HOROSCOP 27 aprilie 2022. Conjuncţii multiple în Peşti. Zodiile sunt racordate la vocea interioară, care le trimite mesaje importante

Luna realizează azi un stellium în Peşti cu Venus, Neptun şi Jupiter înainte de a intra în Berbec, iar diseară, Venus aderă la o conjuncţie tot în Peşti cu Neptun. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) sunt încă foarte bine racordate la vocea lor interioară, care le ajută să traverseze mai uşor situaţii de viaţă complexe.

12657 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 aprilie 2022. Conjuncţii multiple în Peşti. Zodiile sunt racordate la vocea interioară, care le trimite mesaje importante

HOROSCOP 27 aprilie 2022

HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Berbec

Conjuncţiile Lunii şi a lui Venus arată faptul că şi astăzi s-ar putea să fii destul de absorbit(ă) de gândurile tale. Nu eşti o persoană care să facă prea des acest lucru, dar din când în când, îţi cade bine să te opreşti puţin din alergătura de zi cu zi şi să vezi dacă eşti bine cu tine, dacă există experienţe recente mai puţin plăcute pe care nu le-ai procesat pe îndelete până acum. Diseară, Luna trece în semnul naşterii tale, prilej extrem de bun să te foloseşti de lecţiile asumate în ultimele zile pentru a-ţi ajuta pe alocuri atitudinea.

HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Taur

Conjuncţiile Lunii şi a lui Venus îţi menţin atenţia concentrată asupra planurilor de viitor. Ai toate motivele să fii optimist(ă) în legătură cu ceea ce te aşteaptă în următoarea perioadă. Ai tras mult pentru a vedea progrese în privinţa proiectelor de care te ocupi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. În a doua parte a zilei, Luna se mută în casa subconştientului, semn că trebuie să te mai gândeşti şi la tine, mai ales dacă oboseala sau stresul te-au făcut să reacţionezi în moduri care nu îţi sunt familiare în ultima perioadă. Altfel, pot conduce la consecinţe deloc pozitive.

HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Gemeni 

Conjuncţiile Lunii şi a lui Venus arată că centrul tău de interes rămâne sectorul profesional. Se întâmplă lucruri bune pentru tine pe acest plan. Te simţi apreciat(ă) şi, mai mult decât atât, apar semnale că vei vedea unele îmbunătăţiri în ceea ce priveşte statutul tău la locul de muncă şi/ sau în domeniul de activitate. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa planurilor de viitor, ceea ce arată că este un moment bun să te concentrezi şi pe alte proiecte pe termen lung, care nu ţin neapărat de sectorul profesional sau de aria ta de activitate principală.

HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Rac

Conjuncţiile Lunii şi a lui Venus indică faptul că şi astăzi s-ar putea să ai parte de unele revelaţii binemeritate. Începi să vezi unele chestiuni ce ţin de viaţa personală sau profesională într-o altă lumină, ceea ce te ajută să concepi o strategie eficientă în ce le priveşte. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa carierei, semn că apar oportunităţi de a te afirma la serviciu şi de a primi atenţie pozitivă din partea superiorilor. Eşti ambiţios(oasă), iar acest lucru te ajută să ieşi în evidenţă în compania în care lucrezi şi/ sau în domeniul de activitate.

HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Leu 

Conjuncţiile Lunii şi a lui Venus arată că discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi vizează şi astăzi finanţele în comun sau, mai bine spus, ceea ce aţi reuşit sau ori nu aţi reuşit să faceţi cu ele. Tonul pe care se duc este unul mai liniştit decât ieri, ceea ce arată că se va ajunge în curând la o strategie comună. În a doua parte a zilei, Luna schimbă semnul şi pregăteşte un context astral bun pentru a susţine examene, pentru a pleca într-o călătorie sau pentru a te ocupa de chestiuni birocratice mai complicate.

HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Fecioară

Conjuncţiile Lunii şi a lui Venus au loc în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce arată că, atât în plan personal, cât şi la nivel profesional, cele mai mari realizări ale zilei se datorează într-o proporţie mare partenerul de viaţă şi/ sau celor cu care lucrezi. Aşadar, este important să comunicaţi eficient unul cu celălalt şi să vă asiguraţi că există echilibru în raportul de forţe. Apoi, Luna intră în casa relaţiilor şi a banilor şi există riscul să apară diferenţe de opinie în legătură cu ceea ce urmează să se facă în privinţa unor fonduri la comun.

HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Balanţă

Conjuncţiile Lunii şi cea a lui Venus se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, motiv pentru care nu duci lipsă astăzi de randament şi te înţelegi foarte bine cu colegii de muncă. aşadar, s-ar putea ca, până la finalul programului, să realizezi mai multe lucruri decât te-ai aşteptat. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că vei primi un ajutor important de la partenerul de viaţă şi/ sau de la cei cu care lucrezi. Prin urmare, dacă ai parte de unele provocări, caută să le ceri ajutorul după-amiază.

HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Scorpion

Conjuncţiile Lunii şi a lui Venus se formează în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. În cazul în care eşti single, prima parte a zilei este una perfectă pentru întâlniri romantice, iar dacă lucrezi într-un domeniu creativ, nu vei duce lipsă de inspiraţie astăzi. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa muncii şi a sănătăţii, prilej bun să ai grijă de sănătatea ta, să faci mişcare, dar şi să te ocupi de chestiuni de rutină, ce urmează protocoale.

HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Săgetător 

Conjuncţiile Lunii şi a lui Venus se perfectează în casa familiei din astrograma ta solară, motiv pentru care te bucuri de o zi liniştită alături de cei dragi, în care tolerezi destul de bine diferenţele de comportament şi/ sau de mentalitate între voi. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce înseamnă că astrele recomandă să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici în a doua parte a zilei. De asemenea, este un moment bun din săptămână pentru întâlniri romantice, fie ele programate sau ad hoc, spontane.

HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Capricorn 

Conjuncţiile Lunii şi a lui Venus ocupă casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să ai parte de dialoguri productive cu orice interlocutor. Ştii exact ce vor să spună şi citeşti printre rânduri cu foarte mare uşurinţă. Pe de altă parte, însă, există riscul să transmiţi unele mesaje amestecate în anumite situaţii, să fii înţeles(asă) greşit. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa familiei, semn că trebuie să îţi faci timp diseară pentru mici activităţi pe lângă casă ori pentru a te ocupa de dorinţele familiei, mai ales dacă le-ai tot amânat de curând.

HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Vărsător

Conjuncţiile Lunii şi a lui Venus se perfectează în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce te-ar pute face destul de haotic(ă) în ceea ce priveşte modul în care îţi administrezi veniturile şi cheltuielile. Din acest motiv, este foarte important să te asiguri că te ţii de lista de cumpărături şi că nu depăşeşti bugetul pe care ţi l-ai alocat în aceste zile. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa comunicării, ceea ce te ajută să dai dovadă de mai multă asertivitate în felul în care comunici şi să îţi exprimi cu mai mult curaj perspectivele.

HOROSCOP 27 aprilie 2022 – Peşti

Conjuncţiile Lunii şi a lui Venus se formează în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de şarm, energie, bună dispoziţie şi încredere în propria persoană. Aşadar, nicio provocare ivită la locul de muncă sau în viaţa personală nu este prea mare pentru tine. Ştii exact ce trebuie să spui şi cum să te comporţi în oricare dintre situaţiile cu care te întâlneşti astăzi. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa banilor din horoscopul tău general, indiciu cum că te-ai putea intersecta cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici