Elan Schwartzenberg scapă de un dosar de corupţie

  • Omul de afaceri era acuzat în acest caz de complicitate la dare de mită
  • Decizia a venit de la Tribunalul Bucureşti dar nu este una definitivă
  • În acest caz, Schwartzenberg era acuzat că a ajutat un alt om de afaceri să câştige construcţia unui cartier pentru persoane defavorizate
287 afișări
Imaginea articolului Elan Schwartzenberg scapă de un dosar de corupţie

Elan Schwartzenberg scapă de un dosar de corupţie

Veşti bune pentru Elan Schwartzenberg. Omul de afaceri a scăpat de un dosar în care era acuzat de complicitate la dare de mită.

Totul, după ce judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au constatat că faptele de care era acuzat Schwartzenberg s-au prescris. În acest caz, omul de afaceri era acuzat că a ajutat un apropiat al lui Radu Mazăre să câştige licitaţia pentru construcţia unui cartier pentru persoane defavorizate în Constanţa.

Procurorii DNA au susţinut că fostul primar al Constanţei a primit de la un om de afaceri 175.000 de euro şpagă pentru câştigarea acestei licitaţii. La rândul său, Radu Mazăre a fost achitat recent de Curtea Supremă pentru acuzaţiile aduse de procurorii anticorupţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici