Românii din filmele populare de pe Netflix. Ei reprezintă unele dintre personajele cele mai temute

  • Noua serie Netflix, White Lines, are personaje din România. Şi sunt de speriat
  • Român era şi un personaj din noua adaptare după ”Dracula”
  • În şatra din ”Peaky Blinders” se vorbea română
  • Seinfeld a avut propria sa aventură cu cineva din România.
1620 afișări
Imaginea articolului Românii din filmele populare de pe Netflix. Ei reprezintă unele dintre personajele cele mai temute

Românii din filmele populare de pe Netflix. Ei reprezintă unele dintre personajele cele mai temute/ FOTO: IMDB

 

Ştii că în noul serial difuzat pe Netflix, White Lines, personajele cele mai temute sunt românii. Ei aduc drogurile en gros în Ibiza din Columbia şi chiar şi atunci când sunt omorâţi pericolul rămâne în picioare. 

Un personaj român era şi Dracula, din seria care a fost lansată la începutul anului. Noua variantă mai avea un român prin episodul doi, un tânăr marinar din Bistriţa care e văzut cu reticenţă de ceilalţi navigatori tocmai pentru că e român. Dar până la urmă rămâne printre puţinii care scapă cu viaţă de pe nava distrusă pentru a-l ucide pe legendarul conte.

S-a mai auzit limba română şi în şatra din primul sezon al seriei Peaky Blinders, pentru ca în sezoanele următoare, realizatorii să le înveţe pe personaje rromani. Altfel, Netflix s-ar putea să reia seria Seinfeld şi atunci sigur vine vorba de gimnastele românce. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici