HOROSCOP 29 martie. Piramidă pe zodii de Aer. Un simplu cuvânt schimbă totul pentru aceste zodii

Săptămâna începe cu o Marte Piramidă pe semne de Aer între Luna din Balanţă, Jupiter şi Saturn din Vărsător şi Marte din Gemeni. Aceste zodii au parte azi de revelaţii neaşteptate sau prilejuite de către cineva apropiat.

5100 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 martie. Piramidă pe zodii de Aer. Un simplu cuvânt schimbă totul pentru aceste zodii

HOROSCOP 29 martie

HOROSCOP 29 martie - Berbec

Se întrevede astăzi o zi în care toate evenimentele au o componentă socială foarte importantă. Cu alte cuvinte, trebuie să interacţionezi cu tot felul de persoane, cu oameni care te inspiră şi cu care eşti compatibil(ă) în materie de interese şi idealuri, dar şi alţii cu care nu ai prea multe lucruri în comun. Pe de altă parte, trebuie să găseşti o soluţie să vorbeşti pe limba tuturor, mai ales că unele din proiectele tale s-ar putea să depindă, într-o anumită măsură cel puţin, de cei din jurul tău şi, mai ales, de persoanele cu care nu te prea împaci.

HOROSCOP 29 martie - Taur

Începutul de săptămână te surprinde cu un nivel de energie la cote optime, prilej numai bun să te apuci serios de treabă încă de la începutul săptămânii. Dai dovadă de un randament destul de ridicat, te mobilizezi reltiv uşor şi reuşeşti, fără prea multă greutate, să te menţii în controlul evenimentelor care au loc astăzi în plan profesional. Nu-i exclus chiar să te întâlneşti cu unele oportunităţi de câştig sau poate că atingi o normă care îţi aduce un plus binemeritat la salariu. În orice caz, eşti apreciat(ă)l a locul de muncă şi răsplătit(ă) pentru eforturile pe care le investeşti.

HOROSCOP 29 martie - Gemeni

Se întâmplă astăzi lucruri frumoase în viaţa de cuplu sau în raport cu copiii ori te binedispun hobby-urile tale suficient de mult încât să începi ziua într-o notă pozitivă. Şi din câte se pare, vei reuşi să îţi menţii acest tonus bun pe parcursul întregii zile. Astrele nu ne oferă prea multe detalii despre cum îţi merge la serviciu astăzi, dacă se vor ivi sau nu provocări, dar şi dacă acestea vor apărea, ai încredere în forţele proprii şi o viziune practică asupra situaţiilor pe care îţi este dat să le trăieşti azi. Altfel spus, ai o mentalitate de învingător(oare).

HOROSCOP 29 martie - Rac  

Te bucuri de o atmosferă liniştită acasă şi comunici bine cu familia, dar poate că starea ta de spirit nu este chiar cea mai bună. Ajută însă faptul că poţi vorbi orice cu apropiaţii, că lângă ei, găseşti refugiul de care ai nevoie în faţa asperităţilor vieţii. Astrele nu ne spun prea multe despre ce se întâmplă azi în plan profesional, dar dacă lucrurile nu merg conform planului, încearcă să nu pui prea mult la suflet ce se întâmplă. Eşti mai sensibil(ă) decât de obicei la astfel de lucruri şi s-ar putea să pierzi controlul când ai nevoie de el.

HOROSCOP 29 martie - Leu  

Nu există persoană cu care să nu poţi să comunici astăzi, la al cărei fel de a fi să nu te poţi adapta. Se anunţă, aşadar, o zi potrivită pentru negocieri, întâlniri de afaceri sau interviuri de angajare, deci, altfel spus, pentru situaţii în care trebuie să te faci remarcat(ă), să convingi, să atragi beneficii de pe urma interacţiunilor cu cei din jurul tău. Aşadar, această zi poate constitui începutul unor colaborări sau proiecte de pe urma cărora vei avea de câştigat. În plus, s-ar putea să întâlneşti persoane cu care ai lucuri în comun, care-ţi devin prieteni sau mentori.

HOROSCOP 29 martie - Fecioară

S-ar putea să te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care se intersectează cu nişte oportunităţi financiare demne de luat în seamă. În cazul unora dintre nativii(ele) semnului, s-ar putea să fie vorba de proiecte extraprofesionale, de activităţi aducătoare de profituri pe care le desfăşoară după programul de la serviciu sau poate că îţi iei ceva de lucru în plus la serviciu, care îţi garantează un plus la salariu. În orice caz, se întrevede o zi bună pentru bugetul tău, în care reuşeşti să acoperi unele găuri care ţi-au fost pricinuite în buget cândva de curând. Dar pune şi câte ceva deoparte.

HOROSCOP 29 martie - Balanţă

Luna este astăzi în semnul naşterii tale, semn că începutul de săptămână te surpride cu un nivel ridicat de energie şi cu o stare de spirit bună, perfectă pentru a porni cu dreptul în ceea ce ţi-ai propus să realizezi în zilele care urmează. Această dispoziţie bună te ajută să ai o mentalitate pozitivă, să priveşti partea bună a lucrurilor, dar şi să te foloseşti creativ de timpul tău liber. E drept, în plan profesional ar mai putea apărea devieri de la planul pe care ţi l-ai făcut, dar dai dovadă de flexibilitate, iar asta te ajută să perseverezi chiar şi-aşa.

HOROSCOP 29 martie - Scorpion

Nu te numeri printre cele mai energice zodii de la începutul acestei săptămâni, dar acest lucru nu înseamnă că eşti prost dispus(ă). Eşti echilibrat(ă) din punct de vedere emoţional, dar sunt vorbe sau gesturi care te-ar putea afecta mai mult decât de obicei. Ai grijă aşadar ce iei în nume personal, dacă chiar era ceva menit să te supere sau să te deranjeze. Poate că a fost doar o impresie, ceva care ţi-a activat o sensibilitate deja existentă. Din acest motiv, comunicarea este un element foarte important, de care trebuie să te foloseşti din plin pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 29 martie - Săgetător  

Eşti entuziasmat(ă) cu privire la perspectivele acestei zile şi ale acestei săptămâni în general. Ai şi de ce să ai speranţe, căci s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu nişte oportunităţi foarte valoroase, dacă nu chiar unice. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre persoane care le oferă sfaturi preţioase, care le pot ajuta să pună din nou în mişcare proiecte care stagnau de un timp încoace. În orice caz, eşti pe drumul cel bun, faci progrese şi primeşti dovezi că investiţiile tale de energie, timp şi resurse nu au fost în van.

HOROSCOP 29 martie - Capricorn

Străluceşti în plan profesional încă de la începutul acestei săptămâni. Te înţelegi bine cu superiorii, spui lucruri care te recomandă drept un profesionist desăvârşit, ştii să te pui în cea mai bună lumină, să atragi atenţia unor persoane care te pot ajuta să te remarci pe viitor. S-ar putea chiar să primeşti o ofertă de proiect care-ţi aduce bani în plus sau faci progrese vizibile în această direcţie, semn că vei primi cât de curând o astfel de oportunitate dacă nu te intersectezi cu ea astăzi. Eşti pe o curbă ascendentă în acest domeniu şi se vede cu ochiul liber.

HOROSCOP 29 martie - Vărsător

Cu privire la planurile pe astăzi şi la ce intenţionezi să realizezi săptămâna aceasta, ai o atitudine adecvată. Nu ţii prea puternic cu dinţii de ceea ce vrei să faci, daci nici nu dai înapoi prea uşor. Ştii că anumite aspecte s-ar putea să nu iasă aşa cum te-ai gândit, dar acest lucru nu te sperie, căci ştii că se poate rezolva absolut orice dacă încerci să dai dovadă de flexibilitate. În consecinţă, se întrevede o zi în care vei atinge multe, dacă nu toate, obiectivele pe care ţi le-ai asumat, chiar dacă nu prin strategia la care te-ai aşteptat.

HOROSCOP 29 martie - Peşti

Eşti destul de relaxat(ă) la începutul acestei săptămâni şi pare că te-ai refăcut bine după săptămâna trecută. Pe de altă parte, însă, acest echilibru s-ar putea să fie unul destul de fragil, motiv pentru care poate ar fi mai bine să stai departe de anumiţi factori de stres, dacă poţi face acest lucru. S-ar putea ca prezenţa anumitor persoane să aibă un efect nefast asupra dispoziţiei tale sau poate nu faci bine faţă situaţiilor în care eşti sub presiune. Dacă nu ai de ales şi trebuie să înfrunţi astfel de aspecte, fă-ţi timp pentru odihnă după programul de la serviciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici