Prinţul Harry şi Meghan Markle anunţă un nou serial Netflix

Prinţul Harry şi Meghan Markle anunţă un nou serial Netflix în care apar Greta Thunberg, Gloria Steinem, Jacinda Ardern, potrivit Daily Wire.

1426 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan Markle anunţă un nou serial Netflix

Sursa foto: MediafaxFoto

Prinţul Harry şi Meghan Markle au o altă lansare Netflix în decembrie, dar de data aceasta se concentrează asupra „liderilor”.

Cuplul regal a ţinut prima pagină a ziarelor pentru seria lor documentară în şase episoade „Harry & Meghan”, care a debutat pe platforma de streaming la începutul acestei luni. Seria a aprofundat viaţa personală a cuplului şi lupta cu familia regală.

Totuşi, nu despre asta este vorba în „Live to Lead”. Cea mai nouă docuserie a fost produsă de ducele şi ducesa de Sussex prin intermediul companiei lor Archewell Productions. Acesta va pune în evidenţă o listă de „lideri” care sunt „angajaţi să facă o diferenţă în lume”.

Un sinopsis oficial al serialului spune că acesta va prezenta „valorile fundamentale, disciplinele zilnice şi principiile directoare pe care liderii le folosesc pentru a-i motiva pe alţii şi a crea schimbări semnificative”.

„Acest lucru a fost inspirat de Nelson Mandela, care a spus odată: „Ceea ce contează în viaţă nu este simplul fapt că am trăit”", spune Prinţul Harry în trailerul recent lansat. Meghan este de acord, spunând: „Diferenţa pe care am făcut-o în vieţile altora este cea care va determina importanţa vieţii pe care o ducem”.

„Să luptăm pentru schimbare şi să devenim lideri”, continuă ea, în timp ce prinţul Harry intervine: „Şi să oferim inspiraţie celorlalţi. Pentru a trăi, pentru a conduce”.

Serialul în şapte părţi include interviuri cu prim-ministrul neozeelandez Jacinda Ardern, avocatul şi avocatul pentru justiţie socială Bryan Stevenson, regretata judecătoare adjunctă a Curţii Supreme a SUA Ruth Bader Ginsburg, activista pentru climă Greta Thunberg, căpitanul echipei naţionale de rugby a Africii de Sud şi activistul pentru inegalitate socială Siya Kolisi, activista feministă Gloria Steinem şi Albie Sachs, activist anti-apartheid şi fost judecător la Curtea Constituţională din Africa de Sud.

„Live to Lead” a fost creat şi regizat de Geoff Blackwell, autorul seriei de cărţi „I Know This to Be True”.

Acest nou proiect este anunţat în condiţiile în care recenziile pentru „Harry & Meghan” au fost mixte. Multe publicaţii britanice au acuzat cuplul că este narcisist şi că este în căutare de atenţie după ce a părăsit familia regală pentru a urma, se pare, o existenţă mai privată.

„Ceea ce am reţinut în principal a fost sentimentul unui cuplu atât de îndrăgostit de sine încât şi-a pierdut orice urmă de conştiinţă de sine”, a scris The Times despre serialul documentar.

The Guardian a scris că a fost „un efort unilateral de PR, fără voci critice sau disidente cu privire la comportamentul cuplului sau fără întrebări dure”.

„Live to Lead” va fi un pic diferit, deoarece nu este axat pe cuplul regal, ci doar este promovat de acesta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici