Şofer fără permis, reţinut după ce a intrat într-o staţie de autobuz şi a acroşat un poliţist. Bărbatul conducea o maşină furată

Un bărbat de 33 ani din comuna Schitu, judeţul Olt, a fost reţinut duminică după ce ar fi acroşat cu maşina un poliţist. Bărbatul nu a oprit la semnalele oamenilor legii şi a provocat un accident, intrând într-o staţie. Acesta nu avea permis de conducere şi a refuzat recoltarea probelor biologice.

5190 afișări
Imaginea articolului Şofer fără permis, reţinut după ce a intrat într-o staţie de autobuz şi a acroşat un poliţist. Bărbatul conducea o maşină furată

Şofer fără permis, reţinut după ce a intrat într-o staţie de autobuz şi a acroşat un poliţist. Bărbatul conducea o maşină furată

Potrivit IPJ Olt, incidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în comuna Schitu, unde bărbatul de 33 de ani, din localitate, nu a oprit la semnalul făcut de un echipaj de poliţie, şi-a continuat deplasarea, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând într-o staţie de autobuz.

Bărbatul este bănuit că a acroşat un poliţist care s-a deplasat către autoturismul său pentru a-l imobiliza, precum şi echipajul de poliţie, iar ulterior a părăsit locul faptei”, susţin poliţiştii.

Aceştia l-au prins şi imobilizat pe bărbat pe un drum agricol din apropiere, iar acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul nu are permis de conducere, iar maşina era furată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi refuz de recoltare probe biologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici