HOROSCOP Duminică, 4 decembrie – Neptun iese din retrogradare. Un plus de creativitate şi intuiţie pentru patru zodii

Neptun începe să se mişte azi în sens direct prin semnul Peştilor, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) dau dovadă de mai multă creativitate şi sunt mai intuitive.

25154 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 4 decembrie – Neptun iese din retrogradare. Un plus de creativitate şi intuiţie pentru patru zodii

NASA

 

HOROSCOP Duminică, 4 decembrie –Berbec

Neptun revine azi la mersul direct prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că îţi va fi mai uşor de astăzi începând să ai o relaţie sănătoasă cu trecutul, să te dedai rememorării evenimentelor doar atunci când ele te pot ajuta să abordezi lucruri altfel în prezent sau să repari greşeli pe care le-ai comis mai demult. De asemenea, caută să ai mai des încredere în intuiţia ta şi ce îţi transmite.

HOROSCOP Duminică, 4 decembrie –Taur

Neptun se întoarce astăzi la mersul direct prin casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să faci mai uşor diferenţa între viziuni care pot deveni realitate şi cele care nu sunt fezabile deloc. De asemenea, s-ar putea să reuşeşti să resuscitezi unele proiecte care nu au mai mers în nicio direcţie de un timp destul de îndelungat. Cu alte cuvinte, vei vedea că încep să apară progrese la nivelul lor.

HOROSCOP Duminică, 4 decembrie –Gemeni
Neptun revine azi la traiectoria firească prin casa carierei din astrograma ta generală, prilej cu care s-ar putea ca ascensiunea ta profesională să se desfăşoară mai puţin anevoios decât până acum. De asemenea, s-ar putea să observi o îmbunătăţire la nivel relaţiei cu unii superiori sau cu alte persoane importante din domeniul tău de activitate. Acest lucru s-ar putea să te ajute, căci îţi permite să deschizi portiţe la care nu ai avut acces pân-acum.

HOROSCOP Duminică, 4 decembrie –Rac
Neptun se întoarce de azi înainte la tranzitul firesc prin casa filozofiei de viaţă din astrograma ta solară, prilej cu care s-ar putea să tragi unele concluzii foarte constructive de pe urma experienţelor din ultima vreme. S-ar putea, de exemplu, să te alegi cu lecţii de pe urma cărora vei avea foarte mult de câştigat în viitor, fie că eviţi unele greşeli comise în trecut, fie pentru că faci progrese într-un domeniu care a stagnat.

HOROSCOP Duminică, 4 decembrie –Leu
Neptun îşi întrerupe azi tranzitul în sens retrograd prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie mai uşor să ajungi la un consens cu partenerul de viaţă în legătură cu unele investiţii viitoare. De asemenea, se clarifică unele aspecte importante cu privire la utilizarea fondurile comune, astfel că s-ar putea să nu mai apară pe viitor tensiuni în raport cu banii care vă revin amândurora.

HOROSCOP Duminică, 4 decembrie –Fecioară

Neptun se întoarce azi la mersul direct prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să se clarifice unele tensiuni recurente între tine şi cel drag în ultima vreme. Este posibil ca ele să se fi datorat unor confuzii care se vor clarifica de azi începând. Aşadar, realizezi că, cel puţin în anumite privinţe, rezolvarea n-ar fi depins decât de comunicare deschisă. Apelează mai des la un dialog calm cu ceilalţi.

HOROSCOP Duminică, 4 decembrie –Balanţă
Neptun începe azi să se mişte în sens direct prin casa sănătăţii şi a muncii din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să observi unele schimbări în bine la nivelul randamentului de care dai dovadă la locul de muncă. De asemenea, s-ar putea să ai parte de ceva mai multă energie decât de obicei, motiv pentru care s-ar putea să poţi face mai multe lucruri într-o zi decât ai făcut în ultima vreme.

HOROSCOP Duminică, 4 decembrie –Scorpion

Neptun se întoarce astăzi la traiectoria firească prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, motiv pentru care te bucuri de un climat mai liniştit în plan personal. În cazul în care eşti single, s-ar putea să se deschide o perioadă în care ai parte de mai multă atenţie din partea admiratorilor(arelor). Fie că se leagă ceva cu cineva sau nu, cert este că îţi face foarte bine să cunoşti mai multă lume.

HOROSCOP Duminică, 4 decembrie –Săgetător
Neptun începe să se mişte azi din nou în sens direct prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face ca atmosfera în planul vieţii domestice să fie mai armonioasă decât în ultima vreme. În cazul în care ai avut parte de confuzii în legătură cu statutul unei proprietăţi sau moşteniri, lucrurile s-ar putea să se clarifice de azi începând. Este posibilă o reapropiere de o rudă de care te-ai distanţat în ultima vreme.

HOROSCOP Duminică, 4 decembrie –Capricorn
Neptun revine azi la mersul direct prin casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să interacţionezi mai bine cu cei din jur, să comunici mai clar care îţi sunt nevoile şi dorinţele. În felul acesta, vor apărea mai rar tensiuni sau confuzii care ar putea să aibă un impact negativ asupra relaţiei voastre. Aşadar, este important să existe căi de dialog calm şi deschis între tine şi celalte persoane din jurul tău.

HOROSCOP Duminică, 4 decembrie –Vărsător
Neptun se întoarce azi la traiectoria firească prin casa finanţelor din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie mai uşor să îţi gestionezi finanţele. Dacă în ultima vreme ai trecut printr-o perioadă grea din acest punct de vedere, vei vedea o îmbunătăţire simţitoare în viitorul foarte apropiat. Îţi este mai uşor să faci economii sau să faci faţă tentaţiilor tale sau ale celor dragi din jurul tău, indiferent de natura lor.

HOROSCOP Duminică, 4 decembrie –Peşti

Neptun începe azi să se mişte în sens direct prin semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să dai dovadă de un comportament mai asertiv în plan personal şi profesional. De asemenea, s-ar putea să observi că ai mai multă energie şi mai multă încredere în forţele proprii. În felul acesta, îţi va fi mai uşor să laşi o impresie bună, dar şi să iniţiezi contactul cu persoane noi, cu care ai lucruri în comun.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici