Acum îl poţi avea pe fostul preşedinte al SUA la nunta ta! Donald Trump a lansat un nou site unde îi poţi „rezerva” prezenţa

Noul website al fostului preşedinte al SUA, Donald Trump, deţine o secţiune care permite simpatizanţilor „rezervarea” fostului cuplu prezidenţial la diverse evenimente, informează SND.

708 afișări
Imaginea articolului Acum îl poţi avea pe fostul preşedinte al SUA la nunta ta! Donald Trump a lansat un nou site unde îi poţi „rezerva” prezenţa

Acum îl poţi avea pe fostul preşedinte al SUA la nunta ta! Donald Trump a lansat un nou site unde îi poţi „rezerva” prezenţa la un eveniment

Printre evenimentele pentru care pot fi „rezervaţi” se numără: „Ziua de naştere (copil), Ziua de naştere (adult), Ziua de naştere (veteran), Retragerea militară, Botez, Aniversarea nunţii, Nuntă, Absolvire, Înmormântare, Premiul Eagle Scout şi Premiul de aur Girl Scout . 
 
Pentru a face acest lucru posibil, utilizatorii interesaţi trebuie să completeze un formular furnizat de către website. Printre întrebările la care trebuie să răspundă aceştia se numără dacă este posibil ca alţi participanţi notabili sau mass-media să fie prezenţi.
 
Spre deosebire de alte persoane publice, cum ar fi Corey Lewandowski (fostul manager de campanie al lui Trump) care s-a alăturat unei platforme online care vinde întâlniri publicului cu anumite celebrităţi, website-ul fostului preşedinte al SUA nu pretinde să ceară bani pentru acest serviciu.
 
„Vă mulţumim pentru interesul dvs. de a-l invita pe Donald J Trump şi Melania Trump la ocazia dvs. specială. Vă rugăm să acordaţi până la şase săptămâni pentru procesarea cererii dvs.", se arată într-o notificare pe site-ul lui Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici