Camelia Potec este însărcinată cu al doilea copil

Preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, a anunţat, luni, că este însărcinată cu al doilea copil. Fosta înotătoare are 41 de ani.

359 afișări
Imaginea articolului Camelia Potec este însărcinată cu al doilea copil

„Încep săptămâna prin a anunţa/confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii şi am simţit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frăţior”, spune, luni, camelia Potec, pe pagina sa oficială de Facebook.

Fosta înotătoare, în vârstă de 41 de ani, a postat în dreptul mesajului şi o fotografie în care se vede burtica de gravidă, dovadă că la cei 41 de ani, visul ei de a rămâne din nou însărcinată s-a îndeplinit.

Camelia Potec spune că a decis sa nu anunţe până în acest moment sarcina pentru a mă proteja şi a fi sigură că totul este bine.

„Nu mi-a fost deloc uşor in primele două trimestre de sarcină. Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru! Vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere şi îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm atunci când m-au întrebat. Suntem extrem de fericiţi! Aşteptăm cu sufletul la gură să apară această nouă minune în viaţa noastră”, a mai spus preşedinta Preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Camelia Potec este căsătorită cu Sebastian Tudor. Cei doi au devenit părinţi pentru prima oară acum trei ani, când s-a născut Caelia-Ioana.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici