HOROSCOP 24 MAI 2020. Semnele de Aer simt sprijin şi îndrumare din partea astrelor

La începutul şi la finele zilei, semnele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) simt sprijin şi îndrumare din partea astrelor, dar mai exact a Lunii care face conjuncţii cu Venus retrogradă şi Mercur în Gemeni. Pe de altă parte, la prânz, aceeaşi Lună aderă la un careu tensionat cu Neptun din Peşti, indiciu că Gemenii, dar şi celelalte zodii Mutabile (Fecioară, Săgetător şi Peşti) nu sunt tocmai favoritele astrelor. Ei trebuie să fie flexibili pentru a se bucura de timpul liber de duminica aceasta.

18130 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 MAI 2020. Semnele de Aer simt sprijin şi îndrumare din partea astrelor

HOROSCOP 24 MAI 2020. Semnele de Aer simt sprijin şi îndrumare din partea astrelor

HOROSCOP 24 MAI 2020 BERBEC

Comunici bine astăzi cu multe din persoanele cu care intri în contact, dar pe de altă parte, există riscul ca în raport cu alţii să nu ai parte de la fel de mult succes. Ba chiar s-ar putea să-ţi fie puse în gură vorbe pe care nu le-ai rostit ori să fii interpretat(ă) greşit involuntar. În orice caz, cert este că trebuie să ceri lămuriri şi să te asiguri că s-a înţeles ce ai transmis.

HOROSCOP 24 MAI 2020 TAUR

Din punct de vedere financiar, nu stai deloc rău, se pare, dar trebuie să fii atent(ă) încotro se duc resursele tale. Nu este tocmai momentul potrivit să faci planuri de vacanţă, să acorzi împrumuturi, chiar şi celor mai dragi dintre prieteni ori să faci investiţii în proiecte sau planuri de viitor. Mai aşteaptă puţin pentru că lucrurile sunt încă în continuă schimbare şi s-ar putea schimba oricând datele problemei. Nu strică să ai puţină răbdare.

HOROSCOP 24 MAI 2020 GEMENI

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi, dar ceva din atitudinea ta ar putea să deranjeze unele persoane cu care chiar nu vrei să te pui rău. Dacă lucrezi azi, ar putea fi vorba despre superiori. La fel de posibil este să deranjezi un membru important din comunitate sau pe cineva care are puterea să influenţeze modul în care eşti perceput(ă) pe plan social. nu îţi asuma aşadar riscuri inutile şi nu te lega la cap inutil.

HOROSCOP 24 MAI 2020 RAC

S-ar putea să fii destul de abătut(ă) astăzi, iar acest lucru se datorează multitudinii de gânduri care îţi circulă astăzi prin minte. În primă fază, reuşeşti să nu le laşi să te afecteze prea tare, dar apoi s-ar putea să te copleşească de tot. Caută să vezi partea plină a paharului, să nu te laşi afectat(ă) de temeri care nu se probează de fapt în realitate. De asemenea, găseşte motive să scapi de energia negativă.

HOROSCOP 24 MAI 2020 LEU

Te animă azi tot felul de lucruri, de la recuperarea parţială a vieţii sociale şi până la reluarea unor proiecte suspendate până acum. Dar cu toate acestea, îţi este greu să nu te gândeşti care a fost efectul perioadei tulburi prin care am trecut cu toţii asupra unor relaţii de prietenie şi a unor planuri de altfel promiţătoare pe termen lung. Urmările există, bineînţeles, dar se vor ameliora destul de mult pe parcurs, în timp.

HOROSCOP 24 MAI 2020 FECIOARĂ

Aceasta este o zi în care pari să te simţi bine în pielea ta şi dovedeşti multă încredere în forţele proprii. Ţine cont însă că, pentru anumite persoane - şefi, partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţi sau colaboratori -, o astfel de atitudine este echivalentă cu condescendenţa, deşi nu este în intenţia ta să te afişezi superior(oară). Străduieşte-te să nu le laşi o astfel de impresie şi asigură-te că înţeleg de ce faci ce faci azi.

HOROSCOP 24 MAI 2020 BALANŢĂ

Eşti activ(ă) azi din punct de vedere mental, iar acest lucru se vede din faptul că ai o perspectivă clară asupra tuturor întâmplărilor şi situaţiilor de astăzi. Pe de altă parte, s-ar putea ca, în privinţa anumitor chestiuni profesionale sau de muncă în general, să nu afişezi o la fel de bună mobilizare în plan mental. Acest lucru se datorează cel mai probabil oboselii, semn că trebuie să îţi faci timp mai mult pentru odihnă.

HOROSCOP 24 MAI 2020 SCORPION

Simţurile tale sunt foarte puternice astăzi, ceea ce te ajută să intuieşti mai bine stările celor din jur, dar şi să aduni în tine ca un burete vibraţiile celor cu care intri în contact. Iar dacă nu le procesezi eficient, s-ar putea ajunge la tot felul de tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Caută aşadar să vezi dacă chiar ai motive să fii indignat(ă) sau ai preluat ceva din energia celorlalţi.

HOROSCOP 24 MAI 2020 SĂGETĂTOR

Te înţelegi relativ bine cu partenerul astăzi, dar doar până se complică unele chestiuni de ordin domestic, casnic sau locativ. În acele privinţe, viziunile voastre nu se mai intersectează în niciun punct, ceea ce poate ajunge să conducă la schimburi de replici destul de acide. Încearcă să te pui în bocancii săi, să vezi care este motivul pentru care are o părere diametral opusă de a ta. Aşa s-ar putea să depistezi şi unele similitudini.

HOROSCOP 24 MAI 2020 CAPRICORN

Eşti într-o formă fizică bună astăzi şi/ sau ai capacitatea de a te motiva pentru a-ţi finaliza cu bine tot ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi sau săptămâna aceasta în general. Pe de altă parte, riscă să se ivească schimbări pe care nu le-ai luat în calcul, urgenţe sau amânări de care nu erai conştient(ă). În situaţii ca acestea, trebuie să dai dovadă de flexibilitate, să nu rămâi ancorat(ă) în planuri care nu mai merg.

HOROSCOP 24 MAI 2020 VĂRSĂTOR

Eşti într-o formă fizică bună astăzi şi/ sau ai capacitatea de a te motiva pentru a-ţi finaliza cu bine tot ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi sau săptămâna aceasta în general. Pe de altă parte, riscă să se ivească schimbări pe care nu le-ai luat în calcul, urgenţe sau amânări de care nu erai conştient(ă). În situaţii ca acestea, trebuie să dai dovadă de flexibilitate, să nu rămâi ancorat(ă) în planuri care nu mai merg.

HOROSCOP 24 MAI 2020 PEŞTI

Şi tu te înţelegi bine cu familia azi, atât cu cea din care provii, cât şi cu cea pe care ţi-ai întemeiat-o tu. Dar totuşi nu pot să nu te deranjeze anumite comportamente sau cuvinte ale unor rude apropiate. Caută mai bine să le treci cu vederea, căci nu rezolvi nimic dacă încerci să îi convingi de contrariu printr-un ton răstit sau ridicat. Reia subiectul în zilele următoare, când se calmează spiritele cât de cât.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici