HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE: Momente de răscruce pentru trei zodii. Cum li se schimbă viaţa azi

Luna din Capricorn perfectează azi o conjuncţie dublă cu Jupiter şi Pluto retrograd din Capricorn. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) simt că este momentul să facă schimbările de care s-au temut în ultima vreme.

6013 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE: Momente de răscruce pentru trei zodii. Cum li se schimbă viaţa azi

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Berbec 

Se întrevede astăzi o zi complicată pe plan profesional. Acest lucru s-ar putea totuşi să aibă mai puţin legătură cu sarcinile care îţi revin şi mai multă cu felul în care eşti perceput(ă) în societate, respectiv de către superiori. Aşadar, preocuparea ta principală ar trebui să fie aceea de a te promova într-un mod veridic, fără a promite lucruri pe care nu le poţi livra. Doar în acest fel vei reuşi să atragi atenţie pozitivă, să-ţi formezi credibilitatea de care ai nevoie în domeniul de activitate şi în raport cu superiorii ori alţi vectori de influenţă la locul de muncă.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Taur 

Conjuncţia Lunii cu Jupiter şi Pluto se perfectează azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiilor, motiv pentru care se întrevede o zi cu tot felul de experienţe pentru tine. Fie că ai în program o deplasare, susţinerea unui examen sau înscrierea la un curs ori nişte interacţiuni cu persoane mai în vârstă sau cu alte mentalităţi, este clar că vei da peste situaţii care vor schimba ceva la felul în care vezi lumea şi pe cei din jurul tău. Nu este neapărat să fie vorba despre evenimente negative, deci poate avea loc ceva îmbucurător pentru tine.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Gemeni

În cazul tău, acest eveniment astral se formează în casa relaţiilor şi a banilor, semn că în relaţia de cuplu sau în orice colaborare avută pe plan profesional, finanţele constituie astăzi un subiect de discuţie absolut prioritar. Trebuie să vă puneţi repede de acord cum procedaţi în legătură cu unele cheltuieli şi ce investiţii ar fi cel mai bine să faceţi pentru a vă valorifica economiile. Poate fi ceva mai greu să ajungeţi la un numitor comun, dar nu uita că scopul vostru este acelaşi. Până la urmă, vor lăsa şi ei de la ei, deci fă şi tu asta.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE  - Rac

Conjuncţia Lunii cu Jupiter şi Pluto se formează în harta ta astrală în casa parteneriatelor, inclusiv cele profesionale şi care ţin de viaţa ta personală. Aşadar, se anunţă o zi importantă pentru acestea, în care se pot schimba direcţii de evoluţie într-un mod radical. Este un moment în care trebuie să afişezi multă sinceritate şi siguranţă pe intenţiile cu care vin în întâmpinarea acestor persoane. Pot ieşi la iveală detalii ascunse şi momente măturate sub covor în trecut, care semnalează faptul că este nevoie de mai multă transparenţă în raport cu cei cu care lucrezi şi persoana cu care convieţuieşti.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Leu

În ceea ce te priveşte, acest eveniment astral se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii. În ambele sectoare, se întrevede o zi solicitantă, care te împinge să îţi depăşeşti limitele. Oboseala îşi poate spune cuvântul, dar ţi se oferă oportunitatea să apelezi la resursele tale interioare pentru a-ţi duce la bun sfârşit activităţile. Ai grijă însă cât tragi de tine, până unde insişti cu energia ta, căci există riscul să nu mai poţi face mare lucru în zilele următoare, să fii prea epuizat(ă) pentru a te ţine de planurile tale de weekend. Este important deci să ştii cât forţezi. 

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Fecioară 

Conjuncţia Lunii cu Jupiter şi Pluto se realizează în horoscopul general în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce denotă faptul că se anunţă o zi plină de evenimente în raport cu aceştia. Pe de-o parte, asta ar putea anunţa întâmplări cu caracter negativ, cum ar fi tensiunile sau problemele generate de ieşirea la iveală a unor secrete. Pe de altă parte, poate fi vorba de unele probleme prin care treceţi împreună şi care vă arată că, la finalul zilei, sunteţi mai puternici împreună. Oricare ar fi caracterul acestor situaţii, cert este că relaţia cu cei dragi trece prin transformări.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Balanţă

În horoscopul tău general, acest eveniment astral îţi indică faptul că, în familie, vor avea loc unele evenimente care pot avea un impact emoţional foarte puternic asupra ta ca individ şi a voastră ca grup. S-ar putea să nu fie vorba de ceva îmbucurător, dar se va ajunge la un punct de unde puteţi construi lucruri durabile împreună. În ultima vreme, lucrurile poate că nu au mers aşa cum trebuia, dar astăzi se luminează sectoarele în care trebuie să lucraţi mai mult pentru a vă asigura un parcurs bun împreună. Iar pentru asta este nevoie de deschidere la nivel emoţional.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Scorpion 

În harta ta solară, conjuncţia Lunii cu Jupiter şi Pluto are loc în planul comunicării, ceea ce înseamnă că felul în care vorbeşti şi în care te comporţi are o influenţă mare astăzi asupra modului în care vor evolua unele relaţii. Controlează-ţi aşadar reacţiile în momentele-cheie şi asigură-te că nu întreci limita. Chiar şi cele mai spinoase subiecte pot fi tratate într-un fel în care să nu creeze distanţă între tine şi interlocutorii tăi. Asta nu înseamnă că trebuie să te ascunzi ori să machezi adevărul; caută doar să amortizezi căderea unor cuvinte care pot fi percepute în mod denaturat.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Săgetător

În horoscopul tău solar, acest stellium are loc în casa banilor şi a bunurilor, ceea ce ar putea înseamna că se schimbă ceva fundamental în raportarea ta faţă de finanţe. În cel mai puţin pozitiv caz, asta înseamnă că ai de-a face cu o pierdere sau cu o altă situaţie care te obligă să îţi reevaluezi atitudinea faţă de buget. În ceea ce îi/le priveşte pe alţi(te) nativi(e), poate fi vorba de o achiziţie neînţeleaptă în contextul actual, care îi îndeamnă să facă acelaşi lucru, adică să ţină o evidenţă mai clară a banilor şi să îşi impună unele limite.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Capricorn 

Conjuncţia Lunii cu Jupiter şi Pluto se formează fix în semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să ai mai multă încredere în propria persoană şi să gestionezi mai uşor situaţiile dificile de peste zi. Pe de altă parte, acelaşi eveniment astral te-ar putea face mai direct(ă) în anumite circumstanţe care, de fapt, solicită din partea ta un oarecare nivel de tact şi diplomaţie. Aşadar, trebuie să analizezi cu ce situaţii ai de-a face, astfel încât să nu te impui acolo unde ar fi fost nevoie de flexibilitate şi să nu laşi de la tine când trebuia să fii asertiv(ă).

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Vărsător 

În cazul tău, întâlnirea celor trei astre are loc în casa subconştientului din harta ta solară, ceea ce te face să te raportezi des la trecut pe parcursul acestei zile. Asta s-ar putea datora şi faptului că au loc în viaţa ta personală de acum evenimente care îţi aduc aminte de episoade mai puţin fericite de mai demult, de oameni care nu ţi-au adus doar bucuri. Nu lăsa însă aceste amintiri să te afecteze prea tare şi să îşi pună iremediabil amprenta pe atitudinea ta din prezent. E bine să îţi asumi lecţiile trecutului, dar ai grijă cum le aplici.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE - Peşti

Conjuncţia Lunii cu Jupiter şi Pluto ar putea schimba destul de mult direcţia ta în următoarea perioadă. Mai exact, s-ar putea să aducă evenimente importante în planul proiectelor de viitor, pe termen mai scurt sau mai lung, indiferent dacă tu le coordonezi sau doar eşti implicat(ă) în ele. Aşadar, trebuie să dai dovadă de flexibilitate în anumite momente, să te gândeşti că socoteala de acasă nu se potriveşte chiar mereu cu cea din târg. În caz contrar, s-ar putea să ţii cu dinţii de oameni şi planuri care nu te vor conduce acolo unde îţi doreşti, aproape de obiectivele tale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici