HOROSCOP 24 decembrie | Un Ajun de Crăciun tensionat pentru aceste zodii. La ce trebuie să renunţe

  • Luna trece azi în Taur, de unde aplică la două careuri tensionate: unul cu Saturn şi altul cu Jupiter, ambele aflate în Vărsător.
  • Se anunţă aşadar un Ajun de Crăciun tensionat pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).
  • Acestea trebuie să facă nişte compromisuri pentru a avea sărbători liniştite.
4677 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 decembrie | Un Ajun de Crăciun tensionat pentru aceste zodii. La ce trebuie să renunţe

HOROSCOP 24 decembrie | Un Ajun de Crăciun tensionat pentru aceste zodii. La ce trebuie să renunţe

HOROSCOP 24 decembrie Berbec

Ajunul de Crăciun s-ar putea să te suprindă organizând ultimele detalii ale mesei de sărbători sau alte activităţi ce ţin de această ocazie importantă. Este posibil totuşi să-ţi fi făcut nişte planuri care nu se mai materializează. Ori poate îţi solicită cineva drag, cum ar fi un prieten, un împrumut pentru a definitiva şi el/ea pregătirile pentru Crăciun. În orice caz, simţi la buzunar impactul acestor angajamente care nu se materializează ori că trebuie să ajuţi pe cineva. La fel de posibil este să te afli în situaţia în care aştepţi restituirea unui împrumut sau un ajutor financiar care întârzie.

HOROSCOP 24 decembrie Taur

Per ansamblu, Ajunul de Crăciun te găseşte într-o dispoziţie bună. În fond, Luna tranzitează azi semnul naşterii tale, iar asta îţi dă energia şi buna dispoziţie de care ai nevoie pentru a perfecta până în cel mai mic detaliu masa şi activităţile de sărbători. Pe de altă parte, s-ar putea să apară unele mici tensiuni între tine şi unele figuri de autoritate din familia ta. E posibil să fie vorba despre o persoană de sex feminin de care te despart valori şi comportamente, cu care nu reuşeşti să rezonezi prea bine. Dacă munceşti azi, aşteaptă-te la discuţii aprinse cu şeful.

HOROSCOP 24 decembrie Gemeni

Nu pari a fi într-o dispoziţie prea plăcută astăzi. Poate are legătură cu anul acesta, care te-a zguduit destul de tare în anumite privinţe şi nu mai simţi ca în trecut spiritul sărbătorilor. Sau poate este vorba de ceva punctual care te supără, care ţine de momentul prezent. Încearcă să nu te mai gândeşti la evenimentele neplăcute din trecutul mai mult sau mai puţin îndepărtat. Bucură-te de timpul de calitate cu familia pe care îl petreci acum şi lasă grijile pe altă dată. S-ar putea ca soluţia la anumite probleme să vină chiar nefăcând nimic în anumite situaţii de viaţă.

HOROSCOP 24 decembrie Rac

Pe tine, Ajunul de Crăciun s-ar putea să te găsească destul de îngrijorat(ă). Te pune pe gânduri o prietenie, relaţia de cuplu, un parteneriat sau un proiect pe termen lung care nu par să evolueze în direcţia dorită. În momente ca acestea, ai tendinţa să cauţi vinovaţi pentru situaţia creată, dar înainte să se ajungă la reproşuri, încearcă să vezi dacă nu cumva este ceva care nu ţine de ceilalţi de lângă tine. În fond, anul acesta a pus la încercare relaţii şi obiective prin tot felul de circumstanţe care nu au depins de noi. Pofită de sărbători şi odihneşte-te.

HOROSCOP 24 decembrie Leu

Ajunul Crăciunului s-ar putea să te surprindă şi pe tine cam tensionat(ă). Este de înţeles atmosfera încărcată dintre tine şi partener, în contextul în care pregătirile de sărbători, de obicei stresante, sunt şi mai greu de dus la bun sfârşit într-un context ca acesta. Asigură-te că v-aţi împărţit sarcinile egal, că fiecare ştie ce are de făcut pentru ca lucrurile să iasă bine. La serviciu, dacă lucrezi astăzi, pot apărea motive de discordie între tine şi colegii de muncă ori un client cu vechime. Sau poate îşi exprimă şeful nişte îngrijorări cu privire la modul în care abordezi unele persoane.

HOROSCOP 24 decembrie Fecioară

În cazul tău, Ajunul Crăciunului vine la pachet cu o oboseală la care nu păreai să te aştepţi. Ai încercat să te pregăteşti din timp pentru sărbători, dar celebrarea Crăciunului în astfel de circumstanţe nu este deloc o treabă uşoară. Încearcă doar să nu pui la suflet dacă lucrurile merg prost. Până la urmă, ai făcut tot ce se putea în condiţiile date şi în contextul unei oboseli foarte mari acumulate de-a lungul acestui an. Nativii(ele) acestui semn care lucrează azi se pot aştepta la un program solicitant şi aglomerat, care nu le va da prea mult timp de plictiseală.

HOROSCOP 24 decembrie Balanţă

În ceea ce te priveşte, Ajunul de Crăciun s-ar putea să aducă nu doar cadouri, ci şi o atmosferă tensionată în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Ţi se dă impresia că nu ai făcut suficient pentru a le satisface anumite pretenţii sau dorinţe de sărbători, ceea ce riscă să pună în pericol celebrarea acestui important eveniment. Încearcă să vezi dacă poţi face ceva pe ultima sută de metri, iar dacă nu, mizează pe o atitudine calmă, pacifistă. Într-un final, vor percuta la tonul şi la atitudinea ta şi vor vedea că poate au exagerat în anumite privinţe.

HOROSCOP 24 decembrie Scorpion

Ajunul de Crăciun te găseşte şi pe tine într-un climat tensionat acasă. Tu şi partenerul de viaţă şi/ sau alţi membri ai familei aveţi idei diferite poate cu privire la anumite pregătiri de sărbători, iar asta riscă să conducă la un adevărat conflict. Atmosfera specifică evenimentului de mâine se va instala greu la voi în casă dacă nu încercaţi să lăsaţi unii de la ceilalţi, să vă întâlniţi undeva la mijloc. Arată-te dispus(ă) să ajungi la un compromis în legătură cu anumite lucruri şi într-un fel sau altul, vor adopta şi cei dragi o atitudine ceva mai conciliantă pe viitor.

HOROSCOP 24 decembrie Săgetător

Dacă nu ai făcut încă toate cumpărăturile pentru masa de sărbători ori nu l-ai ajutat pe Moş cu darurile, s-ar putea ca amânarea acestor achiziţii să te coste - la propriu - mai mult decât ţi-ai imaginat. Lăsând astfel de lucruri pe ultimul moment, nu mai ai timpul necesar să cauţi cele mai bune oferte şi să economiseşti. Aşadar, pregăteşte-te moral pentru eventualitatea în care scoţi din buzunar mai mult decât te-ai aşteptat. Pe de altă parte, ăsta nu-i un motiv pentru care să îţi strici sărbătorile. E drept, va trebui să îţi regândeşti bugetul, dar bucură-te de ele indiferent de circumstanţe.

HOROSCOP 24 decembrie Capricorn

Ajunul de Crăciun nu pare a fi unul ca în filme pentru tine. Asta se datorează faptului că timpul petrecut cu familia scoate la iveală şi diferenţe de viziune şi caracter între tine şi ei. Nu încape îndoiala că ţineţi unul la celălalt foarte mult, dar în acelaşi timp, atunci când staţi mai multe ore unii în compania celorlalţi, tind să se evidenţieze teme de discuţie care vă fac să polemizaţi. În circumstanţe ca acestea, este important să nu alimentezi scânteia conflictului. Mută discuţia în altă parte, rememorează un eveniment din trecut, concentrează-te pe ceea ce vă aduce mai aproape.

HOROSCOP 24 decembrie Vărsător

Unele veşti nu tocmai plăcute s-ar putea să eclipseze spiritul sărbătorilor. Poate primeşti un telefon care te pune pe gânduri, un e-mail care îţi dă motive de îngrijorare sau te deranjează ceva la gesturile sau vorbele unei persoane apropiate. S-ar putea totuşi ca reacţia ta să fie exagerată în raport cu proporţiile informaţiilor pe care le primeşti. În acestă perioadă şi mai ales în contextul sărbătorilor din acest an, tindem să fim mai sensibili, să le lăsăm mai afectaţi decât de obicei de lucruri pe care altfel le-am fi trecut cu vederea. Consultă-te şi cu alte persoane dacă ai temeri.

HOROSCOP 24 decembrie Peşti

Nici tu nu pari să te numeri printre nativii(ele) care resimt azi spiritul sărbătorilor. Poate e vina oboselii pe care ai acumulat-o în restul anului sau faptul că pregătirile de Crăciun n-au mers cum ţi-ai imaginat. Ori probabil că nu vei avea la masa festivă pe toţi cei dragi, iar asta îţi creează un sentiment de gol pe care nu prea ai cum să îl alini. Încearcă totuşi să fii recunoscător(oare) pentru lecţiile pe care ţi le-a oferit 2020. Nu toate au fost uşor de învăţat, dar ce contează, de fapt, este faptul că tu şi ai tăi sunteţi bine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici