentru a-ţi alimenta drumul către reuşită pe orice plan.

HOROSCOP 23 IULIE SCORPION

Aceasta este o zi propice în care să porţi discuţii importante, fie că vizează planuri de viitor sau proiecte, cu persoana iubită, prietenii sau cei cu care derulezi activităţi profesionale, fie că privesc nişte situaţii cu care ai de-a face de o vreme încoace. Astrele te ajută să nu tragi concluzii pripite, să asculţi cu atenţie ceea ce ţi se spune şi să îţi analizezi înţelept gândurile înainte de a le verbaliza. Din acest motiv, nu ar trebui să îţi faci griji că se va ajunge la schimburi acide de replici sau la dezbateri care nu conduc în nicio direcţie.

HOROSCOP 23 IULIE SĂGETĂTOR

 Provocarea astrelor pentru tine astăzi este să dovedeşti măsură în tot ceea ce întreprinzi. În relaţie cu persoana iubită şi cei cu care lucrezi, trebuie să ai grijă să se menţină un echilibru în raportul de forţe. De asemenea, caută să îţi găseşti un ritm, să îţi impui unele ajustări ale stilului de alimentaţie şi programului de somn. La serviciu, intercalează momentele de concentrare maximă cu pauze binevenite. Altfel, poţi simţi că timpul este prea scurt, iar îndatoririle prea multe. În fond, depinde numai de tine să te organizezi cât mai eficient, să uzezi înţelept de timpul avut la dispoziţie.

HOROSCOP 23 IULIE CAPRICORN

  Astrele favorizează astăzi nativii(ele) acestui semn care sunt în concediu sau care se pregătesc pentru un final de săptămână plin de aventuri alături de persoana iubită şi/ sau de copii. Pe fundalul cosmic de astăzi, se bucură de premisele unei zile cu momente frumoase şi cei(le) care încă nu şi-au luat liber, cu condiţia de a-şi face timp pentru ei şi hobby-urile lor ori pentru cei dragi. Fie că alegi să îţi petreci dup-amiaza în natură sau acasă, important este să-ţi utilizezi cu folos timpul liber. Abia atunci când îţi faci planuri, realizezi câte îţi permite să faci de fapt.

HOROSCOP 23 IULIE VĂRSĂTOR

Se arată la o orizont o zi plină şi aglomerată, căreia nu îi vei da de capăt decât dacă îţi asumi că trebuie să delegi unele activităţi sau să ceri ajutor. E drept că atunci când faci totul singur(ă), nu te simţi vinovat(ă) să-ţi asumi toate meritele pentru rezultatele obţinute, dar există momente în care trebuie să faci echipă cu cei din jur. Dacă ai agenda încărcată la muncă sau eşti prea obosit(ă) când ajungi acasă, roagă pe cineva din familie să se ocupe de o parte din sarcinile tale. În fond, va veni o vreme când vei întoarce serviciul.

HOROSCOP 23 IULIE PEŞTI

În cazul tău, se prefigurează o zi mai lejeră, în care îţi poţi permite să mai faci câte ceva şi pentru tine ori cu cei dragi după programul de la serviciu. Ai putea opta, de exemplu, pentru activităţi care te aduc mai aproape de persoana iubită şi/ sau copiii, care vă permit să vă exploraţi unii altora preocupările şi interesele. Iar dacă a intervenit monotonia în cuplu, ai putea pregăti ceva special pentru tine şi cel drag. Astrele nu îi/le uită nici pe cei(le) care se află încă în căutarea persoanei potrivite, creând cadrul ideal pentru o primă întâlnire romantică.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici