HOROSCOP, 9 februarie – Aceste zodii continuă să fie pe val şi azi. Norocul le însoţeşte la tot pasul

Luna din Taur face azi două aspecte armonioase de trigon cu Mercur şi Pluto din Capricorn înainte să intre în Gemeni. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) continuă să fie şi azi favoritele astrelor, înregistrând succes după succes.

8301 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 9 februarie – Aceste zodii continuă să fie pe val şi azi. Norocul le însoţeşte la tot pasul

HOROSCOP, 9 februarie - Berbec

Finanţele rămân în topul priorităţilor tale şi astăzi, pentru a treia zi consecutivă. Ar putea fi vorba despre nişte oportunităţi financiare la care lucrezi încă sau poate fi vorba de şanse noi de a realiza profituri. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că interacţionezi bine cu cei din jur. În cadrul şedinţelor ori al negocierilor, ştii exact când să spui ceea ce crezi şi când să aştepţi să vezi cum percepe lucrurile interlocutorul. Acest lucru te ajută să ajungi la unele concluzii constructive cu privire la anumite teme.

HOROSCOP, 9 februarie - Taur

În prima parte a zilei, Luna se află încă în semnul naşterii tale, prilej numai bun să continui să te pui pe primul loc şi să te concentrezi pe nevoile şi obiectivele tale. În a doua jumătate a zilei, Luna progresează în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea semnala apariţia unor oportunităţi de a realiza profituri pe lângă salariu. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba despre proiecte suplimentare la serviciu sau în domeniul lor principal de activitate, iar în alte situaţii, de activităţi extraprofesionale în sectoare cu care nativii(ele) acestui semn cochetează doar uneori.

HOROSCOP, 9 februarie - Gemeni

Începi ziua într-o notă similară ultimelor două, în sensul în care eşti mai puţin expansiv(ă) decât de obicei, mai conectat(ă) la ceea ce-ţi spune subconştientul decât la ceea ce îţi dictează raţiunea. În a doua jumătate a zilei, Luna intră în semnul naşterii tale, semn că te vei bucura de un plus de energie, bună dispoziţie şi încredere în forţele proprii. Ai mai mult curaj să te exprimi liber şi să dai dovadă de autencitate în toate contextele sociale în care te vei regăsi astăzi. Profită de această oportunitate pentru a te implica mai mult în comunitate şi la serviciu.

HOROSCOP, 9 februarie - Rac

Viitorul constituie o prioritate pentru tine şi astăzi, în sensul că, de dimineaţă, te ocupi în continuare de unele proiecte personale sau în colaborare cu alte persoane. În a doua parte a zilei, Luna migrează însă în casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca după-amiaza şi seara acestei zile să te găsească într-o dispoziţie meditativă. Foloseşte-te de energia acestui tranzit pentru a procesa momentele deloc plăcute de peste săptămână, mai ales dacă urmările lor te urmăresc în continuare, cel puţin la nivel emoţional. În felul acesta, nu te vor ţine în loc sau trage înapoi.

HOROSCOP, 9 februarie - Leu

Cariera este un centru de interes pentru tine şi în prima parte a acestei zile, atunci când o bună parte din energia şi atenţia ta este direcţionată în plan profesional. Se întâmplă multe lucruri în acest domeniu, iar dacă profiţi de oportunităţi, ai şansa de a face progrese mari în ascensiunea ta profesională. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, prilej bun să te concentrezi pe proiectele pe termen lung pe care le coordonezi sau în care eşti implicat(ă). O întâlnire cu prietenii te ajută să te revigorezi.

HOROSCOP, 9 februarie - Fecioară

Te bucuri şi astăzi de o stare de spirit la fel de bună ca în prima parte a săptămânii, semn că rezolvi şi astăzi în timp record nişte probleme care ţi-au dat motive să te frămânţi un timp destul de îndelungat. În a doua jumătate a zilei, Luna se mută în casa carierei din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că trebuie să investeşti mai mult timp şi energie în plan profesional. Ar fi păcat să nu te concentrezi pe acest domeniu, căci apar tot felul de oportunităţi să fii văzut(ă) şi să îţi consolidezi renumele în domeniul de activitate.

HOROSCOP, 9 februarie - Balanţă

S-ar putea să simţi şi astăzi faptul că eşti mai bine conectat(ă) decât de obicei la ceea ce îţi transmite vocea interioară. Pe de altă parte, eşti şi mai sensibil(ă) decât de obicei la vorbe sau gesturi pe care le treci cu vederea de obicei. În a doua parte a zilei, Luna se mută în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te bucuri de un mental mai puternic decât de obicei. Ai o atitudine de învingător(oare), iar acest lucru te ajută să faci mai uşor faţă provocărilor la care te aşteptai sau poate nu.

HOROSCOP, 9 februarie - Scorpion

Comunici bine cu cei din jurul tău şi astăzi şi reuşeşti să te concentrezi pe aceeaşi frecvenţă cu ei fără prea multe eforturi. Lucrurile s-ar putea să se schimbe însă de după-amiază încolo, atunci când apar în ecuaţie chestiuni mai complexe, care implică unele compromisuri sau sacrificii din mai multe direcţii. Poate fi vorba despre discuţii cu privire la investiţii sau la modul în care se împart atribuţiile în cadrul unui proiect comun. Oricare ar fi situaţia, încearcă să cauţi mereu un consens cu cei din jur, căci altfel pot apărea tensiuni care nu sunt deloc productive în acest moment.

HOROSCOP, 9 februarie - Săgetător

Finanţele se numără şi azi printre preocupările tale principale, semn că şi mijlocul de săptămână te surprinde motivat(ă) să lucrezi şi să îţi atingi obiectivele. În a doua jumătate a zilei, Luna intră în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care trebuie să te concentrezi mai mult pe chestiunile de cuplu sau pe proiectele pe care le ai în derulare sau pe care intenţionezi să le implementezi alături de ei. Comunicaţi bine unii cu ceilalţi şi se vede că aveţi idei similare despre obiectivele pe care aţi vrea să le atingeţi pe termen mai lung sau mai scurt.

HOROSCOP, 9 februarie - Capricorn

Te simţi inspirat(ă) şi astăzi şi te bucuri de momente frumoase alături de cei dragi. Aşadar, dacă intenţionezi că petreci mai mult timp cu cei dragi sau să te ocupi de treburi care implică să găseşti soluţii originale, astrele continuă să fie alături de tine în această dimineaţă. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa muncii din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să ai mai mult spor în ceea ce priveşte sarcinile de lucru care au o componentă repetitivă, care implică să urmezi unele protocoale bine stabilite, de la care să nu te abaţi.

HOROSCOP, 9 februarie - Vărsător

Familia se numără şi astăzi printre priorităţile din capul agendei tale, motiv pentru care o bună parte din timpul şi energia ta se vor îndrepta şi în această dimineaţă în plan domestic şi casnic. În a doua parte a zilei, Luna se mută în casa iubirii şi a copiilor, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont şi de dorinţele tale personale, să nu îţi neglijezi hobby-urile în cazul în care nu ţi-ai făcut loc de prea mult timp în program pentru ele.

HOROSCOP, 9 februarie - Peşti

Interacţionezi foarte bine cu cei din jurul tău şi ştii cum să speculezi în favoarea ta orice context social care îţi permite acest lucru. În a doua jumătate a zilei, Luna intră în casa familiei din horoscopul tău solar, prilej cu care se recomandă să petreci mai mult timp cu cei dragi şi, în special, cu membrii familiei de origine. Dacă vă desparte o distanţă apreciabilă, s-ar putea să ajute şi un telefon sau un mesaj care să le aducă aminte de tine. Vei vedea că te va revigora şi pe tine o discuţie cu ei, să comunicaţi mai mult.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici