HOROSCOP 25 MAI 2020. Zodiile de Apă şi cele de Pământ sunt productive şi inspirate azi

Săptămâna începe cu intrarea Lunii în domiciliul său, Racul, de unde formează un aspect minor armonios de sextil cu Uranus din Taur. La o configuraţie asemănătoare şi tot cu Uranus aderă şi Marte din Peşti, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) sunt productive şi inspirate azi, mai ales când interacţionează unele cu celelalte.

13130 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 MAI 2020. Zodiile de Apă şi cele de Pământ sunt productive şi inspirate azi

HOROSCOP 25 MAI 2020. Zodiile de Apă şi cele de Pământ sunt productive şi inspirate azi

HOROSCOP 25 MAI 2020 BERBEC

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi, dar pare să îţi lipsească totuşi ceva din atitudinea ta obişnuită. Parcă nu eşti la fel de energic(ă) şi preferi mai degrabă să îi laşi pe alţii să iasă în faţă. Din punct de vedere financiar, premisele sunt însă mai bune. Când şi de unde te aştepţi mai puţin, apar oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor, iar acest lucru îţi permite să faci unele investiţii acasă ori să achiziţionezi lucruri care altfel ar mai fi rămas o vreme pe lista de cumpărături. Dar caută totuşi să pui câte ceva deoparte.

HOROSCOP 25 MAI 2020 TAUR

Excelezi astăzi la capitolul comunicare, prilej numai bun să iei contactul cu clienţii şi colaboratorii pentru a dezbate idei de proiecte viitoare sau pentru a discuta strategii care crezi că ar fi de bun augur să fie implementate. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, apar noi oportunităţi de a lega parteneriate sau de a înregistra progrese notable în cadrul celor deja existente. De asemenea, începi să reintrii în normalitate şi în plan social, organizând poate o mică ieşire în parc sau la plimbare prin oraş pentru tine şi un grup mic de prieteni. Îţi va face bine să îi revezi.

HOROSCOP 25 MAI 2020 GEMENI

Multe evenimente care au loc astăzi îţi dau de înţeles că cineva acolo sus are grijă de tine sau că ai în jurul tău persoane care te sprijină fără să aştepte nimic în schimb. La serviciu şi în plan financiar, te dovedeşti omul potrivit la locul potrivit, în sensul că te intersectezi constant astăzi cu oportunităţi de a-ţi demonstra valoarea profesională şi de a te alege cu beneficii materiale consistente de pe urma acestei vizibilităţi. Nu te culca însă pe-o ureche pentru că dacă nu livrezi rezultatele promise, s-ar putea ca protectorii să îşi ia mâna ocrotitioare de deasupra ta.

HOROSCOP 25 MAI 2020 RAC

Începi săptămână animat(ă) de ideea proiectelor şi a colaborărilor de care te vei ocupa în zilele care urmează. Eşti în punctul în care încep să se concretizeze nişte planuri îndelung rumegate şi răsdiscutate cu cei implicaţi într-o formă sau alta în materializarea lor. În plus, s-ar putea să îţi vină o aprobare sau un aviz, care îţi permite să grăbeşti ritmul sau să treci la următoarea etapă din proiecte. Dacă susţii astăzi un examen oral, la sală în condiţii speciale sau acasă, fii sigur(ă) că astrele te vor susţine în acest demers. Şi călătoriile întreprinse azi îşi vor atinge scopul.

HOROSCOP 25 MAI 2020 LEU

Săptămâna debutează pe un fundal armonios în plan relaţional. Atât în cuplu, cât şi în raport cu cei cu care colaborezi, se remarcă un sentiment de bună înţelegere şi o viziune sănătoasă asupra a ceea ce ar trebui să implice competitivitatea într-o echipă. Spre deosebire de alte zile, în care se duc lupte aprige pentru autoritate, astăzi înţelege fiecare ce şi cât are de făcut pentru a-şi aduce aportul la proiectele comune. Aşadar, se întrevede o zi foarte potrivită în care să lucrezi în colaborare cu ceilalţi, fie pentru a atinge obiective profesionale, fie în scopul unor deziderate de cuplu.

HOROSCOP 25 MAI 2020 FECIOARĂ

Şi tu te bucuri astăzi de succese dacă lucrezi îndeaproape cu ceilalţi. Aveţi idei şi viziuni similare, iar acest lucru vă ajută să construiţi un plan coerent pentru a bifa nişte obiective importante. Prin urmare, fă-ţi timp azi să te întâlneşti cu clienţii şi colaboratorii pentru a discuta stadiul actual al proiectelor comune. În felul acesta, veţi fi pregătiţi să faceţi următorul pas când se stabilizează progresele înregistrate până acum. Alţi(te) nativi(e) pot profita de acest context astral pentru a-şi schiţa planurile de vacanţă cu partenerul şi prietenii. Pregăteşte-te însă mental pentru eventualitatea-n care nu le poţi pune în practică.

HOROSCOP 25 MAI 2020 BALANŢĂ

Te aşteaptă la orizont o zi extrem de productivă şi nu este exclus ca cel puţin o parte din motivaţia ta să vină de la ceilalţi. Pluteşte în aer un oarecare aer de competitivitate, dar nu de tipul celui care anunţă bătălii de orgolii. Mai degrabă, primeşti încurajări sau te simţi impulsionat(ă) să îţi depăşeşti limitele de randamentul pe care îl afişează şefii sau colegii de lucru. De bună înţelegere ai parte şi în cuplu, iar atitudinea partenerului la muncă îţi poate servi azi drept sursă de inspiraţie. Chiar dacă poate lucraţi în domenii diferite, cere-i sfatul în anumite privinţe.

HOROSCOP 25 MAI 2020 SCORPION

În plan sentimental, totul merge astăzi mai bine decât te-ai aşteptat. Te înţelegi bine cu partenerul, iar cu copiii comunici eficient, în ciuda diferenţelor de viziune specifice generaţiilor din care faceţi parte. Vă ajută însă şi faptul că aveţi preocupări comune, că principiile şi valorile voastre se intersectează într-o măsură destul de mare. Dacă eşti în concediu, propune-le celor dragi o mică excursie pe lângă casă, o plimbare prin natură sau prin parc. Chiar dacă nu ţi-ai luat încă vacanţă, poţi să le propui aşa ceva celor dragi după programul de la muncă. Astfel vă va merge bine întreaga săptămână.

HOROSCOP 25 MAI 2020 SĂGETĂTOR

Nu te aştepta la un început de săptămână lejer. Potrivit astrelor, lunea acesta va fi una solicitantă şi aglomerată, atât la serviciu, cât şi acasă. Deşi nu ţi-ai propus un program prea încărcat pe azi, vor avea grijă să apară unele sarcini şi treburi la care nu te-ai fi aşteptat sau de care te gândeai să te ocupi în a doua parte a săptămânii. În orice caz, vestea bună este că te mobilizezi exemplar şi nu pierzi prea multă vreme lamentându-te pe seama multitudinii de responsabilităţi care îţi revin. Ai toate motivele să fii mândru(ă) de tine la finele zilei.

HOROSCOP 25 MAI 2020 CAPRICORN

Cât priveşte sectorul profesional, astrele sunt secretoase astăzi şi nu ne oferă prea multe detalii despre cum îţi va merge la serviciu. Dar în plan sentimental, totul pare să decurgă peste aşteptări. Dacă te-ai confruntat cu probleme de comunicare în interacţiunea cu cei dragi, acest aspect se va remedia astăzi. Construieşti punţi între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copiii făcând apel la lucrurile pe care le aveţi în comun, la ceea ce vă apropie în loc să vă despartă. În felul acesta, depăşeşti cu succes momentele stânjenitoare de pauză conversaţională şi dezamorsezi la timp situaţiile cu potenţial tensionat.

HOROSCOP 25 MAI 2020 VĂRSĂTOR

Această zi se anunţă a fi una propice pentru a te ocupa de îndatoririle tale casnice. Aşadar, dacă au rămas treburi de săptămâna trecută de rezolat sau vrei să îţi eliberezi weekendul încă de astăzi, ai putea să îţi foloseşti timpul liber de după programul de la serviciu în acest scop. În plus, astrele sprijină şi investiţiile în spaţiul de locuit ori în satisfacerea unor nevoi importante ale familiei. Fie că achiziţionezi un apar electrocasnic care îţi uşurează unele sarcini sau îţi faci timp pentru cumpărături, cert este că iniţiativele tale în acest sens vor fi întâmpinate bine de familie.

HOROSCOP 25 MAI 2020 PEŞTI

Comunici bine astăzi, iar beneficiile se văd imediat. Mai exact, pui în ordine nişte chestiuni presante de familie, care altfel ar fi trenat o lungă perioadă de timp. Ştii cum să le vorbeşti celor dragi pentru a-i încuraja la dialog şi pentru a găsi împreună soluţii la problemele care vă vizează în aceeaşi proporţie. Ai toate motivele să ai încredere în ideile tale, deci caută să le susţii într-o manieră convingătoare, astfel încât să devină şi ei conştienţi de utilitatea şi fezabilitatea lor. Nu strică nici să reiei subiecte mai vechi, rămase în aer sau care au dus la conflicte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici