HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020: Trei zodii mută azi munţii din loc. Vezi aici cine se află printre ele

  • Se continua astăzi tendinţele de ieri, având în vedere că Luna din Taur formează tot aspecte armonioase de trigon cu alte planete din Capricorn.
  • Este vorba despre cele cu Pluto şi Saturn retrograde, care le oferă zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) multă putere de muncă.
10685 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020: Trei zodii mută azi munţii din loc. Vezi aici cine se află printre ele

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2020: Trei zodii mută azi munţii din loc. Vezi aici cine se află printre ele

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE BERBEC

Marţea aceasta continui să te bucuri de spor în tot ceea ce întreprinzi la serviciu, dar şi în afara lui. În plus, ai şansă de bani, fie din proiecte extraprofesionale, fie prin intermediul unor sarcini de lucru pe care le primeşti la locul de muncă. Aşadar, este de aşteptat ca ascensiunea ta profesională să fie influenţată pozitiv de felul în care merg lucrurile pentru tine. Şefii te privesc altfel, iar opiniile tale au mai multă greutate în raport cu ei sau cu colegii de muncă. Pe scurt, toate par să evolueze aşa cum ţi-ai dorit şi ai anticipat de curând.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE TAUR

Începi ziua optimist(ă), cu multă încredere în felul în care vor evolua lucrurile pentru tine azi. La fel ca ieri, eşti într-o dispoziţie bună, care îţi permite să comunici bine cu cei cu care intri în contact şi să livrezi rezultatele pe care le-ai promis. S-ar putea totuşi să nu îţi cadă la fel de bine sarcinile de muncă ce nu îţi permit să te mişti liber, care implică să urmezi nişte protocoale bine stabilite. Simţi nevoia să îţi laşi sucurile creative să curgă, să foloseşti alte rute pentru a ajunge la rezultatul dorit. Aşadar, există un risc de procrastinare.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE GEMENI

Azi, tot ca ieri, te fereşti de mediile zgomotoase şi aglomerate. Preferi mai degrabă să îţi vezi de treabă singur(ă), să îţi petreci timpul liber cu cei dragi, nu în compania unor grupuri mari, fie ele şi de prieteni. Prin urmare, sunt favorizate activităţile care îţi permit să te organizezi după bunul plac, fără să te bată altcineva la cap. Nu se poate spune că îţi lipseşte randamentul în proiectele de grup, doar că faci mai greu progrese decât dacă ai fi lucrat pe cont propriu. Spre seară, se întrevăd momente frumoase în familie, care te ajută să-ţi reîncarci bateriile.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE RAC

Ai tot felul de proiecte pentru astăzi şi la fel ca ieri, eşti pregătit(ă) să dai piept cu orice provocare. Ai lângă tine oameni care cred în tine şi în ceea ce faci, care te ajută să îţi rafinezi planurile şi chiar îţi pot oferi un împrumut dacă ai nevoie. Sunt favorizate mai ales şedinţele de creaţie, negocierile şi discuţiile care privesc iniţiative deja existente sau care urmează să fie implementate cât de curând. În plan social, lucrurile merg la fel de bine, în sensul în care simţi că poţi avea încredere în prieteni să le vorbeşti despre planurile tale.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE LEU

Tot sectorul banilor pare să te preocupe şi astăzi. Continuă să apară şi astăzi oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin activităţi la serviciu care te ajută să te încadrezi pentru un bonus. Sau poate ţi-ai depăşit norma şi îţi iei proiecte extra, care îţi permit şi să te promovezi pe plan profesional, dar şi să faci ceva în plus pe lângă salariu. Este clar că te-ai poziţionat pe o curbă ascendentă, că lucrurile bune vor continua să vină pentru tine în următoarea perioadă. Este important să-ţi păstrezi momentumul, mai ales dacă vrei o promovare.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

Ai un tonus mental excepţional astăzi, la fel ca ieri de altfel. Asta ţi se datorează faptului că ai o atitudine realistă, că ştii cât eşti dispus(ă) şi poţi face şi nu promiţi mai mult decât ar fi cazul. La rândul său, această abordare te ajută mult atât în plan profesional, cât şi la nivel sentimental, întrucât laşi impresia unei persoane pe care se poate conta, care ştie ce are de făcut. În plus, sunt favorizaţi(te) nativii(ele) care susţin astăzi examene sau au de-a face cu instituţiile statului. Ceea ce şi-au propus să realizezi prin aceste activităţi va ieşi bine.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE BALANŢĂ

Nu pari a fi prea expansiv(ă) astăzi, dar nici ieri nu se poate spune că ai avut un fel de-a fi prea extrovertit(ă). Acest lucru nu ar trebui totuşi să te preocupe prea mult, întrucât îţi face bine ca, măcar din când în când, să stai cu tine şi să îţi faci un bilanţ al ultimei perioade. În plus, eşti mai conectat(ă) la ceea ce simţi şi te motivezi mai uşor dacă este nevoie să dai dovadă de eforturi mai mari la serviciu. Reuşeşti să accesezi rezerve de energie şi determinare pe care poate nici nu credeai că le ai.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE SCORPION

La fel ca ieri, comunici astăzi eficient cu toţi cei cu care intri în contact. Ştii să îţi modulezi discursul după nivelul lor de înţelegere şi felul lor de a fi, ceea ce te ajută să obţii tot ce ţi-ai propus de pe urma interacţiunilor tale cu ceilalţi. Astrele sprijină mai ales planurile de viitor cu persoana iubită sau proiectele de grup, şi face să îţi fie mai uşor decât de obicei să ajungeţi la o viziune comună, care mulţumeşte pe toată lumea. Un aport important la această evoluţie bună îl are şi faptul că sunteţi animaţi de acelaşi obiectiv.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

Te numeri astăzi printre nativii(ele) semnelor care se bucură de o zi bună în plan profesional. De fapt, este continuarea unei tendinţe de ieri, când ai avut un nivel de productivitate mai ridicat decât în mod normal pentru o zi de luni. Astăzi îţi poţi continua aşadar proiecte, poţi face eforturi suplimentare de a te apropia de superiori sau alţi vectori de influenţă din domeniul tău de activitate. Profită aşadar de această oportunitate pentru a-ţi consolida statutul la serviciu sau pentru a marşa către o promovare. În fond, chiar ar fi bună o schimbare în bine la nivel profesional, nu?

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE CAPRICORN

Eşti printre nativii(ele) care se bucură astăzi de o dispoziţie de zile mari. De fapt, încă de ieri eşti într-o stare de spirit bună, care îţi permite să abordezi cu optimism chiar şi provocările cu care ai putea te întâlneşti. Dacă eşti în concediu, astrele pregătesc o zi perfectă pentru tine, în care te vei bucura de momente de neuitate în raport cu copiii şi/ sau persoana iubită. Iar în cazul în care lucrezi, poţi fi sigur(ă) că, la finalul zilei, vei reuşi să petreci timp de calitate cu cei dragi sau făcând ceva ce îţi aduce multe satisfacţii personale.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

Astăzi pare să îţi meargă bine pe toate planurile. La serviciu, de dimineaţă, afişezi un nivel ridicat de randament, nu pentru că te-ar anima într-un fel special sarcinile care ţi se oferă, ci pentru reuşeşti să re motivezi în timp record să termini ceea ce ţi-ai propus să realizezi. Dup-amiază, în plan personal şi mai ales în familie, interacţionezi bine cu cei dragi şi îmbini cu succes utilul cu plăcutul, ocupându-te şi de unele îndatoriri gospodăreşti importante. Poate că ai un plan bine pus la punct pentru azi sau poate doar reuşeşti, ca prin minune, să le faci pe toate.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE PEŞTI

Comunicarea rămâne şi astăzi unul din atuu-urile tale cele mai importante. Interacţionezi bine cu cei din jurul tău, ştii ce şi când să spui, iar asta te ajută să îţi impui punctul de vedere fără a-ţi atrage animozităţi. Dacă eşti în căutarea unui nou loc de muncă, aceasta te ajută să ieşi în evidenţă la interviurile de angajare, să faci o figură frumoasă în faţa unor potenţiali parteneri şi colaboratori. Iar dacă ai întâlnit pe cineva special de curând, fii sigur(ă) că dacă îţi dai o întâlnire romantică azi, a doua întrevedere de acest gen nu se va lăsa aşteptată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici