HOROSCOP 23 mai 2021. Saturn retrograd: zodiile se conformează

Saturn începe azi să se mişte în sens aparent invers prin domiciliul său diurn, Vărsătorul, şi continuă să retrogradeze până 11 octombrie. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se pot confrunta, în următoarele luni, cu lipsă de entuziasm la adresa unor planuri de viitor sau cu senzaţia că viaţa lor socială nu le aduce suficiente împliniri.

19480 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 mai 2021. Saturn retrograd: zodiile se conformează

HOROSCOP 23 mai 2021

HOROSCOP 23 mai 2021 - Berbec

Saturn începe azi să retrogradeze prin casa planurilor de viitor din horoscopul tău general. Pentru câteva luni, s-ar putea ca unele proiecte pe termen lung în care eşti implicat(ă) sau pe care le coordonezi să bată pasul pe loc sau chiar să facă nişte paşi înapoi, ceea ce s-ar putea să te descurajeze destul de tare. Sau poate că involuează unele relaţii de prietenie, semn că poate viziunile şi idealurile voastre s-au schimbat între timp.

HOROSCOP 23 mai 2021 - Taur  

Saturn se mişcă, de azi încolo, în sens aparent invers prin casa carierei din horoscopul tău solar, fapt pentru care ascensiunea ta profesională are loc mai anevoios sau poate că faci unii paşi în spate pe acest plan, semn că trebuie să lucrezi mai mult la strategia ta la acest nivel. Exist însă şi beneficii ale unei situaţii de acest gen, căci îţi dai seama exact unde anume te afli în drumul tău către vârf.

HOROSCOP 23 mai 2021 - Gemeni

Saturn retrogradează, de azi începând, prin casa filozofiei de viaţă, a cursurilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se anunţă risc crescut să renunţi la nişte studii sau călătorii ori să nu realizezi ceea ce ţi-ai propus cu ele. De asemenea, s-ar putea ca unele procese birocratice să se desfăşoare mai greu decât te-ai fi aşteptat. Toate acestea ar trebui să îţi dea de înţeles că abodările tale ar trebui să se schimbe niţel.

HOROSCOP 23 mai 2021 - Rac

Saturn începe azi să retrogradeze prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, iar acest lucru face să apară dereglări în raportul de forţe dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei care lucrezi, mai ales când este vorba de finanţe. Acest lucru face însă aproape imposibilă colaborarea, deci încearcă să echilibreţi din nou balanţa autorităţii pe acest plan. În caz contrar, pot apărea probleme mai serioase decât ai fi crezut iniţial.

HOROSCOP 23 mai 2021 - Leu  

Saturn se mişcă, de azi încolo, în sens aparent invers prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce face destul de dificilă interacţiunea cu cel drag şi cu cei care lucrezi în perioada următoare. S-ar putea să intervină o răceală între voi, care este, cel mai probabil, simptomul faptului că nu mai comunicaţi ca altădată. Dacă vezi că nu se discută subiecte importante, ai putea încerca tu să le pui pe tapet. Preia iniţiativa.

HOROSCOP 23 mai 2021 - Fecioară  

Saturn retrogradează, de azi începând, prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, motiv pentru care nivelul tău de energie s-ar putea să înceapă să scadă. De asemenea, s-ar putea să constaţi că nici randamentul tău nu mai este acelaşi. Aşadar, va trebui să iei măsuri, să te odihneşti mai mult şi să aduci ajustări stilului tău de viaţă şi alimentaţie pentru ca să poţi face faţă programului de muncă din următoarele luni.

HOROSCOP 23 mai 2021 - Balanţă

Saturn începe astăzi să se mişte prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că ar putea interveni o oarecare distanţare emoţională între tine şi cei dragi. În consecinţă, este foarte important să lucrezi la nivelul de comunicare dintre voi, căci altfel s-ar putea ca această situaţie să degenereze şi să conducă şi la alte probleme, mai grave, pe viitor. Aşadar, trebuie ca acest sector să devină o prioritate.

HOROSCOP 23 mai 2021 - Scorpion  

Saturn se mişcă, de azi încolo, în sens aparent invers prin casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să gestionezi mai greu diferenţele de mentalitate între tine şi cei dragi. De regulă, încerci să le tolerezi şi să te concentrezi pe ceea ce aveţi în comun, dar de data aceasta, s-ar putea să te loveşti de un zid de fiecare dată când încerci să ajungi la un compromis cu cei dragi.

HOROSCOP 23 mai 2021 - Săgetător

Saturn începe astăzi să retrogradeze prin casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te poate face mai puţin sociabil(ă) decât de obicei şi mai tăcut(ă). Îţi iei mai multe precauţii decât de obicei atunci când emiţi opinii, ceea ce te poate face să pari emotiv(ă). În principiu, acesta poate fi un lucru bun, dar în acelaşi timp, există riscul ca acest lucru să conducă la oportunităţi ratate. Fii precaut(ă), dar exprimă-te când e nevoie.

HOROSCOP 23 mai 2021 - Capricorn  

Saturn ajunge azi să retrogradeze prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general. Per ansamblu, trebuie să ai mai multă grijă cum îţi organizezi bugetul şi să economiseşti. S-ar putea ca oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor să fie mai puţine, ceea ce înseamnă că trebuie să fii pregătit(ă) ca, în unele momente, să te descurci cu puţin. În caz contrar, vei apela la fondurile de urgenţă maximă.

HOROSCOP 23 mai 2021 - Vărsător  

Saturn începe azi să retrogradeze prin chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu fii la fel de comunicativ(ă) ca de obicei, iar în anumite contexte, încerci să nu ieşi în evidenţă. De regulă, atenţia nu te deranjează, dar pe parcursul acestui tranzit, poate fi greu să te faci remarcat(ă) şi nici nu vrei acest lucru. Pe de altă parte, însă, poţi învăţa multe lucruri noi despre tine în această perioadă.

HOROSCOP 23 mai 2021 - Peşti

Saturn se mişcă de azi în sens aparent invers prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că meditaţia şi introspecţia îţi vor fi aliaţi de nădejde pe parcursul acestui tranzit. Poţi rezolva multe probleme care tărăgănează din trecut, cărora n-ai reuşit să le afli răspunsul încă. Aşadar, foloseşte-te de energia acestei retrogradări pentru a crea terenul propice pentru noi începuturi pe plan personal, detaşându-te de situaţii şi persoane care nu-ţi fac bine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici