HOROSCOP 25 DECEMBRIE: Surprize şi veşti-bombă de Crăciun. Pregăteşte-te pentru orice azi

Mercur din Capricorn trasează azi un trigon armonios lui Uranus retrograd din Taur, iar asta înseamnă că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor fi cadorisite de Moş Crăciun cu unele momente frumoase astăzi. Pe alte semne, le iau prin surprindere veşti de-a dreptul neaşteptate.

5867 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 DECEMBRIE: Surprize şi veşti-bombă de Crăciun. Pregăteşte-te pentru orice azi

HOROSCOP 25 DECEMBRIE: Surprize şi veşti-bombă de Crăciun. Pregăteşte-te pentru orice azi

HOROSCOP 25 decembrie Berbec

Sărbătoarea Crăciunului te găseşte într-o dispoziţie bună, liniştit(ă) că te bucuri de stabilitate în nişte circumstanţe nu tocmai uşoare de suportat pentru multă lume. S-ar putea să mai apară totuşi nişte cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul, nişte achiziţii de care ai uitat şi de care trebuie să te ocupi pe ultima sută de metri. Dar cu toate că nu erau programate şi poate că nici nu aveai cum să le anticipezi din timp, reuşeşti încă să te bucuri de atmosfera festivă a zilei. Ai lângă tine pe cei dragi, sunteţi cu toţii bine, concediul poate aşadar începe.

HOROSCOP 25 decembrie Taur

Crăciunul te surprinde într-o dispoziţie foarte bună. Luna este încă în semnul naşterii tale, ceea ce te ajută printr-un plus de veselie şi energie. Nu eşti tu genul de persoană care să se manifeste exteriorizat, pe faţa căreia se vede bucuria acestei zile, dar în sinea ta, te poţi declara împlinit(ă), în ciuda momentelor grele pe care le-ai traversat în acest an. De asemenea, s-ar putea să primeşti veşti bune din străinătate, de la cineva drag, ceea ce dă o notă şi mai bună zilei. Poată că nu eşti la fel de entuziasmat(ă) ca în alţi ani, dar simţi sărbătoarea.

HOROSCOP 25 decembrie Gemeni

În cazul tău, Crăciunul ar putea veni la pachet cu momente de nostalgie faţă de ceea ce înseamna pentru tine această sărbătoare în alţi ani. Probabil că nu ai lângă tine pe toţi cei pe care îi iubeşti ori circumstanţele actuale nu îţi permit să dai curs obiceiurilor tale festive. Dar cu toate acestea, se vede că faci eforturi să celebrezi acest eveniment în ciuda acestor inconveniente. Până la urmă, Crăciunul este despre recunoştinţă, iar tu ai multe motive să fii fericit(ă). Gândeşte-te la acest moment ca la unul în care Universul te îndeamnă să vezi partea plină a paharului.

HOROSCOP 25 decembrie Rac

Crăciunul, în cazul tău, reprezintă un moment încărcat de optimism, de speranţă vis-a-vis de viitor şi de ziua de mâine. Ai lângă tine persoana iubită şi pe cei dragi, poate apuci să te vezi şi cu prietenii, faţă în faţă ori printr-o videoconferinţă. În orice caz, nu te simţi alienat(ă), despărţit(ă) de cei dragi aşa cum probabil te-ai fi aşteptat să celebrezi sărbătorile acestei ierni. Atmosfera festivă şi spiritul Crăciunului te ajută să îţi recapeţi entuziasmul cu privire la proiectele şi angajamentele pe care ţi le-ai luat pentru Anul Nou. Nu îţi fie teamă să visezi şi să-ţi urmezi planurile.

HOROSCOP 25 decembrie Leu

Şi pe tine te surprinde Crăciunul bucuros(oasă) că ai stat în toată această perioadă pe linia de plutire, că te-ai încadrat în bugetul pe care l-ai alocat sărbătorilor şi că ai reuşit să faci toate cumpărăturile pe care le-ai planificat. Te aşteaptă aşadar o zi armonioasă, în care tot ce trebuie să faci este să te bucuri de momentele frumoase alături de cei dragi. Dacă te numeri însă printre nativii(ele) care lucrează azi, caută să te concentrezi pe partea bună a lucrurilor. Sigur te vei alege cu un plus la salariu care te va ajuta să te menţii la suprafaţă.

HOROSCOP 25 decembrie Fecioară

Crăciunul te surprinde într-o stare de spirit veselă, perfectă pentru celebrarea acestui eveniment alături de persoana iubită şi/ sau de copii. Este de înţeles dacă nu toată lumea din familie este la fel de entuziasmată cu privire la sărbătorile acestei ierni, dar ceva din atitudinea ta optimistă va ajunge să îi influenţeze şi pe ei în bine. Sau poate că ajutorul pe care l-ai oferit Moşului îi face într-atât de fericiţi încât uită pentru un moment de toate momentele neplăcute din acest an. În orice caz, te numeri printre nativii(ele) care simt, aproape ca în alţi ani, atmosfera acestui eveniment.

HOROSCOP 25 decembrie Balanţă

Te numeri azi printre cei(le) care resimt la adevărata intensitate atmosfera sărbătorilor de iarnă. Asta se datorează faptului că îi ai lângă tine pe cei la care ţii, că ai reuşit să te pregăteşti pentru sărbători aşa cum se cuvine, că faci eforturi să te concentrezi pe lucrurile bune pe care ţi le-a adus acest an. Cu toate că ar mai putea exista mici tensiuni în familie, situaţii în care o rudă sau alta încearcă să se impună, reuşeşti să treci peste ele fără a le exagera proporţiile. În fond, şi momentele de acest gen fac parte din apanajul sărbătorii.

HOROSCOP 25 decembrie Scorpion

Pentru tine, Crăciunul este în acest an prilejul de a petrece mai mult timp cu cei dragi. În contextul creat de 2020, nu se poate spune că v-au lipsit momentele împreună, dar nu toate au fost de calitate. Grijile şi tensiunile şi-au făcut loc şi la voi în familie, dar aţi reuşit să le navigaţi fără prea mare dificultate. Asta v-a sudat şi mai mult şi v-a arătat că atunci când formaţi o echipă, nicio provocare nu este prea mare pentru voi. Aşadar, caută să faci din această sărbătoare o ocazie de a celebra unitatea dintre tine şi cei dragi.

HOROSCOP 25 decembrie Săgetător

Se arată pentru tine un Crăciun în care te simţi, după multă vreme în acest an, în controlul situaţiei. Ai lângă tine oamenii dragi, ai reuşit să te organizezi în ciuda stresului şi oboselii, ai avut la dispoziţie resursele necesare pentru a le crea apropiaţilor spiritul sărbătorilor şi al obiceiurilor de odinioară. Asta îţi dă forţa să priveşti cu mai multă speranţă către viitor, să nu te laşi afectat(ă) de evenimentele mai puţin plăcute ale anului acesta. Iar dacă te concentrezi doar pe aspectele pozitive, nici nu vei simţi că acesta este un Crăciun atipic, diferit faţă de alţi ani.

HOROSCOP 25 decembrie Capricorn

În contextul unui Crăciun ieşit din tipare ca cel din 2020, eşti totuşi într-o dispoziţie bună şi reuşeşti să-ţi menţii zâmbetul pe buze. În fond, te ajută şi faptul că ai aproape familia şi pe cei dragi, că totuşi ai reuşit să pregăteşti aceste sărbători aşa cum ţi-ai propus. Pentru a consolida această atmosferă pozitivă, nu lăsa discuţiile să cadă pe o pantă descendentă, ci caută să le concentrezi asupra aspectelor optimiste ale anului care bate la uşă. Până la urmă, aveţi cu toţii planuri pentru 2021 şi o grămadă de motive să fiţi entuziaşti când vă gândiţi la ele.

HOROSCOP 25 decembrie Vărsător

Tot despre viitor este şi pentru tine această sărbătoare. Venirea ei îţi redă parcă energia şi optimismul şi te face să te gândeşti la toate lucrurile minunate pe care le vei face în 2021. Ai lângă tine oameni care cred în tine şi în visurile tale, care sunt capabili şi disponibili să te ajute printr-un sfat sau chiar cu o contribuţie financiară. Nu pierde ocazia acestui Crăciun pentru a menţine contactul viu prin intermediul unei vizite sau al unei videoconferinţe. E drept că va fi greu să îi vezi pe toţi cei care contează pentru tine, dar gestul contează acum.

HOROSCOP 25 decembrie Peşti

Multe din evenimentele acestui an ţi-au arătat că este greu să menţii controlul, că unele circumstanţe nu ţin de tine şi tot ce poţi face este să te adaptezi. Crăciunul, în acest an, este despre a-ţi construi tu atmosfera de sărbătoare. Dacă tânjeşti după obiceiurile din alţi ani, care acum nu mai sunt sigure ori nu sunt permise, nu ai nimic de câştigat, ba chiar rişti să ştirbeşti din spiritul sărbătorii. Cu siguranţă ai reuşit să modelezi pregătirile după contextul actual, să construieşti pentru tine şi cei dragi un cadru în care să vă bucuraţi de această festivitate în armonie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici