HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Luna Nouă de azi. Sărbătoarea Crăciunului aduce noi începuturi

Luna Nouă de azi se perfectează în semnul Capricornului, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte azi de noi începuturi.

20744 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Luna Nouă de azi. Sărbătoarea Crăciunului aduce noi începuturi

HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Berbec

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa statutului social din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că perioada sărbătorilor s-ar putea să aducă în preajma ta unele persoane importante din comunitate şi/ sau de la locul de muncă. În cadrul informal al sărbătorilor de iarnă sau chiar înainte de ele, la petrecerea de Crăciun, s-ar putea să te apropii de unii oameni care pot avea o influenţă destul de mare asupra modului în care eşti perceput(ă) în societate sau în domeniul tău de activitate. Profită de această oportunitate pentru a lega relaţii noi şi a le consolida pe celelalte.

HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Taur

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriilor din horoscopul tău solar, semn că, pe unii(ele( nativi(e) ai(le) semnului, aceste sărbători le vor surprinde destul de departe de casă, în locurile natale sau într-o destinaţie ceva mai specială. În cazul altor persoane născute în această zodie, s-ar putea să fie vorba de revederi cu persoanele dragi de peste hotare sau care s-au stabilit la o distanţă mare de localitatea de baştină. În orice caz, îţi prinde bine schimbarea de peisaj sau să vorbeşti cu persoane care au mai des contactul cu alte culturi.

HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Gemeni
Luna Nouă de astăzi se formează într-o importantă casă relaţională din astrograma ta generală, astfel că sezonul sărbătorilor de iarnă s-ar putea să te surprindă destul de stresat(ă). Poate că pregătirile ţi-au consumat mai multă energie decât te-ai fi aşteptat sau ai avut parte de tot felul de provocări care ţi-au răpit destul de mult timp şi energie. Încearcă să priveşti partea bună a lucrurilor şi să te concentrezi pe ceea ce merge bine între tine şi cei dragi. În caz contrar, s-ar putea să se ajungă la tensiuni din cauza stresului de care aţi avut parte cu toţii acum.

HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Rac

Luna Nouă de azi se perfectează în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, indiciu cum că zilele care urmează ar trebui dedicate în cea mai mare parte a lor relaţiei de cuplu. Aşadar, pe lângă pregătirile de sărbători, care te aduc inevitabil mai aproape de persoana iubită, încearcă să faci în aşa fel încât să te bucuri şi de momente de calitate împreună cu cel drag. Poate că aveţi planuri pe care le-aţi amânat sau activităţi ad hoc care v-ar bucura pe amândoi. Caută să îţi găseşti timp pentru ele şi veţi avea parte de momente care sunt de neuitat.

HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Leu

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa muncii din horoscopul tău general, motiv pentru care se arată câteva zile pline în continuare pentru tine. Poate că mai ai de rezolvat câteva treburi la serviciu chiar înainte de sărbători sau probabil că pregătirile de Crăciun îţi ocupă mai mult timp decât ai sperat. Pe de altă parte, astrele îţi recomandă să ai mai multă grijă de sănătate, mai ales dacă te-ai cam neglijat în ultima perioadă sau ţi-ai încercat limitele prea des. Trebuie să te asiguri că ai parte şi de odihnă în următoarele zile, indiferent de angajamentele avute.

HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Fecioară
Luna Nouă de azi se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că te numeri printre nativii(ele) care trebuie să îşi facă timp astăzi şi în zilele care urmează pentru persoana iubită şi/ sau cei mici. În cazul în care nu ai apucat să iei cadouri de Crăciun, vei găsi că eşti suficient de inspirat(ă) astăzi pentru a găsi cele mai frumoase daruri pentru cei dragi. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să aibă loc un miracol de Crăciun, în sensul că nu îşi vor petrece sărbătorile singuri(e), aşa se aşteptau.

HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Balanţă
Luna Nouă de azi se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te numeri şi tu printre nativii(ele) care oferă azi mai multă atenţie sectorului de viaţă domestic. Cu alte cuvinte, ai parte în aceste zile de tot felul de evenimente care te îndeamnă să îţi concentrezi timpul şi atenţia în familie. Poate că cei dragi au nevoie de tine pentru a pregăti masa de Crăciun sau a pune la punct ultimele detalii ale decoraţiunilor de sărbători sau poate că este nevoie să faci unele mici reparaţii pe ultima sută de metri pe lângă casă.

HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Scorpion

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul tău solar, semn că se arată câteva zile pline de întâlniri cu prieteni vechi, rude şi persoane cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme. De asemenea, s-ar putea să primeşti mesaje de sărbători, telefoane sau mesaje de la cunoscuţi, amici şi rude. Aşadar, nu duci lipsă de atenţie astăzi şi s-ar putea să afli unele lucruri surprinzătoare despre cei dragi. Profită de această ocazie pentru a relega acele conexiuni care s-au răcit sau pentru a pune bazele unor relaţii noi de prietenie între tine şi ceilalţi.

HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Săgetător

Luna Nouă de azi se formează în casa banilor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că s-ar putea să apară oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat până-n prezent. În alte situaţii, s-ar putea să fie vorba de nişte investiţii pentru masa de sărbători sau pentru cadourile de Crăciun. Oricare ar fi situaţia, cert este că finanţele reprezintă un subiect principal pentru tine în această perioadă. Profită de acest context astral pentru a te asigura că îţi gestionezi cu grijă resursele şi că vei dispune de suficiente pentru noaptea de Revelion.

HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Capricorn

Luna Nouă de astăzi se perfectează în semnul naşterii tale, astfel că se deschide o perioadă favorabilă pentru schimbări de look de ultim moment în aşteptarea sărbătorilor de iarnă şi a Revelionului. Aşadar, dacă ţi-ai propus să schimbi câte ceva la imaginea ta, acum este momentul. De asemenea, s-ar putea să dai dovadă de mai multă deschidere în raport cu ceilalţi, ceea ce este o atitudine numai bună pentru Crăciunul care se apropie cu paşi repezi. Dai dovadă de căldură şi acest lucru se simte de către toate persoanele dragi cu care vei lua contactul în zilele care vor urma.

HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Vărsător

Luna Nouă de azi ocupă casa subconştientului din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să fii destul de introspectiv(ă) în zilele care urmează. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să accentueze o eventuală stare de nostalgie cu care se confruntă adeseori la final de an şi mai ales de Crăciun, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba de conştientizarea faptului că trebuie să renunţe la unele lucruri sau persoane în anul care vine pentru a se apropia mai mult de adevăratul lor potenţial, de ceea ce şi-au propus pe viitor.

HOROSCOP Vineri, 23 decembrie – Peşti
Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că urmează nişte zile în care te concentrezi mai ales pe viitor. Cu alte cuvinte, te gândeşti sau vorbeşti adeseori despre proiectele tale din 2023, indiferent dacă eşti doar implicat(ă) în ele sau le coordonezi chiar tu. În plus, ai parte de momente plăcute alături de prieteni, care te încurajează să-ţi urmezi visurile şi te ajută cu cele mai bune sfaturi pentru a-ţi atinge obiectivele pe termen mai lung sau mai scurt pe care ţi le-ai setat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici