Video Jurnal din Madrid | Gelu Vlaşin, român din Madrid: Spania revine la viaţă. Se redeschid hotelurile şi sălile de fitness

  • Locuitorii oraşului european cel mai afectat de coronavirus pot acum să se plimbe pe stradă sau să facă sport
  • Madridul revine la viaţă. Gelu Vlaşin: Încet-încet, lucrurile revin la normal
  • În Spania se vor redeschide hotelurile şi sălile de fitness, cu programare prealabilă
985 afișări

Madridul revine la viaţă. De sâmbătă, locuitorii oraşului european care a suferit cel mai tare din cauza noului coronavirus pot să iasă pe stradă să se plimbe sau să facă sport. O pot face însă după un orar bine stabilit, în funcţie de grupele de vârste. Planul de relaxare este gândit în 4 faze. Gelu Vlaşin, un român stabilit în capitala Spaniei, e acolo să-ţi arate Madridul post-pandemie.

„E prevăzută această situaţie în patru faze. Fiecare fază cuprinde aproximativ 15 zile. Iar ultima fază va fi una în care vor putea să fie deschise şi terasele, restaurantele. E adevărat, la început cu o ocupare de 30%, apoi, treptat va creşte până la 50%. Se vor deschide şi hotelurile, de asemenea, sălile de fitness vor fi deschise” spune Gelu Vlaşin, român stabilit în Madrid.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici