SURSE Dosarul City Insurance, trimis de Parchetul General la DIICOT

Parchetul General a trimis dosarul City Insurance la DIICOT, potrivit unor suse judiciare.

354 afișări
Imaginea articolului SURSE Dosarul City Insurance, trimis de Parchetul General la DIICOT

SURSE Dosarul City Insurance, trimis de Parchetul General la DIICOT

Sursele citate au precizat că dosarul vizează fapte de delapidare şi spălare de bani. DIICOT va reuni cauza cu ancheta privind constituirea unui grup infracţional organizat.

Procurorii Parchetului General au ridicat în 23 septembrie obiecte şi înscrisuri de la sediul City Insurance.

Conform unui comunicat de atunci al Parchetului, acţiunea era realizată în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de delapidare, bancrută frauduloasă, spălare de bani, fals informatic, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uzul de fals.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici