Cyclic a lansat ,,Trip in Romania” pentru a promova turismul cu ajutorul muzicii

  • "Trip in Romania" promovează turismul cu ajutorul muzicii
  • Primele 3 episoade au fost urmărite de peste 100.000 de fani ai muzicii electronice
  • Dj Optick va mixa pe 11 august la 2,025 metri altitudine pe Vârful Ciocârlia din Bucegi
692 afișări

Epidemia a anulat concertele, dar să ştii că nu rămâi deloc fără muzică. Proiectul ,,Trip in Romania” promovează turismul cu ajutorul muzicii electronice în 10 episoade. În fiecare episod din Trip in Romania un artist român mixează dintr-un loc spectaculos, iar setul este transmis pe Facebook şi Youtube. Primele 3 live-uri i-au avut pe Adrian Eftimie la Cazanele Dunariii, Mihai Popoviciu la Lacul Colibita şi Melodie din vulcanul stins de la Racoş. Peste 100.000 de fani au urmărit seturile online.

Dj Optick este următorul invitat şi se bucură că are oportunitatea să promoveze un proiect 100% românesc.

DJ OPTICK: ,Pe 11 august voi mixa la 2,025 de metri de pe Vârful Ciocarlia din Bucegi este o locaţie absolut superba, genială, se vede Valea Prahovei fantastic, uite se zbârleşte părul pe mine numai cand mă gândesc. În condiţiile actuale practic nu prea avem ce altceva să facem decât să promovam muzica într-un mod aparte. Mi-este foarte dor de scenă, mi-este foarte tare dor de contactul cu oamenii şi cred că tuturor ne este dor de contactul real cu oamenii, fara masti, fara restrictii.

IONUŢ  HUPCA, organizator: Ca să rămânem conectaţi cu publicul nostru să avem şi multă muzică nouă pe care artiştii au creat-o în această pandemie şi trebuie cumva transmisă către public şi e mai frumoasa când o prezinţi într-un decor de genul ăsta.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici