HOROSCOP 27 APRILIE 2023, Joi- Luna intră în Leu şi luminează sectoarele multor zodii, dar i se opune lui Pluto în Vărsător

28124 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 APRILIE 2023, Joi- Luna intră în Leu şi luminează sectoarele multor zodii, dar i se opune lui Pluto în Vărsător

DALL-E/BING

Berbec

Luna intră în semul focului al Leului şi aprinde sectorul romantismului şi creativităţii, inspirând bucurie şi celebrare. Însă, emoţiile dificile pot răsări din cauza că Luna stă opusă lui Pluto în Vărsător.

Taur 

Intrarea Lunii în Leu îţi poate mări concentrarea pe locuinţa şi familia ta. Vei avea decizii importante de luat în privinţa echilibrului tău de viaţă când Luna va fi opusă lui Pluto în Vărsător. 

Gemeni

Vei putea comunica deschis datorită intrării Lunii în Leu, şi discuţiile vor fi intense din cauza Lunii opuse lui Pluto în Vărsător. Vor fi scurse informaţii şocante. 

Rac

Racul se va concentra pe finanţe şi discuţii intense despre bani şi putere. Taurul te invită să iei decizii în privinţa viitorului tău. 

Leu

Luna intră în semnul tău, Leu, şi te vei putea bucura de tine însuţi, prin a te conecta pe emoţiile tale. Vei avea parte de discuţii intense cu partenerii tăi şi o luptă pentru putere se zăreşte din cauza că Luna i se opune lui Pluto în Vărsător. 

Fecioară

Fecioarele au nevoie de mare schimbare în rutina zilnică din cauza Lunii în Leu. Este timpul să renunţe la un obicei vechi şi să creeze un echilibru mai sănătos între viaţa profesională şi cea privată pentru că Luna îi este opusă lui Pluto. 

Balanţă 

Luna intrată în Leu îţi poate atrage atenţia asupra vieţii tale, dar drama ta poate atinge un punct culminant din cauza Lunii opuse lui Pluto. Trebuie să renunţi la un viciu.

Scorpion

Luna în Leu îţi luminează sectorul carierei şi vei putea lua decizii importante cu privire la timpul tău în lumina reflectoarelor.

Săgetător

Luna te încurajează să faci lucruri care le iubeşti- să călătoreşti, să înveţi ceva nou, să discuţi ceva profund cu o persoană care te insiră. 

Poţi face o schimbare radicală. 

Capricorn

Luna în Leu te va ajuta să-ţi achiţi o datorie sau să-ţi aranjezi facturile. Trebuie să faci o schimbare în finanţele tale din cauza că este opusă lui Vărsător. 

Vărsător 

Ai de făcut schimbări majore în parteneriatele tale, dar şi în viaţa personală. 

Peşti

Eşti preocupat cu o listă de lucruri de realizat, dar nu te suprasolicita. Sentimente intense ies la suprafaţă. Trebuie să îţi regândeşti echilibrul dintre viaţa profesională şi cea privată. 

 

Sursa -VICE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici