HOROSCOP 4 martie. Marte în Gemeni. Ne apărăm viziunile, dar creşte riscul de conflicte

Marte intră azi în semnul Gemenilor, unde rămâne până în 23 aprilie. Toate zodiile, dar mai ales cele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), activează cu succes pe mai multe fronturi, dar există riscul şi să îşi disipeze energia.

4443 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 martie. Marte în Gemeni. Ne apărăm viziunile, dar creşte riscul de conflicte

HOROSCOP 4 martie - Berbec

Marte intră azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce-ţi accentuează asertivitatea în interacţiunea cu cei din jur pentru câteva săptămâni bune. Ştii ce vrei să obţii de pe urma discuţiilor pe care le ai cu interlocutorii tăi, în plan profesional sau în viaţa privată, şi ştii mai ales ce cuvinte să foloseşti pentru a-ţi atinge obiectivele. S-ar putea însă ca, pe parcursul acestui tranzit, să existe şi situaţii în care vorbeşti prea mult şi spui prea puţin, în care eşti mai iute la mânie decât de obicei. Încearcă să minimizezi evenimentele de genul acesta care pot apărea.

HOROSCOP 4 martie - Taur

Marte îşi face astăzi intrarea în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că o bună parte din energia ta se va duce, în decursul următoarelor două luni, către sectorul financiar. Profiţi la maximum de toate oportunităţile cu care te întâlneşti, indiferent că vizează suplimentare veniturilor şi/ sau valorificarea unor economii pe care le-ai realizat în ultima perioadă. Tot în acest context însă, este posibil ca şi cheltuielile să fie mai mari decât de obicei, deci trebuie să fii atent(ă) la acest aspect dacă intenţionezi să încasezi unele profituri mai mari în săptămânile care urmează.

HOROSCOP 4 martie - Gemeni

Marte ajunge azi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce te face mai încrezător(oare) în forţele proprii, mai hotărât(ă) în abordare la locul de muncă şi în viaţa privată. Asta s-ar putea să te ajute să atragi unele oportunităţi care te ocoleau înainte, dar şi să te impui în nişte domenii în care ai putea să realizezi lucruri mari. Pe de altă parte, există şi riscul de-a fi catalogat(ă) drept o persoană condescendentă, care ţine cont doar de obiectivele sale. Dacă vin astfel de remarci din partea unor persoane, trebuie să cântăreşti cât de mult contează aceste păreri, de fapt.

HOROSCOP 4 martie - Rac

Marte poposeşte astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te face să îţi pierzi cumpătul mai uşor decât de obicei. Cu siguranţă este vorba despre nişte lucruri pe care nu le-ai procesat la timp, care se întorc din când în viaţa ta în anumite circumstanţe. De asmenea, trebuie să ai mare grijă la competiţia neloială, căci s-ar putea să ai parte de ea la serviciu sau în alte situaţii de viaţă. Poate ar fi mai bine să ţii unele lucruri doar pentru tine, să nu le laşi să fie folosite împotriva ta de persoane cu intenţii ascunse.

HOROSCOP 4 martie - Leu

Marte ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, ceea ce te ambiţionează să le aloci mai mult din timpul, energia şi resursele tale materiale. Pe de altă parte, rişti ca, în anumite situaţii în care este nevoie de răbdare, să iei decizii pripite care pot avea unele urmări. Din acest motiv, este foarte important să nu te laşi dus(ă) de val. Foloseşte avântul pe care ţi-l acordă acest tranzit cu multă atenţie, astfel încât să nu acţioneze împotriva ta. În caz contrar, pot apărea situaţii pe care le vei repara greu.

HOROSCOP 4 martie - Fecioară

Marte intră astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te face mai asertiv(ă) la locul de muncă. Depui eforturi reale să te faci remarcat(ă), dai dovadă de o atitudine voluntară, ştii ce vrei să obţii şi unde să ajungi. Trebuie să ai grijă totuşi să respecţi ierarhia de putere la serviciu, să nu-ţi arogi merite care nu ţi se cuvin în totalitate, să nu iei decizii pe care, de fapt, nu se cuvine să le iei tu. Este foarte important aşadar să înţelegi limitele în care poţi să te desfăşori, astfel încât nu mergi prea departe.

HOROSCOP 4 martie - Balanţă

Marte intră în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunilor cu instituţiile statului, ceea ce denotă faptul că o bună parte din energia ta se va duce în aceste direcţii în perioada care urmează. Pe de altă parte, elementul de neprevăzut în aceste sectoare s-ar putea să fie mai pregnant decât de obicei, iar şansele mai mari să iasă la iveală. Aşadar, este important să te pregăteşti pentru scenariile în care, la un examen, îţi cade fix subiectul pe care nu l-ai învăţat, că nu poţi întreprinde o deplasare din motive pe care nu le puteai anticipa.

HOROSCOP 4 martie - Scorpion

Marte ajunge azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care te concentrezi, în următoarele săptămâni, pe proiectele pe care le ai cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care derulezi activităţi profesionale. Te preocupă mai mult decât de obicei să realizaţi profituri, să depăşiţi eventualele impasuri în care au intrat iniţiativele pe care le aveţi împreună. Ţine însă cont că există riscul să apară dezechilibre în raportul de forţe între tine şi ei, motiv pentru care este foarte important ca fiecare să ştie ce are de făcut pentru ca lucrurile să meargă bine.

HOROSCOP 4 martie - Săgetător

Marte progresează azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că, la locul de muncă, s-ar putea să ai parte de o competiţie mai acerbă în următoare perioadă decât de obicei. Nu este exclus ca ea să vină din partea unor colegi de muncă, mai degrabă decât din partea unei companii rivale pe piaţă. Aşadar, trebuie să te asiguri că ai mereu un avantaj în faţa celorlalţi. În plan sentimental, nu vei avea timp să te plictiseşti, se întâmplă multe lucruri, dar în acelaşi timp, cresc şi şansele să ai parte mai des de tensiuni decât în mod normal.

HOROSCOP 4 martie - Capricorn

Marte începe azi să se mişte prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce, pe de-o parte, îţi dă un plus de energie şi de productivitate la locul de muncă, dar pe de altă parte, te expune riscului de a fi prea exigent(ă) cu tine sau, dimpotrivă, de a-ţi risipi forţele în toate direcţiile, situaţie care poate duce la extenuare şi la un randament scăzut. Din acest motiv, este foarte important ca, atunci când îţi concepi programul pentru oricare din săptămânile viitoare, să ai în vedere faptul că trebuie să introduci şi nişte pauze printre activităţi.

HOROSCOP 4 martie - Vărsător

Cu Marte tranzitând de azi încolo casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, monotonia nu este de care să îţi fie teamă nici în raport cu partenerul de viaţă, nici în relaţie cu copiii. Ba chiar s-ar putea să dispară,d acă s-a instalat în ultima perioadă. Pe de altă parte însă, este posibil ca spiritele să se încingă mai repede decât de obicei, ceea ce poate conduce la ceartă între voi, dacă nu sunteţi atenţi. Aşadar, acest tranzit vine şi cu bune, şi cu mai puţin bune în ceea ce te priveşte, dar depinde de tine ce alegi.

HOROSCOP 4 martie - Peşti

Marte intră azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce dinamizează viaţa de familie. Cu alte cuvinte, se petrec lucruri în casă şi între tine şi cei dragi, evenimente care fac viaţa mai palpitantă împreună, dar şi mai puţin previzibilă decât în mod normal. Aşadar, poţi spune că, printre altele, creşte şi riscul de a vă arunca mai des replici acide pe baza unor incompatibilităţi de viziune şi de caracter. Poate că dacă reuşeşti să gestionezi acest aspect, veţi reuşi, în această perioadă, să faceţi mai progrese în arii comune de viaţă unde lucrurile au cam stagnat totuşi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici