HBO va difuza un nou serial. ”The Gilded Age”, cea mai recentă dramă de epocă

După succesul uriaş al producţiei Downtown Abbey, scenaristul Julian Fellowes urmează să lanseze cea mai nouă dramă de epocă, The Gilded Age.

2353 afișări
Imaginea articolului HBO va difuza un nou serial. ”The Gilded Age”, cea mai recentă dramă de epocă

HBO va difuza un nou serial. ”The Gilded Age”, cea mai recentă dramă de epocă

Acţiunea noului serial HBO se desfăşoară în anul 1882, într-o perioadă de mari schimbări tehnologice şi economice pentru SUA şi se concentrează pe sistemul de clasă la sfârşitul secolului al XIX-lea. Povestea se învârte în jurul lui Marian Brook, obligată să se mute din Pennsylvania la New York după moartea tatălui ei, unde va locui cu mătuşile sale bogate, Agnes van Rhijn şi Ada Brook, potrivit AP.
 
Printre vedetele distribuţiei se numără Louisa Jacobson (Marian Brooke), Cynthia Nixon (Ada Brook) şi Christine Baranksi (Agnes van Rhijn), care, deşi nemulţumite de recuzita serialului, se bucură că pot lua parte la proiect. 
 
„Am oarecum o relaţie de “dragoste-ură” cu aceste costume, dar în acelaşi timp, cred că sunt uimitoare. Şi Kasia Walicka a depus mult efort. Dar cu siguranţă, ştiţi, mă dor coastele (din cauza corsetelor). Personal, în lumea mea, am dreptul să port pantaloni, chiar şi de trening, ori de câte ori doresc”, a declarat actriţa Louisa Jacobson, care nu se simte cel mai confortabil în costumele pe care le îmbracă în serial.
 
Baranski este Agnes Van Rijn. Ea are bani şi relaţii vechi la New York. Coafura de modă veche nu este, însă, chiar printre preferatele actriţei: „Recunosc că nu este cea mai potrivită coafură pentru mine. Îmi face faţa foarte lungă”.
 
Drama este scrisă de Julian Fellowes şi Sonja Warfield şi regizat de Michael Engler şi Salli Richardson-Whitfield, iar acţiunea se desfăşoară pe parcursul a 9 episoade.
 
”The Gilded Age” debutează luni, 24 ianuarie, şi va fi difuzat pe HBO Max.
 
AUTOR: Diana Zlătescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici