Bibi, look trendy de festival, creat de Adrian Perjovschi

273 afișări
Imaginea articolului Bibi, look trendy de festival, creat de Adrian Perjovschi
Bibi, artista cu milioane de fani din noul val de talente digitale din România, dă startul verii, distracţiei şi festivalurilor cool cu un look în trend, creat de Adrian Perjovschi, hair-stilist de top, alături de echipa sa, în cadrul proiectului de succes „Transformări radicale by Jovsky Studio”. 
 
Cu părul superb, cu bucle lejere, accesorizate cu pene şi împletituri de Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look, cu ţinută gândită pentru look-ul de distracţie de stilista Lucy Faur, cu un make-up fresh marca Dana Petrina, Bibi a fost pozată de către The Storyalist şi s-a simţit teleportată, datorită echipei, în mijlocul atmosferei unui festival de vară.  
 
„A fost o experienţă superbă şi mă bucur enorm că am avut ocazia să colaborez cu o echipa atât de profi. Îi mulţumesc lui Adrian pentru vibe-ul minunat pe care mi l-a transmis pe parcursul transformării. Consider că este un om talentat, cu multe idei frumoase şi foarte creative. Nici nu am simţit când a trecut timpul datorită faptului că am fost înconjurată în acest proiect de oameni cu o energie genială. Mă bucur că am dat tonul verii şi vă spun doar atât: “Să înceapă distracţia!”, a declarat Bibi.
 
Inspirat de părul lung şi bogat al artistei Bibi, Adrian Perjovschi a creat un look natural, dar rebel, tipic pentru tinerii care colorează publicul unui festival: „Am creat un look de festival pe păr desfăcut şi l-am accesorizat cu pene. Bibi are un păr senzaţional şi arată foarte bine cu el desfăcut. Am făcut buclele cu ondulatorul pe stilul beach waves. Am folosit puţine produse de păr pentru a nu-l încărca şi a lăsa un aspect cât mai strălucitor şi natural. Am accesorizat coafura finală cu două împletituri pentru a-l prinde uşor la spate şi a-i prinde lateralele. Nu am vrut să încărcăm mult coafura cu altceva în afară de pene, pentru că ţinuta propusă era cu franjuri. Niciodată nu trebuie gândită o coafură separat, ci în contextul întregului look.”, explică Adrian Perjovschi, expert care de peste 15 ani dă trendurile în materie de hair-styling, în România.   
 
Pentru un look de festival, cea mai importantă este starea de bine, veselia şi cheful de distracţie care trebuie să se transmită din toate detaliile: „Am ales pentru Bibi un machiaj care sa îi pună în valoare frumuseţea ei naturală  şi care să o ţină în zona ei de confort. Cel mai important este să purtăm un machiaj care să ne sporească încrederea în noi şi să ne dea o stare de bine, mai ales că este vorba despre un look de festival. Accentul machiajului este pe zona ochilor şi a  sprâncenelor.”, dezvăluie make-up artist-ul Dana Petrina, parte din echipa proiectului „Transformări by Jovsky Studio”. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici