HOROSCOP. Luni, 7 septembrie. Trei zodii sunt luate prin surprindere. Şanse de câştig pentru Gemeni şi Vărsători

  • Săptămâna începe pe fundalul conjuncţiei Lunii cu Uranus în Taur şi a trigonului său armonios cu Jupiter retrograd din Capricorn.
  • Asta face ca zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) să aibă parte de o zi de luni cu surprize pe toate planurile.
11001 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP. Luni, 7 septembrie. Trei zodii sunt luate prin surprindere. Şanse de câştig pentru Gemeni şi Vărsători

HOROSCOP. Luni, 7 septembrie. Trei zodii sunt luate prin surprindere. Şanse de câştig pentru Gemeni şi Vărsători

Berbec,  7 septembrie

În prima zi a acestei săptămâni, te-ar putea surprinde o serie de oportunităţi financiare pe care nu le poţi trece cu vederea. S-ar putea ca ele să vină din direcţia locului de muncă, prin intermediul unor proiecte extra, de exemplu, a unui bonus pentru nişte performanţe sau treburi în plus pe care le-ai dovedit/ finalizat în trecutul recent. Sau poate fi vorba de activităţi care ţin de domeniul tău de activitate, dar nu de serviciul tău principal. În orice caz, este important să ţii cont că şi cheltuielile ar putea sări calul, cel mai probabil din neatenţie sau chiar superficialitate.

 

Taur, 7 septembrie

Pentru începutul săptămânii, eşti neobişnuit de energic(ă) şi inspirat(ă). Ai tot felul de idei, încerci să vezi partea plină a paharului în orice situaţie, iar atitudinea ta vis-a-vis de cei dragi, copii şi/ sau lucrurile pe care le îndrăgeşti în general este una care vădeşte un interes autentic. Prin urmare, ţi se potrivesc activităţile personale şi în plan personal care te entuziasmează, care te fac să ieşi din rutina zilelor de luni. Profită de această oportunitate să lucrezi la o afecere de suflet sau să petreci mai mult timp cu apropiaţii. Nu ţi se potrivesc însă treburile repetitive şi monotone.

 

Gemeni, 7 septembrie

Ceva se întâmplă astăzi care te trimite cu gândul la trecut. Poate fi vorba despre o întâlnire cu o rudă cu care nu ai mai ţinut legătura sau despre un vis cu cineva care, din păcate, nu se mai află printre noi. Aceste întâmplări te surprind într-o anumită măsură, dar pe de altă parte, schimbă ceva în tine, în felul în care înţelegi să te raportezi la cei dragi. Aşa se face că adopţi o atitudine mai practică, în sensul în care nu te mai focusezi într-atât de mult pe calorile, principiile şi credinţele care vă diferenţiază în mod dramatic.

 

Rac, 7 septembrie

Şi în cazul tău astrele aduc astăzi întâlniri cu persoane care îşi lasă amprenta asupra ta sau chiar a viitorului tău. Poate fi vorba despre o conversaţie cu un prieten, pe Internet, la telefon sau faţă în faţă, ori de o cunoştinţă nouă pe care ţi-o faci prin intermediul anturajului sau a unor idealuri, viziuni sau proiecte în care fie sunteţi angrenaţi toţi, fie le coordonezi. În orice caz, pe scurt, unele discuţii din cele pe care le porţi astăzi te provoacă să ieşi din zona de confort şi să ai mai multă încredere în planurile şi ideile tale originale.

 

Leu, 7 septembrie


Te numeri astăzi printre nativii(ele) semnelor care se întâlnesc cu oportunităţi de suplimentare a bugetului şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Este greu de spus cum şi din ce direcţie apar, dar pare că au legătură cu eforturile pe care le-ai depus în plan profesional în ultima perioadă. Spus altfel, se văd în sfârşit roadele faptului că ai încercat să te apropii mai mult de superiori şi că ai luat măsuri pentru.a te promova mai mult la locul de muncă şi/ sau în domeniul tău de activitate. În cazul cel mai bun, poate fi vorba de-o mărire.

 

Fecioară, 7 septembrie

La începutul acestei săptămâni, s-ar putea să ai parte de o revelaţie. Ceva din întâmplările acestei zile de luni - o lectură, o discuţie cu cineva mai trecut prin viaţă ori mai experimentat în domeniu, o prelegere de self-help sau chiar o rugăciune - îţi produce epifania mult aşteptată în legătură cu un subiect sensibil din viaţa ta. În felul acesta, ştii cum şi când ar fi cel mai bine să acţionezi pentru a obţine rezultatele dorite. Dacă susţii azi un examen, pleci într-o călătorie sau interacţionezi cu instituţiile statului, fii sigur(ă) că lucrurile vor evolua bine, în favoarea obiectivele tale principale.

 

Balanţă, 7 septembrie

Nici pentru tine nu se întrevede o zi de luni care te lasă rece. Mai exact, se prefigurează evenimente cu impact emoţional destul de puternic, pe care le trăieşti cel mai probabil în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. S-ar putea să fie vorba de ceva pur relaţional sau de altceva care are legătură cu banii, cu resursele în comun mai ales. Oricare este situaţia, cert este că te face să te gândeşti la momente asemănătoare din trecut, ceea ce te ajută să conştientizezi că este momentul pentru o schimbare de atitudine.

 

Scorpion, 7 septembrie

 Interacţiunile tale de azi cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi sunt total ieşite din comun. Nu numai că vă înţelegeţi bine şi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dar se mai întâmplă şi că aveţi planuri de viitor şi proiecte similare, dar diferite de cele la care vă gândiţi în mod obişnuit. Aşadar, acesta este un moment potrivit să puneţi la cale strategii de acţiune în afaceri sau viitoare iniţiative de business. Sunt favorizate, cum poate ai intuit, brainstorming-urile şi şedinţele de creaţie. Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului cunosc pe cineva interesant prin intermediul prietenilor lor apropiaţi.

 

Săgetător, 7 septembrie

Nu eşti genul de persoană care să aibă parte de un nivel crescut de randament la începutul săptămânii, dar lunea aceasta se sustrage regulii, cel puţin în această săptămânii. Te organizezi cu succes, ştii exact ce şi cum să faci pentru a-ţi atinge obiectivele profesionale, iar bagajul de energie de care dispui ţine cu tine. Aşadar, aşteaptă-te ca până la finele zilei să îţi rezolvi nu numai treburile curente, ci şi cele pe mâine. Sau poate măcar faci progrese importante în privinţa acestora din urmă. În orice caz, nu este un moment să îţi iroseşti momentumul procrastinând, irosind timpul aiurea.

 

Capricorn, 7 septembrie

 Romantismul pluteşte în aer la începutul acestei săptămâni. Dacă nu ai încă pe cineva, ai putea cunoaşte pe cineva interesant de peste hotare, de o altă religie sau doar care are o mentalitate mult diferită de a ta. În cazul în care te-ai stabilit deja în plan amoros, faci ce faci şi ieşi din rutina care poate s-a instalat pe plan amoros. În relaţie cu cei mici, te bucuri de multă înţelegere reciprocă, probabil pentru că eşti mai deschis(ă) decât de obicei la mentalităţi şi preocupări care nu sunt compatibile sau asemănătoare cu alte tale. Într-un cuvânt, îţi merge bine.

 

Vărsător, 7 septembrie

Te aşteaptă azi o zi bună dacă eşti în plin procesul unor lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare. Veşti bune ar putea apărea şi pentru nativii(ele) care caută un spaţiu de locuit sau un teren pentru a-l închiria sau a-l achiziţiona. Iar dacă eşti implicat(ă) într-un litigiu cu privire la un obiect de patrimoniu, s-ar putea să primeşti garanţii că se va finaliza în avantajul tău. În orice caz, lucrurile par să meragă pentru tine la nivel casnic şi locativ. În relaţie cu familia, nu te abaţi de la regulă şi pare că ai parte de multă armonie şi linişte acasă.

 

Peşti, 7 septembrie

Felul în care comunici astăzi suprinde, dar într-un mod plăcut. Ştii ce şi când să spui, iar asta te ajută să creezi punţi de comunicare peste viziunile şi ideile diferite pe care le ai uneori cu persoanele cu care intri în contact. Această influenţă din partea astrelor te ajută cel mai mult în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale, întrucât nu intraţi în dezbateri inutile atunci când trebuie să rezolvaţi expeditiv o problemă sau alta. Poate nu sunteţi chiar pe aceeaşi lungime de undă, dar simţi cum să-i aduci la o viziune compatibilă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici