Brian May a suferit un atac de cord şi a fost dus de urgenţă la spital

  • Chitaristul formaţiei Queen, Brian May, a fost spitalizat după ce a suferit un atac de cord, în weekend
  • Artistul legendar a postat astăzi un videoclip în care îi anunţă pe fani că este în afara oricărui pericol
1131 afișări
Imaginea articolului Brian May a suferit un atac de cord şi a fost dus de urgenţă la spital

Brian May a suferit un atac de cord şi a fost dus de urgenţă la spital/ FOTO: Instagram

„Pur şi simplu atac de cord, nu? Cred că mereu am fost puţin îngrijorat în legătură cu titlul asta (făcând referire la albumul Sheer Heart Attack). Mă întrebam dacă ar putea fi jignitor pentru cei care au suferit un atac de cord. Sunt uşurat acum, fac şi eu parte din acest club – şi nu găsesc că este supărător! Aveţi grijă de voi”, a fost mesajul lui May.

Brian May a fost internat în urmă cu o lună pentru un accident în timpul unor activităţi de grădinărit. El se confruntă cu o problemă la coloana vertebrală după „50 de ani de alergat cu chitara pe umăr”, a spus artistul, menţionând că „a meritat”.

„În contextul poveştii cu durerea de spate, am avut şi un mic atac de cord. Spun mic pentru că nu m-a afectat foarte tare. Au fost 40 de minute de durere în piept.”, a precizat Brian May.

Chitaristul a spus că pentru a se recupera, o să dispară pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici