Patru kilograme de droguri confiscate în urma unui flagrant în Bistriţa-Năsăud

  • Patru kilograme de droguri au fost confiscate în urma unei acţiuni în flagrant a poliţiştilor şi procurorilor DIICOT, în judeţul Bistriţa-Năsăud, valoarea lor pe piaţă depăşind 400.000 de lei.
  • Patru persoane au fost reţinute.
4820 afișări
Imaginea articolului Patru kilograme de droguri confiscate în urma unui flagrant în Bistriţa-Năsăud

Sursa foto: Corpul National al Politistilor

Potrivit Inspectoratului General al poliţiei Române (IGPR), poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurori DIICOT - Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au descins în locuinţele a patru persoane, bănuite de efectuarea fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a patru persoane. Faţă de două dintre acestea a fost dispusă arestarea pentru 30 de zile, celelalte două urmând să fie prezentate Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent a reieşit faptul că doi bărbaţi de 27 şi 33 de ani, ambii din Bistriţa, ar fi procurat şi transportat fără drept, în vederea comercializării, substanţe susceptibile a produce efecte psihoactive. Aceştia au fost prinşi în flagrant delict, iar în urma controlului autovehiculului, au fost descoperite şi indisponibilizate 4.028 grame de substanţe susceptibile a produce efecte psihoactive şi suma de 120 de euro şi 5.200 de lei. Valoarea de piaţă drogurilor este de aproximativ 400.000 de lei”, spun poliţiştii.

Ulterior, poliţiştii din cadrul SCCO Bistriţa şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud au efectuat patru percheziţii domiciliare, de unde au mai fost ridicate sumele de 6.300 de lei şi 2.840 de euro.

Ancheta în acest caz continuă. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici