De la persoană fără adăpost la proprietar de lux. Ed Sheeran şi-a achitat cash cele 27 de case, de 60 de milioane de euro

  • Ed Sheeran deţine proprietăţi imobiliare care se ridică la 63 de milioane de euro.
  • În tinereţe, Sheeran a trăit doi ani dormind în metroul londonez.
  • Ed Sheeran este cel mai bogat artist britanic cu vârsta până în 30 de ani.
4547 afișări
Imaginea articolului De la persoană fără adăpost la proprietar de lux. Ed Sheeran şi-a achitat cash cele 27 de case, de 60 de milioane de euro

De la persoană fără adăpost la proprietar de case de lux. Ed Sheeran şi-a achitat cash cele 27 de case, de 60 de milioane de euro/ Foto: Hepta

 

Cântăreţul Ed Sheeran deţine în prezent un portofoliu de proprietăţi imobiliare impresionant, care se ridică la 63 de milioane de euro.

Trebuie să mai ştii că, deşi le-a cumpărat cu bani gheaţă, artistul nu a fost atât de norocos dintotdeauna. El a povestit că obişnuia să doarmă în metroul londonez la începuturile carierei sale, în perioada 2008 - 2010.

În prezent, Ed Sheeran, în vârstă de 29 de ani, deţine 27 de apartamente, case şi vile, potrivit contactmusic.com.

"Suma de bani investită de cântăreţ în proprietăţi este uimitoare, dar nu este decât o picătură într-un ocean atunci când o compari cu cele 600 de milioane de lire sterline pe care le-a câştigat din turneul Divide”, spune o sursă.

Artistul ocupă de doi ani primul loc în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, cu o avere estimată la aproape 230 de milioane de euro. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici